Stranger Things 2. Sezon Tanıtımı Yayınlandı

Ünlü Netflix dizisi Stranger Things, 2. sezon tanıtımıyla büyük heyecan uyandırdı.
Stranger Things 2. Sezon Tanıtımı Yayınlandı

Stranger Things 2. Sezonu ile Geliyor

Duffer Kardeşler tarafından yaratılan Amerikan bilim kurgu dizisi Stranger Things, ilk sezonunda izlenme rekorları kırdı. Büyük ilgiyle takip edilen dizi, son olarak 2. sezon tanıtımıyla görücüye çıktı.

stranger-things-gif2

İlk sezonu 8 bölüm süren ve bir bölümü ortalama 50 dakika olan dizi, 18 dalda Emmy adayı oldu. Dizi 1980'lerde, Indiana eyaletindeki 'Hawkins' isimli kurgusal bir şehirde geçmektedir.

Yeni sezonu yarın (27 Ekim) başlayacak olan dizinin, tek seferde bütün bölümleri yayınlanacak. İlk sezonunda ufak bir kasabada yaşanan kaybolma hikayesini anlatan dizi, bu sezon daha geniş çaplı anlatılacak.

stranger-things-gif6


Kaybolan küçük bir çocuk, gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler gibi gizemli olayları ele alan fantastik gerilim dizisinde, başrol oyuncularının çoğunluğunu çocuk oyuncular oluşturdu. Yeni karakterin dahil olacağı yeni sezon, ilk sezona göre daha uzun olacak. Netflix platformunda yayınlanacak olan yapım, yeni sezonda 9 bölüm olarak karşımıza çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.