Akne ve Siyah Nokta Giderici En İyi 10 Yüz Maskesi Önerisi

Bu içeriğimizde siyah noktalar için tasarlanmış en iyi yüz maskelerini inceledik. İşte derinlemesine akne ve siyah noktatemizliği yapan en iyi 10 maske...
Akne ve Siyah Nokta Giderici En İyi 10 Yüz Maskesi Önerisi

Tavsiye Edilen Siyah Nokta Yüz Maskesi Markaları

Ciltte yağlanma ile birlikte ortaya çıkan sivilce, akne ve siyah noktalar bazen yüzünüzde rahatsız edici bir görüntü oluşmasına sebep oluyor. Cilt bakımına dikkat eden insanlar ise nemlendirici losyonlar ve siyah nokta maskeleri sayesinde bu tip sorunların önüne geçiyor. Bu içeriğimizde kullanıcılardan tam not almayı başaran en etkili siyah nokta maskelerini sıraladık. Aşağıda yer alan listede cildinize zarar vermeden siyah noktaları söküp atan ve gözeneklerin nefes almasını sağlayan en iyi 10 siyah nokta maskesi yer alıyor.

Siyah Nokta Yüz Maskesi Listesi

SıraMarkalarEtkisiEditör Puanı
1L'Oreal ParisCildi Temizler10/10
2Innova Mask BeautenovaGözenek Açıcı10/9.9
3HommKırışıklık Karşıtı10/9.7
4Black RedCildi Yeniler10/9.5
5GarnierKalıcı Etki10/9.6
6Neutrogena VisiblyParlatıcı10/9.8
7Clinique Anti-Blemish ClinicalAkne Engelleyici10/9.7
8Farmasi Dr. C. TunaÖlü Deriyi Yok Eder10/9.6
9Rituel De BeauteNemlendrici10/9.7
10OstwintYumuşaklık Sağlar10/9.5
Amazon
Fiyatlarını Gör
Siyah Nokta
Maskeleri
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Siyah Nokta Maskesi

Siyah noktalar konusunda en etkili yüz maskelerini sizler için özenle seçtik. Piyasanın en kaliteli siyah nokta maskelerini maddeler halinde inceledik.

İşte en iyi siyah nokta maskesi markaları:

1. L'Oreal Paris Şeker Peelingi Siyah Nokta Karşıtı

Siyah Nokta Maskesi

ARTILAREKSİLER
Cildi anında temizlemesiŞeker etkili
1 haftada siyah noktaları azaltabilmesi

En iyi siyah nokta maskelerini listelediğimiz içeriğimize L'Oreal Paris Şeker Peelingi ile başlıyoruz. Özel olarak seçilmiş 3 şeker (esmer, sarı, beyaz) ile kivi tohumlarının birleşmesiyle ortaya çıkan L'Oreal Paris Siyah Nokta Karşıtı ürünü eşsiz bir peeling etkisi yapmaktadır. Bu maske içerisinde bulunan nane yağı sayesinde cildinizi yatıştırarak kapanmış gözeneklerinizi tamamen açıyor. Aynı zamanda formülünde bulunan limon yağı sayesinde güneş ve doğum lekeleriniz de gözle görülür şekilde yok olur. Bu sayede daha temiz bir cilde sahip olursunuz.

L'Oreal Paris Şeker Peelingi Siyah Nokta Karşıtı Nasıl Kullanılır?

1. Cildinizi temizleyerek tamamen temiz ve kuru olduğundan emin olmalısınız.
2. Sonrasında ellerinizi ıslak nemli suyla ıslatın ve masaj yaparak cildinize uygulayın.
3. Haftada 3 kere kullanabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
L'oreal Paris
Siyah Nokta Maskesi
Aradığın
Fiyatı Gör

L'Oreal Paris Şeker Peelingi Siyah Nokta Karşıtı Kullanıcı Yorumları

? Duştan sonra denedim. Kokusunu ve yapısını beğendim. İlk uygulamadan sonra gözlemim gerçekten peeling etkisi başarılıydı. Cildim çok kuru ve hassastır. Peeling sırasında yanma gibi bir sıcaklık oldu ama farklı bir histi. Sonra kuruma olmadı ve ışıltı verdi. Düzenli kullanım sonrasında siyah nokta ve gözeneklere etkisi artar umarım. Y. P.

