Sıra Dışı Konusuyla Dikkat Çeken Squared Love (Aşk²) Filminin Detaylı İncelemesi

Bu içeriğimizde sizin için Netfilx’in yeni romantik komedilerinden olan Squared Love filmini inceledik. İşte Squared Love filminin konusu, oyuncuları, yorumları ve incelemesi.
Sıra Dışı Konusuyla Dikkat Çeken Squared Love (Aşk²) Filminin Detaylı İncelemesi

Squared Love (Aşk²) Filminin İncelemesi

Son zamanlarda farklı fikirlerle karşımıza çıkan Netflix, Squared Love filmiyle de bu amacını devam ettirmektedir. Bu inceleme film içeriğimizde güzel bir hikayesi olan Aşk² filmini inceledik. İşte Squared Love filminin konusu, oyuncuları, yorumları ve detaylı incelemesi.

İçindekiler

Squared Love Filmi Hakkındaki Tüm Bilgiler

1. Film tüm dünyada aynı anda 11 Şubat tarihinde yayınlanmıştır. Kaliteli senaryosu sayesinde bu yapım Şubat ayının güzel içeriklerinden birisi olmuştur.

squared love film inceleme


2. Film 2 saat 13 dakikadır. Bu yapım ortalamadan biraz daha uzun olsa da başarılı oyunculuklarla ve kaliteli hikayesiyle izleyiciye kendini sevdirmeyi başarmıştır.

squared love film inceleme


3. Filmin yönetmenliğini daha önceden de romantik komedi filmlerinde tecrübesi olan Filip Zylber üstlenmiştir. Filmin yazarlığını ise Wiktor Piatkowski ve Marzanna Polit isimleri yapmıştır.

squared love film inceleme


4. Filmin oyuncuları arasında Adrianna Chlebicka, Mateusz Banasiuk, Agnieszka Zulewska, Krzysztof Czeczot, Miroslaw Baka, Tomasz Karolak, Bartlomiej Kotschedoff, Jacek Knap ve Anna Smolowik isimleri yer almaktadır.

squared love film inceleme


5. Monika ilkokul öğretmeni olan bir kadındır. Monika bir gün babasının büyük miktarda borcu olduğunu öğrenir. Ne yapacağını düşünen Monika arkadaşlarının tavsiyesiyle fotomodellik yapmaya başlar. Tanınmamak için Klaudia takma adıyla modellik yapan Monika, borcu biter bitmez bu işi bırakmayı düşünmektedir.

squared love film inceleme


6. Bu süre içerisinde Monika çapkınlığıyla tanınan bir gazeteci olan Enzo ile karşılaşır. Birbirlerine aşık olan ikilinin ilişkisi sakladıkları yüzünden bir test sürecine girer. Monika ikili hayatı nedeniyle sıkıntıya girer Enzo ise kötü şöhreti nedeniyle.

squared love film inceleme


7. Güzel bir hikayesi olan bu yapım IMDb üzerinden 5.1’lik bir puan almıştır. Squared Love bu sayede bizim hazırladığımız zaman ayrılabilir romantik komedi filmleri listemize girmeyi başarmıştır.

squared love film inceleme


Squared Love Filminin İzleyici Yorumları

? 1 ile 10 arasında değişen incelemeler, oldukça seçici bazı eleştirmenleri gösteriyor. Başroller çekici, olay örgüsü ustaca, yardımcı karakterlerin hepsi katkıda bulunuyor ve orijinal diyalog oldukça iyi ama ortalama altyazı ile şımarıkmış gibi geliyor. Kıyamet tacirlerinin hepsi profesyonel eleştirmenler gibi yazıyor; romantik komedilerden hoşlanan normal insanlar için bu iyi bir akşam eğlencesi. A**** C.

? Polonya'da harika, iyi ve kötü filmler var. Bu son kategoriye ait. Bu bir film bile değil, ayrı bölümlerden oluşan bir koleksiyon. Sanırım yönetmen üniversitede birkaç yarıyıl kaçırdı ya da temizlik personeline yönetmenlik yaptı. Zaman ayırmaya değmez. A**** T.

