Soyunmak İçin İyi Bir Sebebi Olan 10 Ünlü İsim

Gündemde kalmak veya reklamını yapmak için çıplak bir şekilde kamera karşısına geçen ünlüleri biliyoruz. Bu içeriğimizde sosyal sorumluluk projesi kapsamında soyunan 10 ünlü isme yer vereceğiz.
Soyunmak İçin İyi Bir Sebebi Olan 10 Ünlü İsim

Çıplak Bir Şekilde Kamera Karşısına Geçen 10 Ünlü İsim

Ünlülerin çıplak hallerini görmek yeni bir şey değil, bunu zaten her zaman yaparlar. Politik veya sosyal bir sebepten ötürü gündemde dikkatleri üzerlerine çekmek için sık sık bu aktiviteyi gerçekleştirirler. Kansere, hayvan haklarının savunulması, sağlıklı yaşam ya da insanları oy vermeye teşvik etmek amacıyla yapılanlara ne dersiniz?

Hadi soyunmaya başlayalım :)

dunyaca-unlu-sarkici-katy-perry.gif


1. Katy Perry

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry başkanlık tartışmalarının ardından sosyal medya üzerinden bir video paylaşmıştı. 8 Kasım'da yapılan seçimlerde halkı mizahi bir dille oy vermeye çağırmak için videoda aniden pijamalarını çıkarıvermişti!

katy-perry.jpg


2. Irina Shayk

Cristiano Ronaldo ve Bradley Cooper'ın kız arkadaşı olarak da tanıdığımız ünlü model Irina Shayk,  terörist grup Boko Haram tarafından kaçırılan 276 Nijeryalı kızın serbest bırakılmasını talep etmek için 2014'te çıplak poz vermişti.

irina-shayk.jpg


3. Miley Cyrus

2013 yılında Miley New York Üniversitesi Cilt Kanseri Enstitüsü için fon toplamaya çalışan Cyrus Marc Jacobs kampanyasına katıldı. Tasarımcı, çoğu ünlüyü "İçinde bulunduğunuz cildi koru" sloganı altında inanılmaz fotoğraflar çekinmeye davet etmişti. Cyrus da soyunmak için bir bahane daha buldu ve olumlu dönüş yaptı. Bu sayede bir hayli duyar kastı!

miley-cyrus.jpg


4. Eva Mendes

Ünlü aktris, 2007 yılında "Çıplak Olmak Deri Giymekten İyidir" sloganını kullanan PETA'nın (Hayvanların Tedavisinde Etik İnsanlar Örgütü) kampanyasına katılmıştı. Bu sayede Mendes, hayvan derilerinin kullanımına karşı savaşan ünlüler listesinde yer aldı.

eva-mendes.jpg


5. Adam Levine

Dünyanın en seksi adamı sayılan Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine, testis ve prostat kanseri hakkında farkındalık yaratmak niyetiyle Cosmopolitan dergisi için çıplak poz vermişti.

adam-levine.jpg


6. Victoria Beckham

Eski Spice Girl kızlarından ve David Beckham'ın karısı Victoria, melanoma hakkında farkındalık yaratmak için Marc Jacobs kampanyası ile işbirliği yapmıştı. 

victoria-beckham-001.jpg


7. Alicia Silverstone

Eva Mendes gibi aktris Alicia Silverstone da PETA kampanyasına katıldı. Ancak bu sefer vejataryanlığı desteklemek içindi. Yayınladığı videoda Alice vejeteryan olduğunu açıkladı ve ekledi;"Dünyada beni bu kadar değiştiren hiçbir şey yok, artık daha iyi hissediyorum ve daha enerjiğim.

alicia-silverstone.jpg


8. Mel B

Yoksa onu hatırlamıyor musunuz? O da Victoria Beckham gibi Spice Girls'lerden biri. CoppaFeel kampanyası bağlamında meme kanseri için çıplak poz vermişti.

coppafeel.jpg


9. Heidi Klum

Marc Jacobs, birçok ünlüyü bir araya getirdi ve Alman model Heidi Klum bir istisna değildi.

marc-jacobs.jpg


10. Pamela Anderson

Pam, diğer bir sürü durum için kamera karşısına zaten sık sık çıplak çıkan isimlerdendi. Fakat o da PETA ile iş birliği yapıp önemli konulara çağrıda bulunmak için poz veren ünlülerden.

pamela-anderson-001.jpg


Önerilen İçerik; Ünlü İsimlerin Meşhur Olmadan Önceki Garip Halleri

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.