Sivas'ta Nerede Kalınır? - Sivas'ın En İyi 9 Oteli

Sivas'a giden insanların rahatlıkla ve keyifle konaklayabileceği oteller yer almaktadır.
Sivas'ta Nerede Kalınır? - Sivas'ın En İyi 9 Oteli

İpek yolu üzerinde yer almasından dolayı geçmişten beri önemli bir konumda bulunan Sivas, Selçuklu mimarisinin hakim olduğu tarihi yerler barındırıyor. Tarihi ve doğal güzellikleri, doktor balıkları sayesinde bünyesine birçok turist çeken bu şehir, hizmet kalitesi yüksek oteller sunuyor.

''Sivas'ta nerede kalınır?'', ''Sivas'ın en iyi otelleri hangisi?'' ve ''Sivas merkezde kalınacak yerler neresi?'' diye merak edenler için hazırladığımız bu içeriğimiz, Sivas'ın en kaliteli ve en lüks otellerinden bir liste barındırıyor.

Sivas'ın En İyi Otelleri Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1The Green Park SivasKadı Burhanettin10/9.9
2Sivas Termal Hotel ve SpaYıldızeli10/10
3Ramada By Wyndham SivasYeşilyurt10/9.8
4Tarihi Behrampaşa Sivas OteliPaşabey10/9.9
5Sivas Keykavus HotelKardeşler10/9.8
6Sivas Büyük HotelÖrtülüpınar10/9.8
7Buruciye OtelEski Kale Mah.10/9.9
8Eretna HotelPaşabey10/9.8
9Sivas Revag OtelPulur10/9.8

Sivas'ta Kalınacak En İyi 9 Otel

İşte Sivas'a gittiğinizde kalacağınız en iyi oteller...

1. The Green Park Sivas

Sivas'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Çalışan İlgisi
Havuz

Sivas'ın en iyi otelleri arasında ilk sırada yer alan The Green Park, 5 yıldızlı hizmet sunuyor. Konforlu ve ferah odalarıyla misafirlerinin kendi evindeymiş gibi hissetmesini sağlayan bu otel, etrafı camlarla çevrili havuzunda Sivas manzarasını izleyerek yüzebilme imkanı sunuyor. Spor salonu ve sauna gibi birçok hizmet sunan bu otel, çatı katında yer alan restoranıyla da beğeni topluyor.

Telefon(0346) 858 00 00
AdresKadı Burhanettin, Mahallesi, Toptancılar Cd. No:1, 58030 Sivas Merkez/Sivas

Google Müşteri Yorumları

? Otel ve odalar hem görüntü hem kullanım bakımından süperler. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği mevcuttur. Yemek yeri çok şık. Personel kibar ve yardımsever. Hizmetleri hızlı.

? İş seyahati için kalıyorum. Sivas'ın en iyi hoteli. Konaklamak için yer aramayın.

2. Sivas Termal Hotel ve SPA

Sivas'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Havuz Sayısı
Süper Market
Hizmet Kalitesi

30.000 metrekare kapalı alanıyla Sivas'ın en iyi otelleri arasında yer alan Sivas Termal Hotel, 2 açık 2 kapalı havuzuyla beğeni topluyor. İçerisinde restoran, süper market, cafe ve çocuk oyun alanlarına sahip olan bu otel, sunduğu lüks hizmetle misafirlerinden tam not alıyor. 4 farklı termal havuza sahip olan otel; sauna, tuz odası, buhar odası ve hamamıyla tamamen dinlendirici bir etki sunuyor.

Telefon(0346) 225 30 00
AdresGazi Mustafa Kemal Sk No:10, 58500 Mumcuçiftliği/Yıldızeli/Sivas

Google Müşteri Yorumları

? Hafta sonu tatili için tercih ettiğimiz tesise girişten çıkışa kadar tüm personelin samimi ve güleryüzlü tavrı bizi evimizde hissettirdi.

? Otel konumlandırması ve oda manzaraları gayet iyi, karşılama oldukça güzel, konaklama süresince personel yaklaşımı kibar, güler yüzlü, sorun çözmede sonuç odaklı.

3. Ramada By Wyndham Sivas

Sivas'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Konfor
Çalışan İlgisi

Sivas'ta kalabileceğiniz oteller arasında bulunan Ramada By Wyndham, konforlu alanlarıyla beğeni topluyor. İsteğe göre havaalanı transferi yapan bu otel, standart, delux ve suit olmak üzere 3 farklı oda konsepti sunuyor. Hijyene önem verildiğinden dolayı dikkat çeken bu otel, çözüm odaklı çalışanlarıyla beğeni topluyor.

Telefon(0346) 218 18 10
AdresYeşilyurt, Sivas-Erzincan Çevre Yolu Caddesi No:74, 58000 Sivas Merkez/Sivas

Google Müşteri Yorumları

? Sivas’a geldiğinizde kendinizi evinizde hissetmek istiyor iseniz Ramada otelde mutlaka konaklamanızı tavsiye ederim.

? Otel tertemiz. Odalar da oldukça geniş ve ferah.

4. Tarihi Behrampaşa Sivas Oteli

Sivas'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Tarihi Mekan
Konfor
SPA ve Hamam

450 yıldan fazla bir tarihe sahip olan bu otel, geçmişte han olarak inşa edilmiş. Sivas'ta hem lüks ve konforlu hem de tarihi bir yerde kalmak istiyorsanız kesinlikle tercih etmeniz gereken Tarihi Behrampaşa Sivas Oteli, 48 odaya sahip. Standarttan sultan dairesine kadar farklı dizaynlara sahip odalarıyla dikkat çeken bu otel, SPA ve hamamlarıyla da ruhunuzu dinlendirmeyi sağlıyor.

Telefon(0346) 224 58 28
AdresPaşabey, Arap Şeyh Cd. No:29/1, 58050 merkez/Sivas

Google Müşteri Yorumları

? Sivas’da konaklamanız gerektiğinde mutlaka deneyimlemenizi tavsiye ederim. Özellikle tarihi yapısından dolayı mutlaka ziyaret edin. Resepsiyonda güler yüzlü çalışanları var. Odaları temiz.

? Tarihin içinde manzaraya ihtiyaç duymadan huzur bulacağınız bir mekan her yönüyle kusursuz. Deneyimli ve kaliteli hizmeti memnuniyet verici.

5. Sivas Keykavus Hotel

Sivas'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
SPA Alanları
Konfor
Konumu

Sivas'ın en iyi otellerinden biri olan Sivas Keykavus Hotel, konumu sayesinde gezilecek bütün mekanlara yürüme mesafesinde yer alıyor. Hamam, SPA, sauna, fin hamamı gibi hizmetler sunan bu otel, fitness salonlarıyla da tatilde bile formda kalmanızı sağlıyor. Ayrıca balayı yapmak isteyen çiftlere özel imkanlar tanıyan bu otel, oda içerisinde jakuzi gibi hizmetler sunuyor.

Telefon(0346) 215 08 88
AdresKardeşler, Bağdat Cd. 51-35 sokak, 58070 Merkez/Sivas

Google Müşteri Yorumları

? Otel yeni bir otel, odaları gayet güzel ve temiz. Personelleri güler yüzlü, ilgili ve bilgili. Kesinlikle gönül rahatlığıyla kalabilirsiniz. Her şey için teşekkürler tekrar görüşmek dileğiyle.

? Otel çok temizdi, personel güler yüzlü, kahvaltısı mükemmeldi. Kahvaltı çeşidi fazlaydı. Omlet çok güzel olmuştu. Oteli çok beğendim size de öneririm.

6. Sivas Büyük Hotel

Sivas'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konum
Konfor
SPA Bölümü

Sivas'a gittiğinizde kalabileceğiniz yerler arasında bulunan Sivas Büyük Hotel, Türk ve Dünya mutfağına sahip olan restoranıyla beğeniliyor. SPA bölümünde Uzak Doğu masörler tarafından yapılan masajıyla beğeni toplayan bu otel, Türk hamamıyla da rahatlama sunuyor.

Telefon(0346) 225 47 63
AdresÖrtülüpınar, İstasyon Cad., 58550 Merkez/Sivas Merkez/Sivas

Google Müşteri Yorumları

? Uzun yıllardır konaklamaktayım. Otelde ilgi ve alaka çok iyi. Konum olarak da mükemmel bir yerde.

? İlk defa Sivas'a geldim. Ve otelden inanılmaz memnun kaldım.

