Stor Perde Modelleri ve Fiyatları

Türk kültüründe perdenin çok farklı bir yere sahip olduğu biliniyor. Hem ofislerde hem de işyerlerinde kullanılan ürünler...
Stor Perde Modelleri ve Fiyatları

En İyi ve En Uygun Fiyatlı Stor Perde Modelleri

Evde büyük bir yer kaplamayan ve güneşlik vazifesi gören perdeler; son derece şık olmalarıyla dikkat çekiyor. Özel bir mekanizmaya sahipler. Ürünün hemen yan tarafında bulunan zincir vasıtasıyla açılıp kapanıyorlar. Yere kadar uzanmamaları, kalabalık bir görüntü oluşturmamaları ise en dikkat çeken yanları. Stor perde fiyatları ise kullanılan malzeme ve desene göre farklılık gösteriyor.

stor perde modelleri

Stor Perde Modelleri Nasıl?

Günümüzde stor perde çeşitleri oldukça değişik kategorilere ayrılmış. Tüm beğeni ve zevklere uygun olanını bulmak mümkün. Seçim yapmadan önce mutlaka mekânın özelliklerini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Stor perde çeşitleri hepsi, farklı yönleriyle öne çıkıyor. Stor perde çeşitleri içinden başarılı bir seçim yapabilir ve evinizdeki klasik görüntüyü daha modern bir hale getirebilirsiniz.

İşte Stor Perde Modelleri;

stor perde modelleri


1. Düz Stor Perde

En çok tercih edilen stor perde modelleri arasında düz olanların ilk sıralarda olduğunu görüyoruz. Son derece kaliteli bir malzemeden üretilmiş. Genellikle polyester olarak bilinen iplik tercih ediliyor. Neme dayanıklılığı olduğu için bozulmuyor. Çok uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Renk alternatifleri fazla. Hem açık hem de koyu tonlar söz konusu. Ayrıca istenilen her türlü mekâna uyum sağlaması açısından çok başarılı.


2. Mat Stor Perde

Genellikle ofislerin vazgeçilmezleri arasına girmiş olan mat stor perde, sadelikten yana tercihini yapan kişiler için harika bir ürün. Desenli olmamaları en dikkat çeken özellikleri arasında yer almakta. Evlerde de tercih edilebilir. Çok farklı renklerden üretilmeleri, her zevk ve beğeniye hitap etmesini sağlıyor. Kum, turuncu, pembe, vizon gibi örnekleri var.


3. Simli Stor Perde

Bazı bayanların sime ne kadar düşkün olduğu biliniyor. Bundan dolayı stor perde modelleri arasında bu tip bir ürün de var. Işığı tam anlamıyla engellemiyorlar. Yarı geçirgen bir yapıları var. Estetik açıdan son derece şıktır. Özellikle uzaktan bakıldığı zaman parladığını fark etmek çok kolay olacak. Lila, puda, koyu gri, ekru, kahverengi gibi farklı opsiyonlarla üretilmiş.

stor perde modelleri


4. Desenli Stor Perde

Son derece dinamik olan desenli ürün, eve farklı bir hava vermek isteyen kadınların en çok tercih ettiği model. Stor perde çeşitleri arasında dinamik yapısıyla biliniyor. Renk ve desen opsiyonları çok fazla. Şantuk, yıldız, çiçek, halka, birçok farklı geometrik desene sahip. Renk alternatifleriyse fazla. Turuncu, ekru, siyah, bej ve krem gibi renklerin arasından başarılı bir seçim gerçekleştirilebilir.


5. Screen Stor Perde

Screen stor perde, çok sık tercih edilen bir diğer ürün olarak karşımıza çıkıyor. Dışarıdan bakıldığı zaman sade bir görünüme sahip. Ancak perdede değişik desenler, çok başarılı bir biçimde işlenmiş. Her alanda kullanılabiliyor. Genellikle ofislerde büyük ilgi görmekte. Krem, ekru, gri ve daha birçok değişik renkten üretiliyor. Polyester olması ise ürünün ömrünü uzatıyor.

stor perde modelleri


6. Karartma Stor Perde

Stor perde modelleri içinde yer alan karartma perdeler; genellikle güneş ışığının girmesini tam anlamıyla kestiği için çok sık tercih ediliyor. Bundan dolayı en çok kullanıldığı yerler yatak odaları. Özel bir kesime sahip. Koyu renklerin daha popüler olduğunu söylemek lazım. Birinci kalite malzemeden üretildiği için uzun yıllar boyunca kullanılabiliyor. Gri, füme, ekru ve bej gibi renk seçenekleriyle öne çıkmakta.


7. Varaklı Stor Perde

Geçmiş yıllarda birçok büyük sarayda tercih edilen varaklı stor perde, halen popülerliğini koruyor. Genellikle çok klasik bir şekilde döşenmiş evler için ideal. Farklı renk ve desenleri var. Özellikle gümüş ve altın en popülerin arasında bulunuyor. Ağır ve klasik bir görünüm elde etmek isteyen kişiler için harika bir seçim olacak.

stor perde modelleri


8. Stor Perde Fiyatları

Her evin pencereleri, güneş ışığından faydalanmayı sağlayan camları farklı büyüklüklerde olabilir. Bundan dolayı stor perde üretimi yapan bir yerle görüşerek, mekânın ölçülerini vermek gerekiyor. Ölçüyü verdiğinizde perdeyi kullanacağınız alana uygun ürün hemen hazırlanmaya başlayacaktır. Stor perde fiyatları sabit değil. Çok kaliteli, ömürlük olanları biraz daha farklı bir ücrete sahip. Ayrıca tercih edilen malzeme direkt olarak ödeyeceğiniz tutarı etkiliyor. Desenli ya da sade olması ise bir diğer önemli kriter olarak karşımıza çıkıyor. Evinize ya da ofisinize en uygun olanını seçebilir ve modern bir görünümü elde edebilirsiniz. Bütün stor perde modellerinde fiyatlar malzemeden malzemeye değişkenlik gösteriyor. Eğer perde siparişi verecekseniz bütün perde çeşitlerini kaliteli ve uygun fiyata sağlayan Perdesiparisi.com web sitesine bir göz atmanızı öneriyoruz.

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum