Stresli Köpekler İçin En İyi 5 Relax Köpek Maması

Köpeğinizi daha relax ve mutlu yapan en iyi stres kontrollü köpek mamalarını listeledik. Sakinleştirici etkiye sahip en iyi köpek mamaları..
Stresli Köpekler İçin En İyi 5 Relax Köpek Maması

En İyi Stres Kontrollü Köpek Mamaları

Stres Kontrollü Köpek Maması

Köpekler saldırgan tavırlarını ayrılık kaygısı, gök gürültüsü, havai fişek, başka bir hayvan veya evdeki değişikliklere bağlı olarak gelişebilmektedir. Tüm bu durumlar köpeğinizin strese girmesine sebep olurken agresif hareketler sergilemesini de tetiklemektedir. Zihinsel sıkıntıların ötesinde, bu stresli olaylar köpeğiniz de kusma ve ishal ile önemli sindirim rahatsızlığına yol açabilir. Köpeğinizin stresini azaltmanın bir numaralı yolu düzenli ve günlük egzersiz yapmaktır. Yürümek, oynamak, köpek parkına gezmek, herhangi bir fiziksel aktivite yüzmek, köpeğinizin günlük stres seviyesini düşürmekle kalmaz, aynı zamanda çok daha uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olur.

Köpeğinizi stresten uzak tutmanın en önemli diğer aşaması ise doğru ve kaliteli beslenmedir. Köpeğinizin her daim gerekli besin takviyelerini aldığından emin olmalısınız. Bazense köpekler çevresi tarafından karşılaştığı davranışlardan dolayı stres yaşamaktadır. Özellikle cezalar, yüksek ses veya çevresel faktörlere bağlı olarak (gök gürültüsü, havai fişek, rüzgar) köpeğiniz kendini gergin hissedebilir. Dünyanın en iyi mama firmaları tarafından üretilen stres kontrollü köpek mamalarını sıraladım. Köpeğinizi sıkıntılarından uzaklaştıracak ve rahatlık katacak en iyi 5 köpek maması!

1. Royal Canin Mini Relax Care Yetişkin Köpek Maması

Stres Kontrollü Köpek Maması

Royal Canin Mini Relax Care Yetişkin Köpek Maması, davranış bozukluğu gösteren köpeklerde sakinleştirici etkiye sahiptir. Patili dostunuzun günlük rutini değiştiğinde kolayca stresli ve huzursuz hissedebilir. Aynı zamanda eve taşınma, araba yolculukları veya yeni bir aile üyesinin gelmesi gibi bazı durumlar büyük değişikliklere neden olabilir ve köpeğinizi üzebilir. Böyle duygusal dengesizlik hisseden köpekler bazen değişmiş davranış belirtileri gösterebilir, kendilerini izole edebilir, geri çekilebilir veya huzursuz olabilir. Tüm bunlar köpeğinizin duygusal gerginlik belirtileri olabilir. Royal Canin Care Nutrition Mini Relax Care gibi özel bir beslenme, köpeğinizin değişen koşullarıyla başa çıkmasına yardımcı olabilir.

Ucuza Satın AL


2. Brit Care Champion Somonlu Yetişkin Köpek Maması

Stres Kontrollü Köpek Maması

Brit Care Champion Somonlu Yetişkin Köpek Maması, hassas bünyeye sahip köpeklerden alerjik reaksiyonlara, kemik problemi olan köpeklerden stresli köpeklere kadar birçok farklı durumda kullanılabilen özel bir mama seçeneğidir. Tüm bunların yanında şov köpeklerini mükemmel durumda tutmak için sıklıkla tercih edilen bu ürün, köpeğinizin her daim mutlu ve eğlenceli olmasına yardımcı olmaktadır. Yetişkin ırklar için somon ve ringa balığı ile özenle hazırlanmış yiyecekler ile evcil hayvanınıza gerekli olan vitaminleri doğru bir şekilde almasına yardımcı olmaktadır. Tamamen hipoalerjenik ve yüksek oranda sindirilebilir içeriklerden üretilen Brit Care Champion Somonlu Yetişkin Köpek Maması, patili dostunuzun midesini bayram ettireceğe benziyor.

Ucuza Satın AL


3. Felicia Somonlu Yetişkin Köpek Maması

Stres Kontrollü Köpek Maması

Felicia Somonlu Yetişkin Köpek Maması, patili dostunuzun yaşamı boyunca sürdürülebilir enerji ve iyi vücut uyumu sağlaması için optimum protein, yağ ve karbonhidrat dengesi ile formüle edilmiştir. Ayrıca sağlıklı metabolizmayı ve bağışıklık gelişimini desteklemek için antioksidan vitaminler ve bitki özleri ile zenginleştirilen bu ürün, çeşitli sebeplere bağlı olarak huzursuz hisseden köpekler için sıklıkla tercih edilmektedir. İçeriğimdeki zenginleştirilmiş vitamin, amino asitler ve Omega-6: Omega-3 yağ asidi sayesinde parlak tüy yapısı ve sağlıklı cilde sahip olmasını destekleyen Felicia Adult Dog Rich in Salmon, yüksek sindirilebilir malzemeler ve yumuşak pişirme işlemleri kullanarak üretilmiştir.

Ucuza Satın AL


4. N&D Ocean Balıklı ve Balkabaklı Orta ve Büyük Irk Köpek Maması

Stres Kontrollü Köpek Maması

N&D Ocean Balıklı ve Balkabaklı Orta ve Büyük Irk Köpek Maması, köpeğinizin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesini destekleyen birbirinden zengin kaliteli içeriklerden üretilmektedir. Farmina bünyesinde piyasaya sürülen Pumpkin & Orange Adult Medium & Maxi köpek maması, kardiyovasküler sistem korumasını destekler ve bağırsak hareketliliğini düzenler. İçerisinde ki balkabığı sayesinde sindirime yardımcı olur ve düşük glisemik indeksi sayesinde kan şekerini dengede tutar.

Ucuza Satın AL


5. Pro Plan Büyük Irk Somonlu Yetişkin Köpek Maması

Stres Kontrollü Köpek Maması

Pro Plan Büyük Irk Somonlu Yetişkin Köpek Maması, patili dostunuzun arzuladığı ve seveceği protein açısından zengin somon balığından üretilmiştir. Sindirim problemi yaşayan köpeklerden cilt hassasiyetine, eklem problemi olan köpeklerden stresli köpeklere kadar birçok farklı durumda sıklıkla tercih edilen bu ürün, aynı zamanda köpeğinizin bağırsaklarında bulunan yararlı bakterileri besleyen yüksek sindirilebilir bir formül için hassas mide için prebiyotik lif içermektedir. Sağlıklı eklemleri ve hareketliliği desteklemek için omega 3 yağ asidi kaynağı olan balık yağı ve köpeğinizin cildini beslemek omega 6 yağ asitleri ve çinko bakımından oldukça zengin olan Pro Plan Adult Large Athletic, 1-7 yaş arası büyük ırk yetişkin köpekler için üretilmiş somonlu ve pirinçli köpek mamasıdır. 

Ucuza Satın AL

Önerilen İçerik: En İyi Köpek Maması Markaları ve Çeşitleri

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.