Sokaktaki Hayvanlar Bakımeviyle Hayata Tutunuyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi tarafından, sokak hayvanlarının tedavileri 7/24 yapılıyor.
Sokaktaki Hayvanlar Bakımeviyle Hayata Tutunuyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, sokak hayvanlarını tedavi ediyor. Hayvanların karşılaştığı kazalar ve hastalıklara karşı tedavilerini 7/24 yapıyor.

Sokak hayvanlarının sağlıklarına kavuşabilmesi için uyuz tedavisinden kuduz aşısına, iç dış parazit ilaçlamasından antibiyotik tedavisine kadar birçok konuda tedavi yapan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, ayrıca ameliyathanesi, müşahede odaları ve çeşitli hastalıklara karşı bağımsız odaları ile hizmet veriyor.

sokak hayvanları

Kısırlaştırma ve küpeleme işleminin de yapıldığı geçici bakım evinde kısırlaştırılan erkek kedi ve köpekler 5 dişi kedi ve köpekler ise 7 gün barınakta misafir edilirken sonrasında yasa gereği alındıkları yerlere geri bırakılıyor.

hayvan bakımevi

Sağlıklarına kavuşan ya da yeni doğan sokak hayvanlarının sahiplendirme işlemlerinin de yapıldığı Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, hayvan sahiplenmek isteyen Süleymanpaşalılar için hafta içi Salı ve Perşembe günleri kapılarını açık tutuyor.

hayvan bakımevi

Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi ile ulaşabilen sokak hayvanları acil müdahale ekibi, ilçe sınırları içinde şehrin herhangi bir yerinde yardıma ihtiyacı olan sokak hayvanlarını tedavi etmek için vatandaşlardan gelecek ihbar telefonunu bekliyor.

sokak köpeği

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.