Sony Xperia 1 Professional Edition Özellikleri ve İnceleme

Japon teknoloji devi Sony, Xperia 1 Professional Edition modelini tanıttı.
Sony Xperia 1 Professional Edition Özellikleri ve İnceleme

Sony Xperia 1 Professional Edition Fiyatı & Özellikleri ve İnceleme

Japon teknoloji devi Sony, geçtiğimiz Haziran ayında çıkarttığı Xperia 1 modeliyle büyük ses getirmişti. Amiral gemisinin alışılmadık derecede büyük cihazları arasında yer alan Xperia 1, şimdi yeni cihazı Xperia 1 Professional Edition modelini tanıttı. Yeni sürüm normal sürümün temel özelliklerini korurken aynı zamanda profesyonel fotoğrafçılara ve e-sporculara farklı ayrıcalıklar sunuyor. Sıra dışı tasarımı ve yüksek teknolojik donanımıyla teknoloji meraklılarını heyecanlandıran Sony Xperia 1 Professional Edition fiyat ve inceleme;

  • Model: Xperia 1 Professional Edition 
  • Renk: Siyah
  • Ekran: 6.5 inç (1644x3840)PPI
  • SIM: Nano
  • Pil: 3.300 mAh
  • Arka Kamera: 12MP + 12MP + 12MP
  • Ön Kamera: 8 MP
  • CPU: 8 Çekirdek
  • İşlemci: Snapdragon 855
  • RAM: 6 GB
  • Depolama: 128 GB
  • İşletim Sistemi: Android 9.0
  • Fiyat: 1320 Dolar

1. Sony Xperia 1 Professional Edition, şık kasa tasarımıyla kullanıcılarına siyah renk seçeneği sunmaktadır.

Sony Xperia 1 Professional Edition


2. Sony Xperia 1 Professional Edition, 6.5 inç ekran büyüklüğü ve 1644 x 3840 piksel OLED CinemaWide ekrana sahiptir. 

Sony Xperia 1 Professional Edition


3. Sony Xperia 1 Professional Edition, 21:9 en-boy oranına ve Corning Gorilla Glass 6 korumasına sahiptir. Cihazın gösterge paneli 10 bin ton geçiş desteği sağlarken HDR standardına sahip BT2020 renk 4K OLED ekrana sahiptir.

Sony Xperia 1 Professional Edition


4. İkili SIM desteğine sahip Sony Xperia 1 Professional Edition, 3300 mAh batarya ve hızlı şarj desteğine sahiptir.

Sony Xperia 1 Professional Edition


5. Sony Xperia 1 Professional Edition modeli 78 derecelik lens, OIS fotoğraf ve hibrit OIS/EIS video sabitleme desteğine sahip mobil sensör içermektedir. Cihaz  f/1.6 diyafram aralığına sahip 12 MP birinci, f/2.4 diyafram açıklığına sahip 135 derece geniş açılı 12 MP ikinci ve 2x optik zoom sağlayan 45 derecelik 12 MP üçüncü kamera ve f/2.0 diyafram açıklığına sahip 84 derecelik özçekim ve görüntülü sohbet imkanı sağlayan 8 MP ön kameraya sahiptir.

Sony Xperia 1 Professional Edition


6. Sony Xperia 1 Professional Edition, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 855 yonga setiyle güçlendirilmiştir.

Sony Xperia 1 Professional Edition


7. Sony Xperia 1 Professional Edition modeli, kullanıcıların Sony kameralarından telefonuna kablosuz olarak içerik aktarmalarına olanak sağlamaktadır. Cihaz, Sony kameralarını önceden tanıyabilen Imaging Edge Mobile uygulamasına sahiptir. Ayrıca kullanıcıların fotoğraflara eklentiler ve sesli resim yazısı oluşturmasını sağlayan Aktarma ve Etiketleme eklentisine de sahiptir.

Sony Xperia 1 Professional Edition


8. Sony Xperia 1 Professional Edition, Sony Xperia 1 modeliyle aynı görünüme sahiptir. Professional Edition sürümüyle karşımıza çıkan cihaz, USB Type-C portu üzerinden Ethernet bağlantısına izin veriyor.

Sony Xperia 1 Professional Edition


9. Sony Xperia 1 Professional Edition, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahiptir. Cihaz microSD kartıyla 512 GB'a kadar genişletilebilir hafıza teknolojisine sahiptir.

Sony Xperia 1 Professional Edition


10. Sony Xperia 1 Professional Edition, en yüksek renk dolgunluğunu sağlamak için Illuminant D65 renk profilini desteklemektedir. Cihaz aynı zamanda Master Monitor renk üretimine sahiptir.

Sony Xperia 1 Professional Edition

Önerilen İçerik; Asus ROG Phone II Oyun Telefonu İnceleme

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.