Sinan Gayrimenkul İstanbul Sky Bahçeşehir Projesi ve Fiyat Listesi

Sky Bahçeşehir, Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Sinan Gayrimenkul İstanbul Sky Bahçeşehir Projesi ve Fiyat Listesi

Sinan Gayrimenkul ”un İstanbul’da inşa ettiği “ Sky Bahçeşehir ” son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

13 bin 53 metrekare gibi büyük bir alan üzerine yükselen Sky Bahçeşehir projesinde 194 konut bulunuyor. Yapılması planlanan Kanal İstanbul Projesi, Sky Bahçeşehir’e her anlamda değer katıp, size kazanç sağlayacak. Yapılmaya başlanan 3. Havalimanı ise, Sky Bahçeşehir için ulaşım anlamında yeni bir kimlik olacak. Kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan metro istasyonu ile ulaşım artık daha kolay olacak. Bahçeşehir'in merkezi noktalarından Gölet'e yürüme mesafesinde 1,5 kilometre olan projeyle spor yapabileceğiniz özel alan ve aktivelerden sınırsızca yararlanabileceksiniz. Bir diğer yandan Bahçeşehir’e adını veren Gölet, Bahçeşehir Belediyesi tarafından projenin bulunduğu vadiye doğru genişletiliyor.

2 bölümden oluşan Sky Bahçeşehir projesinin 1. bölümü tesllim edildi. 2. bölümünün teslimlerinin ise Mayıs 2018'de yapılması planlanıyor.

Sky Bahçeşehir projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Sky Bahçeşehir Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Sky Bahçeşehir Projesi projesinde " 2+1, 3+1 ve 4+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 dairelerin " en düşük satış fiyatı 399.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 dairelerin " en düşük satış fiyatı 599.000 TL " olarak belirlenmiş.

4+1 dairelerin " en düşük satış fiyatı 899.000 TL " olarak belirlenmiş.


Sky Bahçeşehir Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Sky Bahçeşehir'de yüzde 50 peşinat kalan kısım için 24 ay 0 faizlik kişiye özel ödeme planları ile ev sahibi olunabiliyor.


Sky Bahçeşehir Projesi Nerede? (Konum ve Adres)

Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Başakşehir/İstanbul

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.