Soprano Ice ile Buz Lazer Keyfi

İstenmeyen tüylere son vermek ve hassas bölgelerinizde ki kıllardan kurtulmak istiyorsanız eğer, sizlerde buz lazer epilasyon yöntemini tercih edebilirsini
Soprano Ice ile Buz Lazer Keyfi

İstenmeyen tüylere son vermek ve hassas bölgelerinizde ki kıllardan kurtulmak istiyorsanız eğer, sizlerde buz lazer epilasyon yöntemini tercih edebilir ve kendinizi harika hissedebilirsiniz. Çünkü bu sayede tüy dökücü kremleri, ağdaları ve amatör epilasyon cihazlarından bir daha kullanmayacak şekilde kurtulacak ve hatta bu ürünleri çöpe atarak hayatınızdan çıkarmış olacaksınız. En etkili lazer epilasyon yöntemleri ile bir daha tüy veya kıl derdi çekmeyecek olmanız sizin harika hissetmenizi sağlayacaktır. Son teknoloji lazer epilasyon cihazları ile en kısa sürede kendinizi yenilemenizi öneriyor ve bu yenileme ile birlikte, uzun yıllardır istemiş olduğunuz pürüzsüz cilde kavuşmanızı söylüyoruz.

Soprano Ice ile Buz Lazer Keyfi

Soprano Ice ile Tanışın Kıllardan Kurtulun

Soprano ice ile ilgili olarak kadın-erkek, yaşlı-genç hiç fark etmeksizin herkesin gözdesi konumuna gelen lazer epilasyon dünyası günümüz teknolojisinin de gelişmesiyle son derece avantajlı ve önemli bir konumda bulunmaktadır. Lazer epilasyon cihazları etkili ve kesin çözüm getirdiği kadar kişisel bakım ve temizliğin de kalıcı bir şekilde gerçekleştirmesi anlamında epey tercih edilmektedir. Hijyenik ve sağlıklı olması da lazer epilasyonun tercih edilmesi bağlamında önemli bir yere sahiptir. Birçok lazer epilasyon cihazı vardır. Bunlar arasında ise en çok tercih edilen ise buz lazer epilasyon olmaktadır. Özellikle buz lazer epilasyon, artık herkes tarafından tercih edildiği gibi, klinikler, hastaneler, sağlık merkezleri tarafından tercih edilmekte ve önerilmektedir.

Soprano Ice ile Buz Lazer Keyfi

Buz Lazer Epilasyon Bir Numara

Lazer epilasyon dünyası, olağanüstü bir şekilde gelişmesi bağlamında her insanın kafasını karıştırmaktadır. Dünyanın en hızlı ve en güçlü teknoloji ürünlerinden olan buz soprano ice da bu bağlamda önemli bir noktada bulunmaktadır. Özellikle Akdeniz Bölge insanlarının buz lazer epilasyon için epey uygun olduğu söylenmektedir. Türkiye'nin de Akdeniz kuşağında olduğu düşünüldüğünde, Türkiye'de yaşayan insanlar için de son derece işlevsel olduğu söylenebilir. Global anlamda uzmanlar, soprano ice platinum teknolojisinin son derece etkili dalga boylarına sahip olduğunu belirtmektedir.

Günümüzde her kesimden her yaştan insanın lazer epilasyonu tercih ettiği düşünülecek olunursa, herkes için soprano ice uygun mudur sorusu akıllara gelmektedir. Genel anlamda soprano ice platinum ten rengi açık olan insanlarda daha etkili olmakta ve daha olumlu geri dönüşler alınmasını sağlamaktadır. Açık ten rengine sahip bireyler için kesinlikle en etkili yöntem budur. Lazer epilasyon yaptıracak kişiyi gördükten sonra, lazer epilasyonu gerçekleştirecek olan uzman tarafından en doğru tercih kişinin kendisine söylenecek ve etkili lazer epilasyon uygulamasına başlanacaktır.