? Ben hep ışıltı canlandırıcı olanı kullandım. Onun peeling etkisi ve granülleri daha fazla. Bu o kadar yoğun partiküllü değil fakat anlamadığım bir şekilde daha etkili gibi geldi. Evet, peeling yaparken gerçekten ısınıyor. Kullanınca anlayacaksınız ve cildi matlaştırıp blur bir görüntü veriyor. Beğendim. M. K.

2. Innova Mask Beautenova Siyah Nokta Arındırıcı Kil Maske

Siyah Nokta Maskesi

ARTILAREKSİLER
Tüm cilt tiplerine uygun olmasıSivilcelere karşı etkili olmaması
Cildi derinlemesine temizleyebilmesi

Innova Mask Beautenova köpük yapısıyla cildi arındırarak cilt yaşlanmasında görülen belirtileri en aza indirmektedir. Bu maske eşsiz formülü sayesinde yüzünüzdeki tıkanmış gözeneklerin temizlenmesine yardımcı olarak teninizdeki doğal yenilenmeyi uyarmaktadır. Aynı zamanda siyah noktaları giderir ve cildi derinlemesine temizler.

Innova Mask Beautenova Siyah Nokta Arındırıcı Kil Maske Nasıl Kullanılır?

1. Bir bezelye tanesi kadar ürünü önce köpürtün.
2. Uygulamak istediğiniz bölgenize masaj yaparak güzelce yedirin.
3. 5-10 dakika bekleyin.
4. Ilık suyla ya da ıslak havluyla durulayın.

Amazon
Fiyatını Gör
Innova
Siyah Nokta Maskesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Innova Mask Beautenova Siyah Nokta Arındırıcı Kil Maske Kullanıcı Yorumları

? Ben ilk olarak kokusunu çok beğendim. Çok güzel hem kıvamı hem kokusu. Siyah noktaları da zamanla iyice solduruyor. Buharda yumuşamış olarak üzerine sürerseniz daha etkili. Ben ütü yaparken ya da yaptıktan sonra sürüyorum. Düzenli kullanıldığımda başarılı. Ben haftada 3 defa kullanıyorum. P. E.

? Öncelikle mükemmel bir kokuya sahip olduğunu söyleyebilirim. 1 defa kullandım, etkilerini bekliyorum açıkçası düzenli kullanımda. İlk kullanımda gözenekler pıt diye kapandı diyemem açıkçası. Ama ilk izlenimi güzel. Eminim ki 1 hafta kullandıktan sonra çok daha güzel etki verecektir çünkü hiçbir krem bir kullanımda o etkiyi veremez. U. L.

3. Homm Soyulabilir Siyah Karbon Maske Siyah Nokta Karşıtı

Siyah Nokta Maskesi

ARTILAREKSİLER
Cildin tıkanmış gözeneklerini açabilmesiIslak kullanımının olmaması
Tenin renk farkını azaltabilmesi

Soyulabilir maske önerilerini verdiğimiz içeriğimize Homm markasının bu ürünüyle devam ediyoruz. Bu maske ilk uygulamanızda bile cildinizdeki tıkanmış gözenekleri tamamen açarak teninizin yenilenmesini sağlamaktadır. Kırışıkları fark edilecek şekilde azaltan ürün aynı zamanda hücre yenilenmesini de tetikler. Bu sayede cildiniz daha canlı görünür. Bunlarla birlikte Homm soyulabilir maske, yüzünüzü koruyucu bir bariyer gibi sararak sizi olumsuz çevresel etkenlerden korur.

Homm Soyulabilir Siyah Karbon Maske Siyah Nokta Karşıtı Nasıl Kullanılır?

1. Uygulayacağınız yerinizi öncelikle ılık suyla yıkayın, kurulayın ve tamamen temizleyin.
2. Sonrasında gözlerinize girmeyecek şekilde masaj yaparak cildinize uygulayın.
3. 30 dakika bekledikten sonra yavaşça cildinizden soymaya başlayın.

Amazon
Fiyatını Gör
Homm
Siyah Nokta Maskesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Homm Soyulabilir Siyah Karbon Maske Siyah Nokta Karşıtı Kullanıcı Yorumları

? Yorumlara bakarak aldım ve çok emin değildim diğer maskeler gibi çıkacağı için. Önce alnımda küçük bir kısımda denedim. Maskeyi yaptığım kısım ile yapmadığım kısım arası inanılmaz fark oldu. Resmen pürüzsüz ve yağdan arındırılmıştı maskeyi uyguladığım yüzey. Artık müdavimiyim diyebilirim. Ş. Ö.

