Sanat Her Yerde! Sokaklara Çizilen En Tuhaf ve En İlginç 10 Sanat Eseri!

Sanat, hayatımızda önemli bir yere sahiptir. İnsanlar sanata olan aşkını hemen hemen her yer de gösterebiliyor. Bu içeriğimizde sizler için Dünya'nın farklı sokaklarında yer alan çizimleri ve sanat eserlerini araştırdık ve derledik.
Sanat Her Yerde! Sokaklara Çizilen En Tuhaf ve En İlginç 10 Sanat Eseri!

Sokaklara Çizilen En Tuhaf ve En İlginç 10 Çizim!

Sanat, sadece çeşitli galerilerde veya müzelerde değil her yerdedir. İnsanlar sanata olan aşkını hayatının hemen hemen her yerinde gösterebilme özgürlüğüne sahip olmalı. Dünya’nın çeşitli noktalarında insanların sokaklarda yaptığı harika çizimler, turistlerinde ilgisini fazlasıyla çekmektedir. Düz, sade ve zamanla yıpranmış olan duvarlara, asfaltlara can veren bu çizimler gerçekten de saygıyı hak ediyor. Belediyeler tarafından onaylanan bu sanat eserleri gerçekten de görülmeye değer. Sanat eserlerine ve dövmelere karşı özel bir ilginiz var ise Sanat Eseri Olan 15 Muazzam Dövme! adlı çeriğimize göz atabilirsiniz. İşte sokaklara yapılmış en güzel sanat eserler;

ilginç sanat eserleri


1. İnsanların sanata olan sevgisi ve saygısı daima takdir edilmesi gereken bir durum öyle değil mi? Arkanda asla adam bırakma, konulu bu eser sokağa renk katmış gibi görünüyor. Bu sanatın önünden geçmeden önce onunla bir fotoğraf çektirmek isterdiniz diye umuyoruz.

arkanda asla adam bırakma


2. İlk bakışta sizi derinden etkileyebilir dikkatli olun. Golfe karşı özel bir ilginiz var ise asfalta yapılan bu sanat çok hoşunuza gidecek. Üç boyutlu bir tasarım sunan bu çizim saygıyı fazlasıyla hak ediyor.

gol sanat eseri


3. Sanat, her insanın bakış açısına göre değişebilen bir daldır. Karşınızda sadece yarısı solmuş bir park yazısı duruyor olabilir. Fakat bu durum bazıları için farklı. Salıncakta sallanan kız, A harfine asılı salıncakta çok da güzel durmuş gibi görünüyor.

duvarlardaki sanat eserleri


4. Çocukluğumuzun vazgeçilmez oyunlarından bir tanesi olan Mario’yu hepimiz biliyoruz öyle değil mi? Yıpranmış bir duvara böylesine güzel bir sanat eserini sergileyen kişiyi tebrik etmek gerek.

sanat eserleri


5. Bir sokak en fazla bu kadar eğlenceli hale gelebilirdi. Ayaklarınızın altında sanki bir akvaryum varmış gibi ambiyans yaratan bu sanat eseri, günü çalışma stresini sizden tamamen alacaktır. Cadde üzerinde yüzen küçük balıklar, her gün görebileceğimiz bir şey değil öyle değil mi?

akvaryum sanat eseri


6. Sokağın kenarında duran sadece siyah bir boru değil mi? Fakat bu durum sanat aşkına sahip olan insanlar için geçerli değil. Piksel kareler ile yaratılan bu sanat, oldukça ilgi çekici.

sokak borusu sanat eseri


7. Biri acilen Sünger Bob’a yardım etmeli! Yolun karşısına geçmek isteyen bu Sünger Bob, başarısız olmuş gibi görünüyor. Çocukların bu sanatı görünce endişeleneceğini düşünüyoruz. Yine de saygıyı fazlasıyla hak eden bir çizim.

sünger bob sanat eseri


8. Pacman oynamaya ne dersiniz?  Sokakta yürürken yerde böyle bir şey gördüğünüzde ne yapardınız? Bence bir fotoğraf çekinmek hiç de fena olmaz.

pacman sanat eseri


9. Çevre kirliliği konulu bu sanat eseri oldukça faydalı gibi görünüyor.  İnsanları bu konuda uyarmak için en güzel yöntemlerden bir tanesi olabilir. Duvar resimlerinin sadece görsel şölen olmadığını bir kanıtı.

çevre kirliliği sanat eseri


10. Duvarlara yapılan sanat eserleri arasında en iyilerden bir tanesi diyebiliriz. Sarmaşıkların arasında size doğu bakan bu göz, gizemli ve bir o kadar da ilgi çekici.

duvardaki göz sanat eser

Önerilen İçerik; Yaratıcı ve Komik Şekilde Tasarlanmış 10 Rögar Kapağı!

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.