Sinbo Scm-2953 Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Uygun fiyatlı ve kaliteli bir filtre kahve makinesi arayanlar için Sinbo Scm-2953 filtre kahve makinesi yorumları ve özelliklerini inceledik.
Sinbo Scm-2953 Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Her bütçeye uygun, kaliteli kahve demleyen bir cihaz arıyorsanız Sinbo Scm-2953 filtre kahve makinesi tam size göre bir seçim olacaktır. 750 ml demlik kapasitesi sayesinde 7 fincana kadar kahve demleme özelliği ile dilerseniz tek başınıza dilerseniz misafirlerinizle birlikte kahve keyfi yapabilirsiniz. Cam haznesi sayesinde sağlıklı kahve tüketmenizi sağlarken aynı zamanda kahvenizi uzun süre sıcak tutar.

Sinbo Scm-2953 Filtre Kahve Makinesi Özellikleri

Fincan Kapasitesi7
Demlik kapasitesi750 Ml
Cam HazneVar
Güç800 W
Kahve ÖğütücüYok
RenkSiyah
Otomatik KapanmaYok
Damlama EmniyetiVar
Su Seviyesi GöstergesiVar
Amazon
Fiyatını Gör
Sinbo Scm-2953
Filtre Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Sinbo Scm-2953 İnceleme

Basit kullanıma sahip olan Sinbo Scm-2953 filtre kahve makinesi, ekstra herhangi bir araca ihtiyaç duymadan en lezzetli kahvelere erişmenizi sağlar. Sıcak tutma özelliği sayesinde uzun süre kahve keyfi yaşamanıza imkan tanırken her fincanda ilk günkü kahve kalitesini sunar. Ortalama boyutlarda tasarlanan ürünü mutfağınızda ya da dilediğiniz alanda kolayca kullanabilirsiniz. Tek tuşla demleme işlemini başlatabilir ya da cihazı kapatabilirsiniz.

Basit kullanıma sahip bir cihaz arayanlar için Sinbo Scm-2953 filtre kahve makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Sinbo Scm-2953 Tasarım

Sinbo Scm-2953 Tasarım

Oldukça sade ve şık bir tasarıma sahip Sinbo Scm-2953 filtre kahve makinesi, basit kullanım için özel olarak geliştirilmiştir. Tek tuş ile cihazı açıp kapatabileceğiniz gibi kahveniz dakikalar içinde hazır olur. Çıkarılabilir ve yıkanabilir filtreleri sayesinde temizliği de tıpkı kahve yapmak kadar kolaydır. Açma kapatma düğmesinin gösterge ışığına sahip olması sayesinde cihazın durumunu uzaktan dahi net şekilde anlayabilirsiniz.

Sinbo Scm-2953 Güç

Sinbo Scm-2953 Güç

Sektörde yer alan diğer cihazların aksine düşük güç kullanarak çalışan Sinbo Scm-2953 filtre kahve makinesi, 800 W enerji gücü kullanması sayesinde oldukça ekonomiktir. Kısa süreli işlemleri dahi büyük bir güç harcamadan gerçekleştirmesiyle hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmenize yardımcı olur. Kahve demlenme süresi, cihaza koyduğunuz su ve kahve miktarına göre değişiklik göstermektedir.

Sinbo Scm-2953 Kahve Makinesi Yedek Parça

Sinbo Scm-2953 Kahve Makinesi Yedek Parça

Uzun süreli kullanım sağlayabileceğiniz cihaz, doğal sebeplerden dolayı zaman içerisinde problem çıkarabilir. Sinbo Scm-2953 filtre kahve makinesinin yedek parçalarına ihtiyaç duyduğunuz takdirde teknik servis ile bağlantıya geçmeniz önerilmektedir. Sinbo Scm-2953 teknik servis, sizi en yakın şubeye yönlendirecek ya da profesyonel destek ile sizin için yedek parçaları sağlayarak cihazın tamir işlemini gerçekleştirecektir.

Sinbo Scm-2953 Kahve Makinesi Demlik

Sinbo Scm-2953 Kahve Makinesi Demlik

Cam demliğe sahip olan Sinbo Scm-2953 filtre kahve makinesi, lezzetli kahvelerin yanı sıra oldukça sağlıklı bir kahve deneyimi yaşamanız için geliştirilmiştir. Leke tutmayan cam demliği, kahve sıcaklığını uzun süre saklaması için özel olarak üretilmiştir. Demliğin cam olması sayesinde içerisinde bulunan ya da demlenmeye devam eden kahve miktarını net şekilde görebilirsiniz.

Sinbo Scm-2953 Filtre Kahve Makinesi Kullanımı

Sinbo Scm-2953 Filtre Kahve Makinesi Kullanımı

Cihazı kullanmaya başlamadan önce su tankını su ile doldurarak boş çalıştırmanız tavsiye edilmektedir. Bu işlem, hem cihazın iç kısmının temizlenmesini hem de kutu açılışında doğal olarak bulunan plastik kokusunun yok olmasını sağlar. Sinbo Scm-2953 filtre kahve makinesinde kahve demlemek için ise filtre alanı ile birlikte su tankına uygun ölçülerde su ve kahve ekleyin. Bu alanların kapağını kapattıktan sonra cihazın demliğinin tam oturduğundan emin olun. Son olarak, başlatma tuşuna dokunarak demleme işlemini başlatabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Sinbo Scm-2953
Filtre Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Sinbo Scm-2953 Filtre Kahve Makinesi Yorumları

Sinbo Scm-2953 Filtre Kahve Makinesi Yorumları

? *** ***: Fiyatına göre oldukça kullanışlı. 2018 Ağustostan beri kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkmadı. Bir tane de eşim için aldım. Ölçeklendirmeyi doğru yaparsanız çok güzel içimli bir kahve hazırlayabilirsiniz. Öncelikle makinaya içeceğiniz kahve kadar su koymanız lazım yoksa suyu doldur 2 kaşık kahve at maalesef olmuyor

? *** ***: Buradaki yorumlara bakarak alıp almama konusunda çok kararsız kalmıştım fakat erkek arkadaşım iş yerinde bu makineyi kullandıklarını ve çok memnun olduklarını söyleyince almaya karar verdim, iki ay oldu sanırım alalı. Çok memnunum. Piyasadaki diğer ürünlerin 3’te 1’i fiyatını verip onlar kadar performans bekleyemezsiniz zaten. Fiyat/Performans açısından gayet başarılı iyi ki almışım dedim.

? *** ***: Bayıldım. Hem mini hem de kahvesi çok güzel oluyor. Plastik kokusu hiç yok. Pratik ve kolay temizleniyor. Fiyatta markanın sayfasında bile 2 katı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Resimde eklediğim ikea kupasını bilen bilir çok derin bir kupa. Bu kupayla 2 bardak ve hala demlikte kalıyor. Yani 3 standart kupaya yetecek kadar kahve çıkıyor.

? *** ***: Plastik parçaları biraz basit duruyor lakin koku yapmıyor. Kahveyi çok güzel hazırladı. Kaç fincan kahve yapacaksanız o kadar su koymanız gerekiyor. Su bitene kadar devam ediyor. Hemen denedim kahvede kesinlikle plastik kokusu yok. Almayı düşünenler bu fiyata kesinlikle kaçırmayın.

? *** ***: Ürüne bayıldık. Bir güzel sildik temizledik, 3 defa da boşken temiz su ile demliğini doldurtup içini temizlemesini sağladık. Tertemiz mis gibi şu an. Plastik kokusu vs kesinlikle yok. İçinden plastik filtresi şıktı (her zaman çıkmayabiliyormuş). Plastik filtre olsa da biz 1x2 boyutunda kağıt filtreyi de plastik filtrenin içine koyup kullanıyoruz. Böylece kendi filtresi daha temiz kalıyor. O filtreyi sürekli çıkartmak kolay değil, bütün hazneyi makineden çıkartmak gerekiyor. Kağıtla kullanımda sorun çözülüyor. Kahvenin sıcaklığı ve demledikten sonra sabit tuttuğu sıcaklık çok yerinde. Sinbo çok kaliteli bir ürün yapmış.

? *** ***: Buradaki bazı yorumları okuyunca almakta tereddüt etmiştim ama sonunda almaya karar verdim. İyi ki almışım. Gayet sıcak, hızlı ve güzel bir kahve sunuyor size. French pressin kaç lira olduğu devirde bu fiyata kahve makinesi aldık. Beğenmeyen arkadaşların beklentisi nedir onu bilemiyorum, kendileri herhalde 3 yaşından beri alegria kullanıyor. Gayet işinizi görecek bir fiyat/performans ürünü. Koku olayına açıklama yapayım, ilk çalıştırmada hafif bir plastik kokusu geliyor. İlk çalıştırmayı suyu tamamen doldurup kahvesiz şekilde yapın, ikincide hiçbir koku oluşmuyor. Memnun kaldım özet olarak.

? *** ***: Ürün çok güzel paketlemesi güzeldi. Kullanımı da çok güzel ve keyifli mutfağımda en sevdiğim parça oldu kesinlikle tavsiye ederim herkese.

? *** ***: Fiyatına göre çok ideal bence evet plastiği biraz kalitesiz ama duruşu filan çok hoş bence.

? *** ***: İş yerinde kullanım için aldım. Memnun kaldım, tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün yapması gereken işi gayet de yapıyor. Piyasanın en ucuz kahve makinesi olmasına rağmen diğerleriyle kıyaslandığında fiyatı kat kat altta olmasına rağmen çalıştığı anda aşağıdaki kahveyi sıcak tutmaya bile çalışıyor. Sistem şu şekilde: 1 açma kapama tuşu var bu açık olduğu sürece içerideki suyu azar azar kaynatıp yukarıdan kahvenin üzerine dökerken bir yandan da aşağı dolan kahveye alttan ısıtma uyguluyor. Su bittiğinde otomatik kapanma özelliği yok. Elle kapatacaksınız. Elle kapattığınızda da kahveyi sıcak tutma özelliği de beraberinde kapanıyor. Kahve uzun süre sıcak kalsın diye değil de demleme işlemi 10 dk kadar sürdüğünden bu sürede kahve demlenince sıcak olsun diye. Bir de düğmesi kapandığında altının hala sıcak olması ile o soğuyana kadar bir süre daha sıcak tutabiliyor tabi.

Sinbo filtre kahve makinesi nasıl kullanılır?

Kullanmadan önce cihazı sadece su ile çalıştırmanız tavsiye edilir. Sinbo filtre kahve makinesini kullanmak için de öncelikle su ve kahve alanlarını uygun ölçülerde doldurmanız gerekir. Sonrasında cam demliği yerleştirerek demleme işlemi için başlatma tuşuna basabilirsiniz.

Filtre kahve farkı nedir?

Filtre kahve ile en çok benzerlik gösteren Türk kahvesi arasındaki fark, filtre kahvenin daha iri öğütülmesidir. Türk kahvesi pürüzsüz şekilde öğütülürken filtre kahvenin demlenebilmesi için iri öğütülmesi gerekir.

Sinbo Scm-2953 filtre kahve makinesi nasıl temizlenir?

Cihazı temizlemek için cam demliği ve filtreyi çıkararak elinizde yıkayabilirsiniz. Ana makinenin temizliği için nazikçe bezle temizlik yapmanız tavsiye edilmektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.