? Maskenin yanında küçük bir el kremi hediye göndermişler. Teşekkür ederim, oldukça yumuşak ve nemlendiren bir krem. Maskeyi denedik eşimle beraber. İlk kullanım için sonuç harika. Çok kalın sürmemek gerek yoksa geç kuruyor aklınızda olsun. İ. G.

4. Black Red Soyulabilir Siyah Maske Arındırıcı

Siyah Nokta Maskesi

ARTILAREKSİLER
Soyulabilir olmasıNemlendirici özelliğinin olmaması
Uygun fiyatlı olması

Black Red soyulabilir siyah maske sayesinde siyah noktalarından kısa sürede kurtulabilirsiniz. Bu maske cildinizi yenileyerek yeni hücre oluşumunda teninizi tetikler. Aynı zamanda yüzünüzü temizleyerek daha parlak bir görünüm elde etmenizi sağlar. Ayrıca bu ürün uygun fiyatıyla ve kalitesiyle kullanıcıları tarafından tavsiye edilmektedir.

Black Red Soyulabilir Siyah Maske Arındırıcı Nasıl Kullanılır?

1. Pamuk beze dökerek yüzünüze yavaşça uygulayın.
2. Uyguladıktan sonra bir süre bekleyin ve cildinizi durulayın.
3. Haftada 2-3 kere tercihinize göre kullanabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Black Red
Siyah Nokta Maskesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Black Red Soyulabilir Siyah Maske Arındırıcı Kullanıcı Yorumları

? Ürünü indirimliyken uygun bir fiyata aldım. Alalı yaklaşık 1 ay oluyor. Her akşam kullanmaya çalıştım. Burnunda siyah noktaları olan birisiyim ve gerçekten düzenli kullanımda siyah noktalarımı gözle görülür şekilde azalttı. Gözeneklerimi de küçülttü. Tabi yanında başka şeyler de kullandım. Almayı düşünenlere bu ürüne şans vermelerini öneririm. Y. A.

? Duştan sonra uyguluyorum, sabaha kadar cildimde kalıyor. Haftada iki gün kullanıyorum sadece bu şekilde kullandığımda büyük bir fark oldu. Çok dikkat etmek gerekiyor gün ışığı konusunda ama güneş kremi kullanmak da gerekiyor. Gözeneklerim küçüldü daha aydınlık yüzüm. Siyah noktalarımda çok işe yaramadı ama sivilcelerime iyi geldi, izlerimde küçüldü. Bakalım ilerleyen zamanda nasıl olacak. P. M.

5. Garnier Kömürlü Siyah Nokta Karşıtı

Siyah Nokta Maskesi

ARTILAREKSİLER
Ölü deriyi yenileyebilmesi
Kısa sürede kalıcı etki verebilmesi

En iyi siyah nokta maskesi önerilerini verdiğimiz içeriğimize Garnier'in bu ürününü almasak büyük hata olurdu. Doğal kömürün ve salisilik asittin birleşimiyle tamamen siyah nokta karşıtı olan bu maske ortaya çıkmıştır. Düzenli kullanım sonrasında inatçı siyah lekeleri bile azaltan maske aynı zamanda cildinizin nem oranını arttırıyor. Bu sayede hem daha parlak hem de siyah noktalardan arınmış bir cilde sahip olursunuz.

Garnier Kömürlü Siyah Nokta Karşıtı Nasıl Kullanılır?

1. Cildinizi öncelikle temizleyin.
2. Nemli cildinize sürün.
3. Birkaç dakika bekledikten sonra masaj yaparak ovalayın.
4. Yüzünüzü durulayın.
5. Haftada 3-4 kullanım için uygundur.

Amazon
Fiyatını Gör
Garnier
Siyah Nokta Maskesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Garnier Kömürlü Siyah Nokta Karşıtı Kullanıcı Yorumları

? Ürünü ilk defa denedim. Henüz 4. gündeyim fakat ilk uygulamamın ardından gözle görülür süper etki etti. Herkese tavsiye ederim. Uygularken fazla ince bir tabaka sürmeyin ve sadece cildinizdeki yağlı bölgeye uygulayın. Süper etki, süper kalite E. Y.

? Bu fiyata iyi bir performansı var. Yüzünüzden soyarken biraz acıyabiliyor ama bu genel bir özellik soyulabilen maskelerde. Bence gayet iyi bir ürün. Herhangi bir alerji yapmadı bende ve düzenli kullanımda daha iyi olacaktır. Kullanmadan önce buharla gözeneklerinizi açarsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz. I. G.

6. Neutrogena Visibly Clear Siyah Nokta Temizleyici

Siyah Nokta Maskesi

ARTILAREKSİLER
Tüm ciltlerine uygun olmasıNemlendirici özelliğinin olmaması
Cildi derinlemesine temizleyebilmesi

Neutrogena Visibly Clear siyah noktaların azalmasını sağlamaktadır ve yeniden oluşmasını engellemektedir. İlk günden itibaren bu maskenin etkisini hissedecekseniz. Bu ürün kremsi formülündeki mikro tanecikleri sayesinde daha parlak bir tene sahip olmanızı sağlayacaktır. Son olarak bu maske derinlemesine temizlik yapması sayesinde yüzünüzden siyah noktaları 3 haftaya kadar uzak tutar.

Neutrogena Visibly Clear Siyah Nokta Temizleyici Nasıl Kullanılır?

1. Siyah noktaların bulunduğu yere masaj yaparak uygulayın.
2. Birkaç dakika bekledikten sonra güzelce durulayın.
3. Haftada 3-4 kere tercihinize göre kullanabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Neutrogena
Siyah Nokta Maskesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Neutrogena Visibly Clear Siyah Nokta Temizleyici Kullanıcı Yorumları

? Bütün peelingleri bence çöpe atın. Kesinlikle denediğim ve etkisini gördüğüm tek temizleyici. Kesinlikle siyah noktaları düzenli kullanımda küçültüyor. Çok daha pahalılarını da denedim ve bunda aldığım sonucu hiçbirinde alamadım. Tereddütsüz alın derim. Düzenli kullanırsanız çok etkisini görürsünüz. Ö. A.

? Yeşil kutulu peelingini kullanmıştım. O üründen çok memnun kaldığım gibi bu üründen de memnun kaldım. Peelingin içindeki taneciklerin boyutu ne aşırı iri ne de aşırı küçük, tam kararında olmuş. Benim hassas cildimde herhangi bir tahriş, yanma ve kızarmaya neden olmadı. Bu açıdan benim gönlümü fethetti. Bir de peeling uygulamasından sonra cildim bebek gibi yumuşacık ve tertemiz oluyor. Bu açıdan da çok sevdiğim ve memnun kaldığım bir ürün oldu. S. T.

7. Clinique Anti-Blemish Clinical

Siyah Nokta Maskesi

ARTILAREKSİLER
Akne oluşumunu engelleyebilmesiYüksek fiyatlı olması
Tüm cilt tipleri için uygun

Listemize siyah maske temizleme önerilerinde en çok adı geçen Clinique Anti-Blemish Clinical ile devam ediyoruz. Anti-Blemish Clinical cildi arındırarak ölü derinizi tamamen yeniler. Eşsiz formülü sayesinde sivilceye sebep olabilecek gözenek tıkanmasını en aza indiren maske, bu sayede akne oluşumunu azaltıyor. Bunlarla birlikte akne sonrası hassas ciltlerde oluşan kızarıklık ve irritasyon görünümü dengeleyerek yüzünüzün rengini stabil oranına sabitler. Bu sayede daha eşit bir tene sahip olursunuz.

Clinique Anti-Blemish Clinical Nasıl Kullanılır?

1. Yüzünüzü Cleansing Foam veya bar ile temizleyin.
2. Şişeyi çalkalayın. Pamuk parçasını ıslattıktan sonra yüzünüze ve boynunuza uygulayın. Kesinlikle göz ile temastan kaçının.
3. Siyah noktalar ve akne giderildikten sonra da kullanıma devam edin. Sonrasında oluşabilecek cilt sorunları için koruyucu bir duvar olacaktır.
4. Clinique Anti-Blemish Clinical’ı günde 2 kez sabah-akşam kullanın.

Amazon
Fiyatını Gör
Clinique
Siyah Nokta Maskesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Clinique Anti-Blemish Clinical Kullanıcı Yorumları

? Güzel bir ürün. Doktorun verdiği sivilce kremimle aynı kokuya sahip ama onun gibi sürdükten sonra rahatsızlık vermiyor. Siyah noktaları da çok azalttı. Fiyatına göre bence çok başaralı. 2 aydır kullanıyorum, gözle görülür bir fark var. Tavsiye ediyorum. Ş. Y.

? Küçücük bir şey gelince baya hayal kırıklığına uğramıştım ama ilk kullanımdan itibaren işe yarıyor. Gerçekten çok başarılı. Birkaç kullanımda bile yüzümü parlattı. 1 haftadır kullanıyorum, sivilcelerim de yavaş yavaş kaybolmaya başladı. Kesinlikle alınabilecek bir ürün. E. T.

8. Farmasi Dr. C. Tuna Aktif Karbon Detoks Etkili Siyah Maske

Siyah Nokta Maskesi

ARTILAREKSİLER
Ölü hücreleri derinlemesine temizleyebilmesi
Siyah nokta oluşumlarını engelleyebilmesi

Bu ürün içerisindeki aktif karbon sayesinde cildinizdeki yağı ve kiri temizleyerek yerine parlak bir ton bırakmaktadır. Derinizdeki ölü hücreleri yenileyerek siyah nokta oluşumunu en aza indiren maske aynı zamanda yaşlılıkla gelen yüz kırışıklarını da ortadan kaldırıyor. Ek olarak güneş lekelerini de arındıran ürün, bu sayede tamamen pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza olanak sağlamaktadır.

Farmasi Dr. C. Tuna Aktif Karbon Detoks Etkili Siyah Maske Nasıl Kullanılır?

1. Göz ve dudak çevresinden kaçınarak yüzünüze tabaka halinde uygulayın.
2. 25-30 dakika bekleyin.
3. Kuruduktan sonra soyarak çıkartın.
4. Haftada tercihinize göre 1 veya 2 kere kullanabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi
Siyah Nokta Maskesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Farmasi Dr. C. Tuna Aktif Karbon Detoks Etkili Siyah Maske Kullanıcı Yorumları

? Eşimin siyah noktaları için aldık. Ortaya çıkardı ama birkaç kere kullanımda çekip almadı. Sizin temizlemeniz lazım. Uzun süreli kullanımda işe yarayacaktır. Onun dışında rahat, soyulması güzel. Diğer maskeler gibi acı vermiyor ve yumuşak güzel görüntü bırakıyor. Ö. A.

? Çok güzel temizliyor banyodan sonra yapıldığında faydası büyük. Küçük tüylerimi de aldığı için biraz can yakıyor ama sonrasında bıraktığı his güzel. 2 haftadır kullanıyorum siyah noktalarımda kaybolmaya başladı. Ben çok memnunum kullanmanızı tavsiye ederim ama bir kere kullanıp işe yaramıyor demeyin. En az 1 2 hafta kullanmanız gerekiyor. E. Y.

9. Rituel De Beaute Aloe Vera Siyah Nokta Burun Bandı

Siyah Nokta Maskesi

ARTILAREKSİLER
Siyah noktalara kesin çözüm olması

Rituel De Beaute Aloe Vera Siyah Nokta Burun Bandı adından da anlayacağınız gibi yüzünüze zarar veren hiçbir katı madde içermemektedir. Bu bant burnunuzdaki ölü deriyi temizleyerek pürüzsüz bir görünüme kavuşmanıza yardım etmektedir. Aynı zamanda bu burun bandı güneş lekelerini de gözle görülür bir şekilde yok etmektedir.

Rituel De Beaute Aloe Vera Siyah Nokta Burun Bandı Nasıl Kullanılır?

1. Öncelikle cildinizi tamamen temizleyin.
2. Daha sonra burun bandını takın.
3. 15 dakika bekleyin ve bandı çıkarın.
4. Daha sonra yüzünüzü detaylı bir şekilde temizleyin.

Amazon
Fiyatını Gör
Rituel De Beaute
Siyah Nokta Maskesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Rituel De Beaute Aloe Vera Siyah Nokta Burun Bandı Kullanıcı Yorumları

? Çok fazla burun ve çevresinde siyah noktam var. Gözeneklerimde açık. Buna rağmen duştan sonra kullandığımda tertemiz yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Çoğu markaya göre daha iyi. Sırf bir haftadadır kullanıyorum ve bu sonucu aldım. 1 2 ay sonra ne olur düşünemiyorum. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. M. L.

