Street Fighter V'in PC Gereksinimleri

En popüler dövüş oyunları arasında adından hala sıkça bahsettiren Street Fighter'ın yeni serisinin PC gereksinimleri açıklandı. İşte Street Fighter V'in minimum ve önerilen gereksinimleri...
Street Fighter V'in PC Gereksinimleri

Capcom şirketinin Ağustos 1987'de ilk olarak piyasaya sürdüğü Street Fighter dövüş oyunu, oyun severlerin uzun yıllardır sevdiği bir oyun olarak hala popülerliği koruyor. Dünyaca ünlü bu dövüş oyununun son serisi Street Fighter V'in PC versiyonu yolda.

dovus-oyunu.jpg

Dövüş oyunları arasında akla gelen ilk oyun Street Fighter V, yeni nesil grafik özellikleriyle geliyor. Steameorks’ü destekleyecek olan Street Fighter V, multicross platform özelliği ile PC, PS4 ve X1 kullanıcıları online maç yapabilecek. 2016 yılının ilkbaharında PC’lere gelecek olan bu dövüş oyunu için Capcom şirketi, Street Fighter V’in PC gereksinimlerini açıkladı. İşte dünyaca ünlü dövüş oyunu Street Fighter’ın son serisinin PC için minimum ve önerilen donanım gereksinimleri:

street-fighter-.jpg

İşletim Sistemi

Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10 64-bit

Minimum Gereksinimler

İşlemci: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz

Ram: 6 GB DDR3

Grafik Kartı: Nvidia GTX 480, Nvidia GTX 570, Nvidia GTX 670

DirectX: DirectX 11

Ses Kartı: DirectX 11 destekleyen çoklu kanal herhangi bir ses kartı.

Önerilen Gereksinimler

İşlemci: Intel Core i5-4690K @3.50GHz

Ram: 8 GB DDR3

Grafik kartı: GTX 960

DirectX: DirectX 11

Ses Kartı: DirectX 11 destekleyen çoklu kanal herhangi bir ses kartı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.