? Buraya eleştiri bırakmayı her zamanki gibi yapmadım. Filme baya bir olumsuz yorum gelmişti ve bende filmi izledim ve çok sevimli bir film. Bariz kimyası olan güzel başrollere ve güzel hikayeye sahip. Hoşuma gitti ve bittikten sonra bana güzel bir his verdi. Tavsiyem, eğer filmi izlerseniz, lütfen orijinal dilde izleyin ve altyazıları kullanın. Filmi İngilizce sesle izlemeye çalıştım ama seçtikleri seslerden hoşlanmadım. Ama orijinal Polonya sesine değiştirdikten ve altyazıyı kullandıktan sonra her şey daha iyi oldu. İ*** M.

? Bu film çok tipik bir Külkedisi hikayesidir. Ne olacağını biliyorsun, hikaye seni şaşırtmayacak. Karakterler sığ, oyunculuk harika değil. Ama Külkedisi şeylerinden hoşlanıyorsan bundan suçlu bir zevk bulabilirsin. A**** H.

? Bir komedi filmi izlemek istedim ve bu filme rastladım. Eleştirileri okumak beni biraz üzdü çünkü çoğu çok eleştireldi ve filmi fiilen mahvetti. Ancak fragmanı görünce yine de bu filmi izlemeye karar verdim ve iyi yaptım. Kolay bir film olduğu doğru, kim bilir ne derinlik, gerilim veya bilmeceler yok. Ama komediler ne kadar derin? Komedi türü komik bir duruma dayanıyor ve bu film böyle bir duruma ve köpüklü bir diyaloğa odaklanıyor. Filmin birçok zekice ve komik çizgisi var. Ben sevdim. Y*** S.

? Havadar, temiz bir film. Belli bir saflık, samimiyet, hassasiyet yayıyor. En önemlisi ise güzel duygulardan bahsediyor ve sizi iyi bir ruh halinde bırakıyor. Oyuncular genç ve güzel, çerçeveler zarif ve canlı, her şey bir iyimserlik içinde geçiyor veya iyimserlikle ilişkilendirilmesi gerekiyor. İlk on filmden biri olmayabilir ama kesinlikle diğer birçok Amerikan komedisinden çok daha iyi bir komedi. C*** A.

? Zaman kaybı olduğunu söyleyemem ama 10 yıldız olduğunu da söylemem. Ortalamaydı ama çoğu romantik film düşünürseniz öyledir. Bir komedi arıyorsanız, bu o değil. Sade bir pizza gibi ama çok fazla peynir yok. Sevimsiz değil, daha çok sade. Zaman öldürmek ya da benim yaptığım gibi güzel bir öz bakım gecesi geçirmek istiyorsanız fena değil. İzlenebilir. Hiçbir sahnede utanmayacaksınız. D**** E.


Squared Love Filminin Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Bu kısımda sizin için en yeni romantik komedi filmlerinden olan Squared Love yapımında yer alan oyuncuları inceledik. İşte Squared Love filminin başrolleri ve rol aldıkları karakterler hakkında bazı bilgiler.


Adrianna Chlebicka – Monika / Klaudia

squared love film inceleme

22 Ocak 1994 doğumlu olan Adrianna Chlebicka Polonyalı bir aktördür. Daha önceden Teatr Telewizji, Control, Ojciec Mateusz ve Historia Roja gibi yapımlarda yer alan genç oyuncu bu film sayesinde tüm dünyada tanınan bir aktör hale gelmiştir. Adrianna Chlebicka bu filmde babasının borcunu ödemek için modellik yapmak zorunda kalan Monika karakterini canlandırmaktadır.


Mateusz Banasiuk – Enzo

squared love film inceleme

21 Eylül 1985 tarihinde dünyaya gelen Mateusz Banasiuk bir Polonyalı sinema oyuncusudur. Daha önceden Dalgalanan Gökdelenler, Pierwsza Miłość, Pod Powierzchnią, Sevdiğim Her Şey ve The Silence yapımlarında yer alan yakışıklı oyuncu En İyi Senaryo Dalında Polonya Film Ödülü gibi üç ödül kazanmıştır. Mateusz Banasiuk bu filmde çapkın bir gazeteci olan Enzo karakterini canlandırmaktadır.


Agnieszka Zulewska – Alicja

squared love film inceleme

Yine bir Polonyalı aktör olan Agnieszka Zulewska 26 Haziran 1987 tarihinde dünyaya gelmiştir. Chemo, İblis, The Kiss, Sanctuary, The Mire, Fragments, Convoy ve 1983 gibi yapımlarda yer alan başarılı oyuncu Zbigniew Cybulski Ödülü’ne layık görülmüştür. Agnieszka Zulewska bu filmde Monika’nın arkadaşı olan Alicja karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.