? Ürünün etkili olmasını istiyorsanız duştan sonra kullanırsanız etkisini fazlasıyla görürsünüz. Ben gayet memnunum. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Her duştan çıktığımda hemen hemen sürüyorum ve siyah noktalarım hiç kalmadı resmen. Yüzümü de parlatıyor. Fiyatına göre çok başarılı. Almanızı tavsiye ediyorum. K. C.

10. Ostwint Cilt Yenileyici Soyulabilir Komple Cilt Bakım

Siyah Nokta Maskesi

ARTILAREKSİLER
Cildin yumuşaklığını arttırmasıAz nemlendirme
Tüm cilt tiplerine uygun olması

En iyi siyah nokta maskelerini listelediğimiz içeriğimizi Oswint markasının bu cilt yenileyicisiyle bitiriyoruz. Tüm cilt tiplerine uyumlu olmasıyla herkesin gönül rahatlığıyla kullanabileceği bu maske, aşındırmadan arındırıcı formülü sayesinde yüzünüzü yeniden yaratacaktır. Tıkanan gözeneklerinizi temizleyerek siyah nokta ve akne oluşumu en aza indiren Oswint maske aynı zamanda ölü hücrelerden yüzünüzü arındırıyor. Bu sayede ilk kullanımdan itibaren cildiniz hem yumuşaklık hem de parlaklık kazanır.

Ostwint Cilt Yenileyici Soyulabilir Komple Cilt Bakım Nasıl Kullanılır?

1. Yüzünüzü öncelikle temizleyin.
2. Uygulamak istediğiniz yerinize masaj yaparak sürün.
3. 15-20 dakika bekleyin, kuruduğundan emin olun.
4. Ilık suyla veya nemli havluyla temizleyin.
5. Haftada 2 defa kullanım için uygundur.

Amazon
Fiyatını Gör
Ostwint
Siyah Nokta Maskesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Ostwint Cilt Yenileyici Soyulabilir Komple Cilt Bakım Kullanıcı Yorumları

? Daha önceden kullandığım bir üründü. Burada bulduğuma çok sevindim. Annemin doğum lekelerini açtı. Tüm vücudunuza kullanabiliyorsunuz. Benim de sivilcelerime çok iyi geldi. 2 hafta kullandım sonra sivilcelerim resmen kayboldu. İyi sonuç almak istiyorsanız en az 1 hafta kullanın. S. K.

? Daha etkili ve bu kadar uygun bir peeling olamaz. Kesinlikle alın, görün faydasını net. Harika, güneş lekelerimi bile yok ediyor. 1 haftada böyle sonuçlar aldım. Kesinlikle kullanmanızı öneriyorum. Cildim normalde çok yağlı, bu yüzden hep sivilce çıkıyordu. Maskeyi kullanmaya başladıktan sonra yüzüm eskisi kadar nemli olmuyor daha. İ. B.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sivilce Karşıtı KremlerCilt Beyazlatıcı Kremler
Siyah Nokta İçin Doğal Peeling

Siyah Nokta Yüz Maskeleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Hemen hemen herkesin başına gelen ve kötü bir görüntü oluşturan siyah noktaları engellemek için maske kullanmak gerekmektedir. Bu kısımda sizin için bu maskeleri almadan önce aklınızda bulunabilecek soruların cevaplarını derledik. İşte siyah nokta maskeleri hakkında sıkça sorulan sorular (SSS).

İnatçı siyah nokta nasıl çıkarılır?

İnatçı siyah noktaları çıkarmak için bir sürü yöntem vardır. Fakat bunların en çok kullanılanı ve işe yarayanı karbonat maskeleridir. Bu maskeler çok az malzeme gerektirdiği ve etkili olduğu için çoğu kişinin ilk tercihidir.

Siyah noktalar için doğal önlemler nelerdir?

1. Buhar banyosu
2. Limon bal maskesi
3. Jelatin süt maskesi
4. Yeşil çay maskesi
5. Zerdeçal nane maskesi
6. Kil maskesi
7. Limon karbonat maskesi
8. Yoğurt yulaf maskesi

Siyah nokta maskesi nasıl yapılır?

Bitkisel jelatini ve suyu alıp bir kaseye atın. Bir süre karıştırın ve ocakta ısıtın. Daha sonra ısınan karışımın içerisine aktif karbonu ekleyin ve iyice karıştırın. Artık siyah nokta maskeniz kullanıma hazırdır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum