Space Force Dizisi Hakkında Bilgi - Netflix İzleyici Yorumları

29 Mayıs 2020'de Netflix'te gösterime girecek olan Space Force, bir Amerikan komedi web televizyon dizisidir. Bu içeriğimizde komedi dizileriyle izleyicilerini sevindiren Netflix’in yeni yapımı Space Force dizisini sizler için inceleyeceğiz.
Space Force Dizisi Hakkında Bilgi - Netflix İzleyici Yorumları

Space Force Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

space-force-dizisi-hakkinda-bilgi---izleyici-yorumlari.gif

Çok uzun zamandır merak edilen Space Force dizisinin 5 Mayıs’ta fragmanının yayınlanmasının ardından “Uzayı Gafil Avlayacağız” mottosuyla hazırlanan dizinin bekleyenleri daha da arttı. Başrolündeki önemli oyuncuların başarılı bir dizinin geliyor olmasının habercisi olduğu Space Force dizisinin konusunu, hikayesini, izleyici yorumları ve karakterlerini bu inceleme dizi içeriğimizde sizler için bir araya getiriyoruz. İşte Netflix dizileri arasına yeni katılan ve heyecanla beklenen Space Force dizisi hakkında her şey!


space-force-dizisi.jpg

1. Steve Carrel ve John Malkovich’in başrollerini paylaştığı yeni komedi dizisi Space Force, 29 Mayıs 2020 Cuma Netflix’te yayınlanacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Steve Carell ve Greg Daniels’ın oturması da izleyenleri sabırsızlandıran unsurlardan birisi!


steve-carrel-ve-john-malkovich.jpg

2. Geçtiğimiz yıl bir basın toplantısı düzenleyen ABD başkanı Donald Trump, Uzay Kuvvet Komutanlığı kurduklarını ve bununla ABD’yi uzaydan gelecek saldırılara karşı koruyacakları ile ilgili bir açıklamada bulunmuştu. Dört yıldızlı bir general tarafından yönetileceğini, kendi özel flamasının bile hazırlanacağını açıklayan Trump’ın konuşması üzerine Netflix bu konuyu bir dizide içerik olarak kullanmayı uygun buldu ve Space Force dizisine konu oldu.


abd-baskani-donald-trump,-uzay-kuvvet-komutanligi.jpg

3. Aşırı eğlenceli bir dizi olacağı şimdiden belli olan Space Force dizisinin tam konusu hakkında firmadan bir açıklama geldi. “Başarılı pilot General Mark. R. Nair’in (Steve Carell) en büyük hayali Hava Kuvvetleri’nde söz sahibi olabilmektir. ABD Silahlı Kuvvetleri’nin yeni kurduğu Uzay Bölüğü’ne atanan Mark burada kendi aynı kısır döngünün içinde hapsolmuş hisseder. Şüpheci bir karakteri olan Mark, kendini mesleğine o kadar adamıştır ki ailesiyle vedalaşıp, Colorado’ya çok uzak bir üsse gitmeyi hiç düşünmeden kabul eder. Beyaz Saray’dan gelen beklenmedik bir emir ise her şeyi değiştirir. Mark ve birbirinden renkli bilim insanları yeniden aya gidip, orada hakimiyet kurmak üzere harekete geçer.” 


greg-daniels.jpg

4. Yapımcılığını The Office’ın yaratıcıları Steve Carell ve Greg Daniels üstlendiği Space Force dizisinin başrollerinde ise John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz gibi usta isimlerin yanı sıra Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow ve Don Lake yer alıyor. Space Force dizisinin yürütücü yapımcılığını ise yine The Office’in de yürütücü yapımcısı olan Howard Klein/3Arts üstleniyor.


space-force-adli-ozel-askeri-birlik.jpg

5. ABD Başkanı Donald Trump'ın kurmayı düşündüğü Space Force adlı özel askeri birlikten esinlenen komedi dizisi oyuncularıyla, yönetmenleriyle ve güncel bir olayı odak noktası almasıyla kesinlikle izlenmeli diyebileceğimiz diziler listemize girmeyi başardı.


space-force-netflix.jpg

6. Dizinin konusu itibariyle değinilmesi gereken başka bir konu var ki o da uzay savaşları çağının başlayıp başlamadığı! Teorik olarak, kendi uydularını korumak için görev yapacak bu kuvvetin, yakın gelecekte saldırgan görevler de üstleneceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bir diğer deyişle, uzayın silahlanması ve uzay savaşları çağı artık resmen açıldı. Space Force dizinin bu konuyu hem ciddiyetle hem de mizahi anlamda nasıl karşılayacağını izleyip hep birlikte gözlemleyeceğiz.


Space Force Dizi Oyuncuları ve Karakterler

1. Mark R. Nair - Steven Carell

Steven John Carell, Emmy adaylığı bulunan, Altın Küre ödülü sahibi Amerikalı komedyen, oyuncu, yapımcı ve yazardır. Netflix’te yayınlanacak olan dizide Steve Carell, en büyük hayali Hava Kuvvetleri’nde söz sahibi olabilmek olan ve ABD Silahlı Kuvvetleri’nin yeni kurduğu Uzay Bölüğü’ne atanan başarılı pilot General Mark R. Nair’i canlandırmaktadır.

mark-r.-nair---steven-carell.jpg

2. Dr. Adrian Mallory - John Malkovich

In the Line of Fire ve Places in the Heart filmleri ile iki kez Oscar'a aday olan John Malkovich, Space Force dizisinde, kibirli ve uzay kuvvetlerinin büyük bir uluslararası savaş alanı hâline gelmesini engellemeye çalışan bilim danışmanı Dr. Adrian Mallory karakterine hayat vermektedir.

dr.-adrian-mallory---john-malkovich.jpg


Space Force Dizisi İzleyici Yorumları

1. dünya tarihine the office gibi mükemmel bir iş bırakmış insanların yeni projesi. çok büyük hype yarattı.


2. sonunda uzay komedisi. fragmanda 2001 a space odyssey sesini duyunca işte dedim bu filmlerle dalga geçecek bir komedi interstellardan falan güzel malzeme çıkar.


3. onlarca sitcom, komedi yapımı izledim officeden daha komik bişey görmedim. office'in üstüne çıkmasını beklemiyorum elbet ama beklenti yüksek.


4. imdb'ye göre steve carell'ın 10 bölümlük ilk sezonun sadece 3 bölümünde oynadığı görülüyor. sanırım yaratıcısı olduğu dizide destek amaçlı oynayıp geri çekilecek.


5. fragmanında steve carell şov var ama kendisi dizide bilindiği kadarı ile toplamda 3 bölüm kadar görülecek. daha sonra sahne genç oyunculara ve john malkovich'e kalacak. sızan bilgilerin yalancısıyım tabi. bugün yayınlanan fragman biraz ticari olmuş diyebiliriz o yüzden. bir greg daniels dizisi bu tür numaralara ihtiyaç duydusa şimdiden dizi için beklentileri düşük tutmakta fayda var. kendilerini bu ticari fragmanda çok fazla görmedik ama bakalım yeni yetme owen daniels ve sonunda hak ettiği başrolü kapan ben schwartz diziyi ayakta tutabilecek mi göreceğiz. diana silvers'ın karakteri iyi yazılmışsa ondan da sürpriz bir performans bekleyebiliriz.


6. steve carell'in 3 bölümde oynayacağı bilgisinin doğru olmadığı açıklandı dizinin resmi hesabından. kadro maşallah şampiyonlar ligi gibi. umarım beklentileri karşılar. şu eve kapandığıız dönemde ilaç gibi gelecek dizi.


7. gönlümüzün smelly cat i lisa kudrow un sadece bir bölümde oynayacak olmasıyla şimdiden üzmüş dizidir.

8. steve carell'in fragmanıyla bile güldürmeyi başaran yeni dizisi.


9. 45. abd başkanı donald trump tarafından amerikan ordusunun içerisinde kurulacak olan bir birim. gelecekteki mars programının asıl amacının bilim mi yoksa işgal mi olacağı sorusunu akıllara getirmiştir. birleşmiş milletler’in aldığı karara göre uzay (dünya dışındaki herşey-uzay), insanlığın ortak hazinesi olarak tanımlanır ve herhangi bir ülkenin hak iddia etmesi yasaklanmıştır. bunun dışında uzayda askeri bir birimin olacak oluşu da yine bu “sözde” uzay kanunlarına ters düşmektedir.


10. adamlar 2 yıl vadeli uzay programı tartışıyor, 2076 falan değil, 2020 diyorlar. (bkz: 4 temmuz 1776) biz 2 gün sonraki dolar kuru başlığında tartışıyoruz. (bkz: 11 ağustos 2018 dolar kuru) neyse bu da iyi haber. amerika'nın uzay ordusu kurma çabası belki bizi izleyen gelişmiş bir medeniyeti rahatsız eder ve yepyeni bir dış güç kazanmış oluruz. amerika onlarla savaşırken krize girer, fed faizleri sıfıra çeker, biz de inşaat yaparız. sancaktepe'de hala bomboş araziler var.

Önerilen İçerik: Netflix Komedi Dizileri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum