Sony Tabletfon Satışa Çıkıyor

Bu ayın başında tanıtımı gerçekleştirilen Sony Xperia C5 Ultra raflardaki yerini aldı.
Sony Tabletfon Satışa Çıkıyor

Samsung’dan sonra Sony firmasının da ekran büyütmede duracağı yok. Son olarak sıfır çerçeveli ve 6 inç ekran boyutuna sahip olan yeni cihazı Sony Xperia C5 Ultra boyutlarından dolayı tabletfon kategorisinde anılıyor.

Sony Xperia C5 Ultra tasarımındaki estetiği kadar özellikleriyle de göz dolduruyor. Cihaz üzerinde MediaTek MT6752 işlemci mevcut. Bu işlemciyi de 2 GB RAM destekliyor. Bu da tabletfonun işlem yaparken son derece hızlı olmasını sağlıyor.

İş telefonu olarak da kullanabileceğiniz cihazın çift SIM kart özelliği de bulunuyor. Dahili hafızası 16 GB olan Xperia C5 Ultra harici olarak microSD Card desteği de mevcut.

Sony Xperia C5 Ultra

Tabletfonun belki de en dikkat çekici özelliği ön kamerası. Genellikle bu tür cihazların ön kameraları kalite bakımından düşüktür. Ancak Sony tam bir selfie makinesi üretmiş durumda. Cihazın ön kamerası da arka kamerası da tam 13 MP. Ayrıca bu yüksek kalite kameraların her ikisinde de led flaş bulunuyor. Bu da tabletfon ile muhteşem selfie’ler çekebileceğiniz anlamına geliyor.

Tabletfonun tek olumsuz yanı ise su geçirmez özelliğe sahip olmayışı. Son zamanlarda su geçirmez telefonlar revaçtayken Sony bu özelliği Xperia C5 Ultra cihazına eklememiş.

Telefonun satışına 14 Ağustos’ta başlayacak olan Sony cihazın çift SIM kartlı modelinin 425 dolar olarak belirlemiş durumda. Çift SIM kart özelliği olmayan Xperia C5 Ultra da 400 dolardan alıcı bulacakTürkiye’ye geliş tarihi belli olmayan telefonun ise ülkemizde ortalama 1500 TL'ye raflardaki yerini alacağı tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.