Sivrisineklerden Kurtulmanın 6 Doğal Yolu

Bahçenizde yada evinizin balkonunda yetiştireceğiniz bu bitkilerle sivrisineklerden kurtulmak mümkün. Hem de kimyasalların zararlı etkilerinden kendinizi korumuş olarak..
Sivrisineklerden Kurtulmanın 6 Doğal Yolu

Sivrisineklerden Korunmanın Doğal Yöntemleri

Malum yaz aylarına girdik ve yavaştan ezeli düşmanlarımız bıçaklarını bilemeye başladılar. Sivrisinekten nasıl korunulur, sivrisinek gelmemesi için ne yapmalı, sivrisinek hangi kokuya gelmez, odadaki sivrisinekten nasıl kurtulurum diye düşünüyor ve bu soruların cevabını biliyor musunuz? Peki ya bu yaz onlara neden daha fazla direnmiyoruz? İşte sonuna kadar direnerek galip çıkmanızı sağlayacak doğal sivrisinek kovucu yöntemlerini sizler için derledik. Sivrisinek neye gelmez diyorsanız içeriğimizi okumaya devam edin. Doğal sivrisinek kovucu yöntemleri sizin için anlattık. 

sivrisinek.jpg


1. Odaya taze fesleğen alın.

feslegen-008.jpg


2. Koyu renk elbise giymeyin.

koyu-renkli-kiyafetler-giymeyin.jpg


3. İçinde sirke bulunan bir bardağı pencerenin yanına koyun. Güçlü kokusu sinekleri yaklaştırmayacak ve içeri sokmayacaktır.

sirke-007.jpg


4. Kokusu rahatsız etmeyecekse sarımsak ya da soğanı ikiye bölüp başucunuza koyarak da sineklerden korunabilirsiniz.

sogan-011.jpg


5. Her gün bolca C vitamini tüketin. C vitamini suda eriyebilen bir vitamin olduğundan vücudunuzda birikmez, fazla terlemeyi önler, sivrisinekler de bundan nefret ederler.

c-vitamini-010.jpg


6. Lambanızın üzerine bir poşet su asın.

lambanin-uzerinde-poset-su.jpg

Önerilen İçerik: Sivrisineklerin Seni Isırması İçin 7 Neden

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.