Skoda Rapid Spaceback Özellikleri ve Fiyatı

Skoda Rapid Spaceback aracının yeni modelini bekleyenlere tanıttı. İşte aracın özellikleri ve fiyatı.
Skoda Rapid Spaceback Özellikleri ve Fiyatı

Skoda yeni aracı " Rapid Spaceback "i görkemli bir tanıtımla sundu. Eski kasalara oranla makyajlanan araç ilgi odağı oldu.

Yeni " Skoda Rapid Spaceback " hatchback olarak göze çarpıyor. Makyajlanan farları dikkat çeken özelliklerin başında geliyor.

Eski modellerinden değişen diğer bir özellik ise kişiselleştirebilme olanaklı iç mekan kombinasyonları ve ihtiyaçları karşılayan donanım özellikleriyle " Ambition " donanım seçeneği olmuş. Pakette Güvenlik destek sistemleri ve pratik detaylar göze çarpıyor.

Araca eklenen arka park sensörleri, bluetooth, hız sabitleyici ve klimatronik klima ek paketler içerisinde yer alan  özellikler arasında.


Yeni Rapid Spaceback Fiyatı

Aracın " Ambation, Dynamic ve Style " olmak üzere 3 farklı paket seçeneği bulunuyor.

Rapid Spaceback Ambation; 1.0 TSI 95 PS Green Tec, 1.0 TSI 95 PS Green Tec DSG ve 1.4 TDI CR 90 PS Green Tec olmak üzere 3 farklı motor seçeneği bulunuyor. Paketin en " düşük modeli 67.050 TL " iken " en yüksek modeli 84.100 TL " olarak belirlenmiş.

Rapid Spaceback Dynamic; 1.0 TSI 95 PS Green Tec DSG paketin tek seçeneği. Fiyatı ise " 77.400 TL " olarak belirlenmiş.

Rapid Spaceback Style; 1.0 TSI 95 PS Green Tec DSG, 1.0 TSI 110 PS Green Tec, 1.4 TSI 125 PS Green Tec DSG, 1.4 TDI CR 90 PS Green Tec DSG, 1.6 TDI CR 115 PS Green Tec olmak üzere 5 farklı motor seçeneği bulunuyor. En " düşük fiyat 83.100 TL " iken " en yüksek fiyat 93.100 TL " olarak belirlenmiş.


Skoda Rapid Spaceback Araç Görselleri

Skoda Rapid SpacebackSkoda Rapid SpacebackSkoda Rapid Spaceback

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.