Soprano Ice ile Buz Lazer Keyfi

Lazer Epilasyon Yaptırmak için Buz Lazer Avantajları

Son derece hızlı olan ve etkili bir sonuç alınmasını sağlayan soprano ice, lazer dünyasında önemli bir konumda bulunmaktadır. Diğer sistemlerin aksine %40 civarında daha hızlı olduğu bilinen soprano ice tercih sebebi olarak lazer epilasyon cihazları arasında yerini almaktadır. Özellikle açık ten rengine sahip gerek erkek gerekse kadın her yaştan insan için çok büyük avantaj sağladığı bilinmektedir. Bu bağlamda, atışların entegre edilmiş yakın temas sistemi üzerine yapılandırılmış olması da önemlidir. Soğuk hava jeneratörüne sahip olan lazer epilasyonlar, kişinin cildinde de herhangi bir yanık olmasını engelleyecek daha kaliteli bir lazer epilasyon keyfi sağlayacaktır. 

Buz lazer epilasyon konusunda oldukça fazla tercih edilen etkili yöntemlerin başında geliyor. Aslında kişiler tarafından en fazla bilinen adının acısız lazer olduğunu söylemekte yanlış olmayacaktır. Kadınlarda ya da erkeklerde etkili sonuçları beraberinde getiren buz lazer epilasyon sayesinde, kolay ve hızlı bir şekilde alınan kılların fark edilmesi mümkündür. Uzun yıllardan beri istenmeyen kıllara kesin çözüm arayanların ilk tercihleri arasında yer almaya başlayan buz lazer uygulaması, daha kolay ve hızlı sonuçları da beraberinde getirmektedir. Kısacası lazer epilasyonlarda yeterli sonuçları alamayanlar için, en iyi çözümler arasında bulunmaktadır. Üstelik acısız kesin çözüm sunan buz lazer yönteminin çok tercih edilmesi de bu nedenledir. Buz lazer epilasyon platinum ise daha etkin çözümleri beraberinde getirmektedir. Kalıcı çözümler arayanlar için, artık en etkin yöntemin buz lazer olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. 

Soprano Ice ile Buz Lazer Keyfi

Ağrısız ve Acısız Buz Lazer Epilasyon Yöntemi

Buz lazer epilasyon ilk olarak 2014 yılından soprano ice olarak karşımıza çıkıyor. Ancak lazer epilasyonların 2008 yılından bu yana kullanıldığını söyleyelim. Buz lazer ise son yıllarda teknolojisini geliştirerek, çok daha güçlü bir hale geldi ve böylelikle epilasyon yaptırmak isteyenlerin ilk tercihi arasında yer aldı. Ağrısız ve acısız epilasyonun en önemli adımı olan işlem, ütüleme epilasyonun en üst versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Şunu da belirtelim ki bu yöntem soğuk uygulama olduğu için, ağrı ve acıyı duymuyorsunuz ama hissi devam ediyor. Tabii ki bu sonuç bize acıya tamamen son veren teknoloji olduğunu gösteriyor. Buz lazer epilasyon için en önemli avantajların başında ise seans süresinin azlığı söyleyebiliriz. Normal lazer epilasyonlar ile seans süreleri bir buçuk saatten aşağı olmazken buz lazer yöntemi sayesinde, sadece yarım saate istenilen uygulama yapılıyor. Böylelikle etkili kıl aldırmayı sağlayan buz lazer, 12 seansa kadar çözümü de beraberinde getiriyor. Artık soprano ice cihazları sayesinde, sizlerde daha geniş alanlara uygulama yapılmasına imkân sunan buz lazer başlıkları ile kıllardan kurtulmuş olacaksınız. 

Soprano Ice ile Buz Lazer Keyfi

Buz Lazer Daha Hızlı Çözüm Getirir

İlk seansta dahi daha geniş alanlara ulaşarak etkili sonuçlar elde etmenizi sağlayan buz epilasyon, buz lazer yaptıranlar tarafından beğeni kazanmaya devam ediyor. Sosyal medyada, kadınların yoğun forum sitelerinde sürekli olarak çare arayanların da derdine derman oluyor. Buz lazer epilasyon anlamında çok daha etkili sonuçları beraberinde getirdiği için, sizde kıllardan kurtulabilirsiniz. Buz başlık teknolojili lazer sonrasında ise sıcak taş masajı istenmeyen tüy köklerinin hareketlenmesini ve epilasyon edilecek seviyeye gelmesini sağlamaktadır. Başlıkları 810 dn dalga boyu ölçüsünde çalışmakta olduğu gibi, epilasyon anlamında üstün teknoloji imkanlarını da beraberinde getirmektedir.

Erkeklerde ve kadınlarda etkili sonuç sağlayan bu uygulama sayesinde, eksi 3 dereceye kadar soğuma özelliği ile birlikte, artık istenmeyen tüylerden kurtulma şansını daha konforlu olarak yaşamış olacaksınız. Uygulama ortalama 6-8 seans sürmekte olup, bölgesel alanlara göre farklılık gösterebileceği gibi, 12 seansa kadar da uzayabilir. Bu durum tamamı ile ten renginiz, kıl yoğunluğunuz, kıl sertliği gibi etkenlere bağlıdır. 

Soprano Ice ile Buz Lazer Keyfi

Erkekler İçin Buz Lazer Epilasyon

Son dönemlerde kadınların yanı sıra, artık sporla ilgilenen ve bakımına dikkat eden erkeklerin de ilk tercihi buz lazer epilasyon oluyor. Bu epilasyon yöntemi ile birçok bölgedeki kıllar daha kolay bir şekilde alınıyor. Erkeklerde daha zor olduğu düşünülse de buz lazer tedavisi sayesinde ağrısız ve acısız olarak kesin sonuç elde etmek mümkündür. Muhteşem teknoloji sistemine sahip bu makineler, dakikada milyonlarca atış garantisi ile geniş bölgelerde etkili çözüm sunuyor. Erkekler için buz lazer özellikle bacak ve kol kasları için epilasyon yaptırmayı tercih ettikleri gibi, sakal bölgelerini de yaptırmaktalar. Seans süresi ortalama yarım saat olup, seans sayısı ise genellikle kişinin kıl köklerindeki sağlamlığa bağlı olarak değişmektedir. Her koşulda etkili sonuç almak isteyenlerin hedef noktası olan buz lazer ile artık kıllardan kurtulmuş olacaksınız. 

Soprano Ice ile Buz Lazer Keyfi

Buz Lazer Epilasyon Ne Zaman Yapılır?

Kısa sürede bu kadar etkili çözümler sunan soprano ice ile birlikte, artık sizde tüm kıl ve tüy sorunlarından kurtulmaya başlayacaksınız. Tüm vücut ile birlikte, bölgesel olarak da yapılmaya uygun olan buz lazer, uygun fiyatları sayesinde, özellikle ilkbahar, kış ve sonbahar aylarında daha yoğun bir şekilde yapılmaktadır. Ayrıca lazer epilasyon uzmanları da bu dönemlerde yapılmasının daha etkili olacağını söylemektedir. Çünkü yaz aylarında yoğun sıcak ve güneş ışınlarına maruz kalınmasından dolayı, terleme çok daha fazla olmakta ve bu terleme ise kılların yeniden çıkmasını sağlamaktadır. İşte uygulama sırasında bu gibi durumlar seansların uzamasına neden olacağı için, yaz haricinde ki aylarda yapılması daha uygun olacaktır. Oldukça güvenli bir uygulama olan buz lazer epilasyon ile birlikte normal kişilerde sağlık kontrolü raporu ile birlikte buz lazer epilasyonu yapılmaktadır. Özellikle özel bölgelerde ve yüz bölgesinde epilasyon yaptıracakların, doktor onayı alması çok önemli olmaktadır.

Soprano Ice ile Buz Lazer Keyfi

Buz Lazer Kimlere Yapılıyor?

Kadın ve erkekler lazer epilasyondan yararlanabilir. Ayrıca 18 yaşın üstünde ki tüm bireylerde epilasyon yaptırabilir. Bunun yanında hormonlarında sorun olanlar, kronolojik rahatsızlıkları bulunanların da doktorlarına başvurarak epilasyon yaptırmaları gerekmektedir. Hamilelik döneminde olan ya da epilasyona başladıktan sonra hamile kaldığını öğrenen hastalarda epilasyonlarına ara vermelidirler. Gebelik ve emzirme dönemi tam anlamıyla atlatıldıktan sonra geri dönüp kaldıkları yerden devam etmeleri gerekir. Sonuç olarak emziren annelere de buz lazer epilasyon yapılmamaktadır. 

Aslında bu sadece buz lazer epilasyon için değil, tüm epilasyonlar için geçerli bir durumdur. Sonuç olarak bu tür durumlara sahip olanların lazer epilasyon yaptırmamaları gerekmektedir. Şunu da belirtelim, kılların yeniden çıkması ise hastalık ya da hormon durumlarına bağlı olarak görülmektedir. Böyle durumlarda kıllar yeniden çıkabileceği gibi, çıkan kıllardan ise yeniden kurtulmak için, öncelikle hormonların normal haline dönmesi gerekmektedir. 

Soprano Ice ile Buz Lazer Keyfi

İnce Tüyler İçinde Buz Lazer Epilasyon

Kalın tüylere buz lazer epilasyon uygulamaları daha etkili ve kolay olmaktadır. Bu sebeple eski nesil lazer epilasyon yöntemlerinde tıraşlama yöntemiyle uygulama yapılmaktadır. Ancak buz lazer yöntemi tüm olumsuz durumları geride bıraktığı gibi, her türlü bölgede de uygulanan bu epilasyon, ayrıca ince ve kalın kıllara da en kesin çözümü sunmaktadır. Kısa süreler içerisinde, ağrısız ve acısız olarak etkili bir sonuç ortaya çıkaran buz lazer epilasyon ile ince tüylere de kesin çözüm elde etmiş olacaksınız. Hem de kalın ve geniş buz başlığı sayesinde kısa sürede tüm bunları elde etmiş olacaksınız. Eski nesil lazer sisteminde tüylerin koyu renkli ve belirgin olması önem taşırken şimdi böyle bir duruma gerek yok. Özellikle esmer tenlerde ve tüyleri kızıl renkte olanlarda yapılamayan uygulamalar şimdi buz lazer ile etkili sonuçlar veriyor. Hızlı ve etkili sonuç istiyorsanız hemen arayın ve gözle görülür neticeye kısa sürede ulaşın.

Soprano Ice ile Buz Lazer Keyfi

Buz Lazer İle Cildinizi Koruyun

Ağrısız ve acısız olduğu gibi, cildinize de gerekli hassasiyeti en iyi şekilde sunmaktadır. Kısacası buz lazer epilasyon yani soprano ice uygulaması, yapılan bölgelere herhangi bir zarar vermiyor. Üstün teknolojik sistemle üretilmiş olan bu cihazlar, kıl folikülü kademeli ısıtma sistemi uygulandığı için herhangi bir olumsuz etki de oluşturmuyor. Bu epilasyonu yaptıranların dikkat etmesi gereken en önemli husus, yukarıda da bahsettiğimiz gibi güneş ışınlarıdır. UV ışınlarının vücuda temas etmiş olması sebebiyle güneşten korunmayan ciltte lazer epilasyon sırasında leke kalması muhtemeldir. Buz lazer epilasyon öncesi ya da sonrası güneşlenme ve bronzlaşma gibi durumlardan kesinlikle kaçınmanız gerekmektedir. 

Soprano Ice ile Buz Lazer Keyfi 

Buz Lazer Epilasyon Fiyatları

Buz lazer epilasyon uygulamasını yaptırmak için başvuran kişilerin yaşı, kıl köklerinin yapısı, kilosu ve boyu, fiyatların belirlenmesindeki en öneli faktörlerdir. Kısacası fiyatlar net olmadığı gibi, fiyat veren adreslerden de kaçınılması gerekmektedir. Tabii ki seans başı fiyat verilmesi mümkündür ancak, burada asıl önemli olanı alacağınız hizmet olduğunu bilmelisiniz. Çünkü beklediklerinizi karşılamadıktan sonra, en uygun fiyatlara buz lazer yaptırmanız çok büyük önem taşımayacaktır. Net bilgi vermek yanlış olsa da buz lazer epilasyonda bölgesel ve tüm vücut gibi fiyat farklılıkları da bulunmaktadır. Erkeklerde kıl alınması daha zor olduğu için, fiyatlar daha yüksek olmaktadır. Kol, bacak, koltuk altı, omuz, sırt, yüz, genital bölge gibi birçok uygulama alanı bulunmaktadır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum