Stray Hileleri | Ölümsüzlük, Görünmezlik, Uçma Hilesi

Stray'de oyun zevkinizi ikiye katlayacak, bölümleri kolayca geçmenize yardımcı olacak hileleri araştırdık.
Stray Hileleri | Ölümsüzlük, Görünmezlik, Uçma Hilesi

BlueTwelve Studio tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanan 2022 macera oyunu Stray PlayStation 5, PlayStation 4 ve Microsoft Windows platformlarında oynanabilmektedir.

Ailesinden çok uzaklarda, yalnız ve kaybolmuş bir sokak kedisinin hikayesini anlatan Stray oyununda unutulup gitmiş bir şehirden kurtulmanın yollarını arıyoruz. Alçak veya yüksek demeden tüm her yeri dolaşacağınız bu oyunda hiç beklemediğiniz anda tehlikelerle karşılaşabilirsiniz. Tüm bu tehlikelere karşı kendinizi hazırlamalı ve yaratıklarla dolu mekanın gizemlerini çözmelisiniz.

Oyundaki kedi, yol üstünde B-12 adındaki uçabilen küçük bir dron ile arkadaş olur ve bu yeni yoldaşlık sayesinde çıkış yolu bulmaya koyulur. Stray oyunu Fransa'nın güneyinde bir avuç insan tarafından geliştirilmiştir. Bu insanların neredeyse hepsinin kedisi vardır. Kedilere olan sevgilerini oyuna yansıtmayı başarmış bir firmadır. Biz sizlere kedinin bu macerasına eşlik ederken yapabileceğiniz hileleri anlattık.

Stray Hile Nasıl Yapılır?

Stray oyununda hile yapmak için Trainer indirmeniz yeterli olacaktır. Trainer'ı bilgisayarınıza indirmenin bir yolu vardır. Tarayıcınızı açın, arama kısmına "Stray Trainer Hack" yazın. Oyun sürümüyle uyumlu olan bir Trainer'ı indirin ve Rar'dan çıkartın.

Rar'dan çıkarttıktan sonra hile programını oyunun kurulu olduğu yere atın. Bunun için hangi diske yüklediyseniz o diske girin. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Stray yolunu izleyerek oyunun kurulu olduğu yere giriş yapın ve hile programını buraya atın. Son olarak hileyi çalıştırın ve oyuna girin.

Steam üzerinden indirmeyen kullanıcılar ise masaüstündeki Stray simgesine sağ tıklayarak ve dosya konumunu aç diyerek oyunun kurulu olduğu yeri bulabilirler. Hile programını buraya attıktan sonra çalıştırarak oyuna giriş yapabilirler.

Oyuna girdiğinizde karşınıza bir menü gelecektir. Bu menüden isterseniz manuel olarak isterseniz de kısayolları kullanarak hileleri aktifleştirebilirsiniz. Kısayolları kullanmak istiyorsanız aşağıya göz atabilirsiniz.

Stray Hileleri

Aşağıdaki kısayolları kullanarak oyunda istediğiniz hileyi yapabilir, daha fazla keyif alabilirsiniz. Geçilmesi zor bölümleri de bu hileler sayesinde kolayca geçebilirsiniz.

  • Num 5: Nöbetçiler Saldıramaz
  • Num 1: Ölümsüzlük
  • Num 4: Nöbetçiler İçin Görünmez
  • Num 3: Zurklara Görünmez
  • Num 7: Kedi Hızını Ayarla
  • Num 2: Sonsuz Sağlık
  • Num 8: Oyun Hızını Ayarla
  • Num 6: Defluxor Aşırı Isınma Yok

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.