Soğan Suyu Çorbasıyla Kilolara Elveda

Son günlerde kilo problemi olanların yüzünü güldüren soğan suyu çorbasını diyetlerinize dahil edebilirsiniz. Soğan suyu çorbasının nasıl yapıldığını ve nasıl tüketilmesi gerektiğini sizler için derledik.
Soğan Suyu Çorbasıyla Kilolara Elveda

Soğan suyundan yapılan çorbalar birçok faydalı mineralleri bünyesinde barındırıyor. Bir tabak soğan suyu çorbasında yaklaşık 30 kalori vardır. Terkibinde ise magnezyum, çinko, fosfor, demir vs. birçok bileşen bulunuyor. Bu yönüyle zayıflamak isteyenlerin bu arzusuna ihtiyaçları olan maddeleri de alarak daha sağlıklı olmalarına imkan sağlıyor. Ayrıca bu çorba lif gereksiniminizin bir bölümünü kapatır.

 

sogan-corbasi.jpg

Soğan Suyu Çorbası Tüketiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Öğün açılışlarını soğan çorbasıyla yaparsanız alacağınız kalori miktarını hayli düşürmüş olursunuz. Belirttiğimiz bu göstericiler soğan suyunun sizi diyetle ulaşmak istediğiniz rotaya daha da yakınlaştıracağını ispatlıyor. Yalnız bu diyet de diğerleri gibi dikkatli olunmadığı zaman bazı sağlık sorunları doğurabilir. Kısa zaman aralığında bol kilo verdiren diyetler sağlığınızı riske atabilmektedir. Aynı zamanda bu diyet belirli bir zaman aralığını kapsıyor. Bu nedenle diyet bitirildiğinde kilolar tekrar alınabiliyor. Yalnızca soğan çorbası tüketerek değil, soğan çorbasını diyetinize alternatif olarak kullanın.

                                       

Soğan Suyu Çorbası Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 5 adet büyük soğan
  • İki farklı sebze (toplam 1 kg.)
  • Yağsız et bulyon
  • İstediğiniz kadar baharat ve limon

Yapılışı

Soğanları ve sebzeleri parçalayarak çorbanızı hazırlayın. Yukarıdaki malzemelerden ilave hiçbir şey kullanmayın. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.