7. Buruciye Otel

Sivas'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Konfor
Islak Kullanım Alanları

Sivas'ın en iyi otelleri arasında bulunan Buruciye Otel, lüks ve konforlu odalarıyla beğeniliyor. Kapalı yüzme havuzuna sahip olan bu otel, Türk hamamı, sauna, masaj odaları ve fitness salonlarıyla dikkat çekiyor. Güler yüzlü ve samimi çalışanlarıyla herkesin kendi evindeymiş gibi hissetmesini sağlayan bu otel, toplantı ve özel günlerde de Sivas'ta ilk tercih edilen yer oluyor.

Telefon(0346) 222 40 20
AdresEski Kale Mah. Hoca İmam.sok. No:18 Merkez, 58070 Merkez/Sivas

Google Müşteri Yorumları

? Otelin temizliği personelin ilgi ve alakası gerçekten çok iyiydi.

? Sivas'ta konaklayabileceğiniz kaliteli hizmet veren tek otel. Odalar temiz ve ferah. Otelin girişinden itibaren tüm personel güler yüzlü ve saygılı.

8. Eretna Hotel

Sivas'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
SPA ve Fitness
Konumu

Sivas merkezde yer alan oteller arasında kalabileceğiniz en iyi yer olan Eretna Hotel, tek kişilik odalardan üç kişilik odalara, standart odalardan suit odalara kadar birçok farklı oda seçeneği sunuyor. SPA ve fitness bölümlerine sahip olan bu otel, kapalı havuz, hamam, sauna ve masaj odasıyla beğeni topluyor.

Telefon(0346) 223 17 17
AdresPaşabey, Atatürk Blv. No:36, 58000 MERKEZ/Sivas

Google Müşteri Yorumları

? Konum harika, şehrin tam göbeğinde. Gezilip görülmesi gereken bir çok yere yürüme mesafesinde.

? Çok güzel ve temiz bir oteldi. Kahvaltı, akşam yemeği ve konum olarak bizim çok hoşumuza gitti. Tekrar Sivas'a gelirsek kalacağımız otel burası olacaktır.

9. Sivas Revag Otel

Sivas'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konum
Konfor
Hijyen

Sivas'ın en lüks otelleri arasında yer alan Sivas Revag Otel, son derece konforlu odalarıyla beğeniliyor. Standart odadan kral dairesine kadar farklı oda seçeneği sunan bu otel, lezzetli restoranıyla da misafirlerinden takdir topluyor.

Telefon(0346) 223 41 05
AdresPulur, Kepçeli Mevkii, Atatürk Blv. No:62, 58070 Merkez/Sivas

Google Müşteri Yorumları

? Odalar ferah ve geniş. Otelin konumu çok iyi. Kahvaltısı oldukça iyi. Sivas'ın en güzel otellerinden birisi.

? Sivas'ın en iyi oteli. Kahvaltısı şahane

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sivas'ın Meşhur YemekleriSivas'ta Gezilecek Yerler

Sivas'ta hangi otelde kalınır?

Sivas'ta kalabileceğiniz oteller arasında; The Green Park Sivas, Sivas Termal Hotel ve Spa, Ramada By Wyndham Sivas, Tarihi Behrampaşa Sivas Oteli, Sivas Keykavus Hotel, Sivas Büyük Hotel, Buruciye Otel, Eretna Hotel ve Sivas Revag Otel Sivas'ın en iyi otelleridir.

Sivas merkez otelleri hangisi?

Sivas merkezde yer alan oteller arasında; The Green Park Sivas, Ramada By Wyndham Sivas, Tarihi Behrampaşa Sivas Oteli, Sivas Keykavus Hotel, Sivas Büyük Hotel, Buruciye Otel, Eretna Hotel ve Sivas Revag Otel Sivas'ta kalınacak otellerdir.

Sivas neyi ile meşhur?

Sivas'ın meşhur lezzetleri arasında; Peskutan Çorbası, Mercimek Badı, Sivas Köftesi, Divriği Pilavı, Madımak, Hingel, Düğürcük Çorbası, Patlıcan Pehli, Pezik Turşusu, Kesme Aşı, Kelle Tatlısı, Sivas Kebabı, Sivas Katmeri, Üzümlü Çorba, Hurma Tatlısı (Kalburabastı), Sirok, Salatalık Dolması, Mirik Köfte, Çılbır, Sivas Ketesi ve Baviko Sivas'ta yenmesi gereken yemeklerdir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.