Subnautica Hileleri | Işınlanma, Tüm Eşyalar ve Ölümsüzlük

Subnautica oyununda konsolu aktif hale getirerek nasıl hile yapacağınızı siz değerli okurlarımıza anlattık.
Subnautica Hileleri | Işınlanma, Tüm Eşyalar ve Ölümsüzlük

Subnautica, yabancı bir okyanus gezegenin geçmektedir. Su altındaki güzellikleri ve tehlikeleri araştırmamızı sağlar. Subnautica oyununda yabancı bir okyanus gezegenine düşersiniz, daha sonrasında derinlere inerek sığ mercan kayalıklardan, tehlikeli ve derin çukurlara, lav bölgelerine kadar araştırma yapmanız gerekir.

Yaşam kozanız okyanus çakıldığı zaman yemek ve su bulmanız gerekir. Keşif için zamanınız oldukça kısıtlıdır. Çevrenizden bulabildiğiniz kaynakları toplamalı ve çeşitli araçlar üretmelisiniz. Aynı zamanda bunları yaparken oyun size çeşitli görevler verir. Sizin gibi okyanusa çakılan yaşam kozalarını bulup araştırmanız gerekir. Neden buraya düştüğünüzü de bulmak için çeşitli görevler yaparsınız.

2014 yılında piyasaya sürülmüş olmasına rağmen günümüzde hala binlerce kişi tarafından oynanan Subnautica oyununda gelişmek, tüm araçları keşfederek ilerlemek zaman istemektedir. Biz sizlere oyunda hızlı bir şekilde ilerlemenizi sağlayacak hileleri nasıl yapacağınızı göstereceğiz.

Subnautica Hile Nasıl Yapılır?

Subnautica oyununda hile yapabilmek için konsolu aktif etmeniz gerekir. Hileler bilgisayar, PlayStation ve Xbox konsollarında yapılabilir. Konsolda hile konsolu açmak için LB + RB + A tuşlarına basılı tutun. DevConsole ile ilgili ekrana aşağıdaki kodları girebilirsiniz.

Bilgisayarda konsolu aktifleştirmek için ise F3’e ardından F8 tuşuna basın. Daha sonrasında sol üstte bulunan “Disable Console” kısmındaki tiki kaldırın. Tüm bunları başarıyla yaptıysanız oyundayken Enter tuşuna basarak kolayca konsolu açabilirsiniz.

PlayStation konsollarında hileyi aktif hale getirmek için L! + L2+ X tuşlarına aynı anda basın. Bu sayede PlayStation konsollarında da hile yapabilirsiniz. Açılan konsola hile kodlarını yazabilir, oyunu daha kolay hale getirebilirsiniz.

Subnautica Hileleri

restoreship: Aurora’yı yeniler.

Filterwater: Tüm su arıtıcıların anında su yapmasını sağlar

day: Gündüz olur.

nocost: Ücretsiz malzeme almayı sağlar.

nodamage: Ölümsüzlük hilesidir.

filtersalt: Tüm su arıtıcıların anında tuz yapmasını sağlar.

night: Gece olur.

seamothupgrades: Seamoth modüllerini verir.

Biome: İstediğiniz bioma ışınlar.

exosuitarms: Suban kollarını verir.

freecam: Vücuttan çıkıp gezebilirsiniz.

goto: Belirtilen yapıya ışınlar.

bobthebuilder: Hızlı inşaat sağlar. Balıkların hızlı büyümesini açar. Işımayı kapatır. Işınlanmayı sağlar.

daynightspeed (sayı): Gece-gündüz değişim hızı.

oxygen: Sınırsız oksijen verir.

infectionreveal: Kharaa belirir.

explodeship: Aurora’yı patlatır.

exosuitupgrades: Exosuit modüllerini verir.

vehicleupgrades: Tüm araç modüllerini verir.

destroycyclops: Cyclops’u patlatır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.