Sinpaş GYO Ege Vadisi Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Ege Vadisi, Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Sinpaş GYO Ege Vadisi Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Sinpaş GYO "nun Ankara’da inşa ettiği " Ege Vadisi " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

26 bin 900 metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Ege Vadisi 6 blokta 887 daireden oluşuyor. Yatırım değeri 600 milyon TL olan Ege Vadisi'nde büyük ve iki katlı bir Ege çarşısı olacak. Ege konseptine özgü yüksek taş duvarlar ve açık renkler tercih edileceği Ege Vadisi'nde İstanbul’daki Ege Yakası projesinde olduğu gibi isimlerini Ege’den alan Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça Evleri yer alacak. Ayrıca Santorini’de olduğu gibi birbirinin güneşini kesmeden konumlandırılmış evler ile kış bahçeli, geniş balkonlu daireler gibi pek çok seçenek bulunuyor.

Projede aynı zamanda yüzme havuzu, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.

Ege Vadisi projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Ege Vadisi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Ege Vadisi projesinde sadece " 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

1+1 Daireler; " 73 ile 100 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 347.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 113 ile 137 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 526.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 185 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 782.000 TL " olarak belirlenmiş.

4+1 Daireler; " 219 ile 223 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 976.000 TL " olarak belirlenmiş.


Ege Vadisi Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Ege Vadisi projesinde yüzde 10 peşinat verip taşınana kadar taksit ödemesi yapmadan, taşındıktan sonraki 12. ay ve 24. ayda yapılacak ödemelerin ardından kalan kısmı Ocak 2019'da başlayan 30 aylık taksitlerle ödeyip ev sahibi olunabiliyor.


Ege Vadisi Nerede? (Konum ve Adres)

İl / İlçe: Ankara / Oran

Adres: Turan Güneş Bulvarı 648. Cadde Oran-Çankaya/Ankara

Telefon: 444 1 440

Web site: http://egevadisi.com/

E-Mail: [email protected]


Ege Vadisi Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

 Ege Vadisi Ege Vadisi Ege Vadisi Ege Vadisi

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.