SprayPrinter İle Artık Herkes Graffiti Yapabilecek

SprayPrinter ile artık herkes graffiti yapabilecek. Odanızı rahatlıkla renklendireceğiniz SprayPrinter ile ilgili tüm detaylar haberimizde...
SprayPrinter İle Artık Herkes Graffiti Yapabilecek

Graffiti sanatı, gençler arasında oldukça popüler bir sanattır. Bu sanata yeteneği olanlar çok güzel eserler ortaya koyuyor. Ancak graffiti yeteneği olmayan kişiler ise bu sanata istemeye istemeye uzak kalıyor.

sprayprinter-resim-001.jpg

Estonyalı bir grup girişimci tarafından geliştirilen SprayPrinter, graffiti ile uğraşmak isteyen ancak yeteneği olmayan kişiler için tasarlandı. Akıllı telefonlarınızdaki duvar kağıtlarınızı ya da çizimlerinizi, SprayPrinter’in sahip olduğu yazılım ve donanım birleşimi ve nokta vuruşu yazıcı mantığı ile uzman bir şekilde graffitiye dönüştürebilirsiniz.

sprayprinter-sistem.jpg

Sprey boya üzerine rahatlıkla takılabilen SprayPrinter, spreyin nokta vuruşu şeklinde boya püskürtmesini sağlıyor. İlk önce akıllı telefon uygulaması üzerinden fotoğraflarınız ya da çizimleriniz piksellerden oluşan tasarımlara dönüştürülüyor. Ardından görüntü piksellerin konumu ve sayısından oluşan bilgileri SprayPrinter iletiyor. Böylece resimlerinizi profesyonelce çizebiliyorsunuz.

Önümüzdeki ay Indiegogo kampanyasından alacağı destekle üretilecek olan SpreyPrinter'ın fiyatı henüz belli değil.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.