Subway Surfers Para ve Anahtar Hilesi (Android, iOS)

Mobil oyun denilince akla gelen ilk oyunlardan olmayı başarmış Subway Surfers'ta nasıl hile yapabileceğinizi anlattık.
Subway Surfers Para ve Anahtar Hilesi (Android, iOS)

Subway Surfers 2013 yılında çıkmış spor ve aksiyon türü Android, iOS gibi platformlarda oynanabilen bir video oyunudur. Subway Surfers oyununu oynamak için sadece telefonunuzun olması yeterlidir.

Android ve iOS telefonlarının her sürümünde sorunsuz bir şekilde oynanabilir. Aynı zamanda 2019 yılında Şubat ayından itibaren Play Store üzerinde 1 milyar kullanıcı barajını aşan ilk oyunlardan bir tanesidir.

Subway Surfers’ta tren vagonlarının üzerine sprey boya ile grafitti yapmanın sonucunda sizi yakalamaya çalışan bir bekçiden kaçmaya çalışırsınız. Subway Surfers’ta amaç engellere takılmadan arkanızdan kovalayan bekçiden kaçmaktır. Kaçarken aynı zamanda altın toplamanız sizin için daha iyi olacaktır.

Çıkışının üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala daha oynanılan bu oyunda skor yaparak para kazanmak gerekir. Kazandığınız bu paralarla çeşitli eşyalar satın alabilirsiniz. Biz sizlere bu yazımızda Subway Surfers oyununda nasıl hile yapabileceğinizi anlatacağız.

Subway Surfers Hile Nasıl Yapılır? (Android)

Subway Surfers oyununda hile yapabilmek için telefonunuzun arama yerine “Subway Surfers Mod APK” yazmalısınız. Daha sonrasında oyunun son çıkmış sürümünü telefonunuza indirin. İndirdikten sonra aynı Play Store’dan indiriyormuş gibi kurun.

Eğer bilinmeyen kaynak hatası alıyorsanız ayarlardan bilinmeyen kaynaklardan indir seçeneğini aktif hale getirip tekrar deneyin. Kurduktan sonra hileli Subways Surfers’ın tadını çıkarabilirsiniz.

Subway Surfers Hile Nasıl Yapılır? (iOS)

Yukarıda anlattığımız işlem sadece Android telefonlarda geçerlidir. iOS’ta hile yapmak için farklı bir yol vardır. Subway Surfers hilesini iOS’ta yapabilmek için ilk olarak hile programı indirmeniz gerekir. Hile programını indirdikten sonra Subway Surfers oyununu aratın ve güncel hileyi iOS telefonunuza kurun. Bu adımdan sonra tek yapmanız gereken oyunu hileli bir şekilde oynamaktır.

Subway Surfers Hileleri

Aşağıda bulunan hileler sayesinde Subway Surfers oyununda istediğiniz rekoru anında kırabilirsiniz. Aynı zamanda çeşitli hilelerle oyundan daha fazla zevk alabilir, para kazanmak için zaman harcamanıza gerek kalmadan ilerleyebilirsiniz. İşte Subway Surfers hileleri;

  • Sınırsız Para Hilesi
  • Sınırsız Anahtar Hilesi
  • Skoru 999X Yapma Hilesi
  • Duvardan Geçme Hilesi
  • Bekçinin Yakalamasını Engelleme Hilesi
  • Sınırsız Kaykay Hilesi
  • Sınırsız Jet Hilesi
  • Sınırsız Ayakkabı Hilesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum