Su Kutlu Kimdir

Güzel Köylü isimli dizide canlandırdığı Sude karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Su Kutlu, 1991’de İstanbul’da dünyaya geldi.
Su Kutlu Kimdir

Su Kutlu Biyografisi

Liseden sonra eğitimini devam ettirmeyen Su Kutlu, kamera karşısına ilk kez reklam filmleri ile geçti. Oyunculuk üzerine eğitim almayıp oyuncu koçlarıyla çalıştı. Dizi ve filmlerde ilk kez 2012’de yayınlanmaya başlayan Hayatımın Rolü isimli dizi ile yer almaya başladı. 

2013’te Ali Ayşe’yi Seviyor isimli dizide Nazlı karakterini canlandırdı. Dizi, taşındığı mahallede Ali isimli genç bir adamla aşk yaşmaya başlayan Ayşe isimli genç bir kızın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Hakan Yılmaz Nur Sürer, Suat Sungur, Feyza Işık, Kayhan Yıldızoğlu ve Bihter Dinçel yer aldı. 2013’te ise Çalıkuşu isimli dizide Mişel karakterini canlandırdı. Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından uyarlanan dizi, Feride isimli öğretmen bir kadın ile doktor Kamuran’ın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Begüm Kütük ve Parla Şenol yer aldı. 

 

su-kutlu3.jpg


2014’te ise Güzel Köylü isimli dizide Sude karakterini canlandırdı. Dizi, nişanlısından ayrılıp daha önce hiç gitmediği köye giden Gül isimli genç ve güzel bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu, Berk Cankat, Ahmet Mümtaz Taylan ve Zerrin Sümer yer aldı. Su Kutlu, Muğla’da çıkardığı bir olay nedeniyle filmden kovuldu. 2015’te ise Tutar mı Tutar isimli dizide rol aldı. Dizi, bir sabah uyandığında kendilerini bir dizi setinde bulan iki yakın arkadaşın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Paşhan Yılmazel, Cahit Gök, Ceyda Ateş, Su Kutlu ve Açelya Özcan yer aldı. 

 

Filmleri ve Dizileri 

  • 2016- Arkadaşlar İyidir
  • 2015-Tutar mı Tutar
  • 2014 - Güzel Köylü
  • 2013 - Ali Ayşe'yi Seviyor
  • 2013 - Çalıkuşu
  • 2012 - Hayatımın Rolü

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.