Sigara Batağına Düşmüş Futbolcular

Profesyonel olarak futbol oynayabilmek için her şeyden önce sağlam bir ciğer gerekli. Ancak dünya futboluna yön veren isimler sigarayı ellerinden düşürmüyor. İşte o isimler...
Sigara Batağına Düşmüş Futbolcular

1. Ashley Cole

ashly-cole-001.png

Yeşil sahaların en hızlı oyuncularından olan Ashley Cole,  sigara içmesi hayranlarını bir hayli şaşkına çevirdi. Sahada 90 dakika boyunca ayak basmadık yer bırakmayan oyuncu sigaraya rağmen performansından ödün vermiyor.


2. Mario Balotelli

ashly-cole.jpg

Verdiği hazır cevaplarla gündeme sık sık gelen Balotelli, bu kez elindeki sigarayla gündeme bomba gibi düştü. Ancak Balotelli’nin bunun içinde elbet bir cevabı vardır.


3. Jack Wilshere

jack-wilshere.jpg

Ağzından düşürmediği sigarasıyla İngiliz basınında sürekli yer alan Wilshere, gelen eleştirilerin hiçbirine kulak asmıyor.


4. Wesley Sneijder

sneijder.jpg

Galatasaray’ın yıldızlaşan ismi Sneijder, önceki kulüplerinde büyük tepkiler görse de ülkemizde oynadığı güzel futbolla bu kötü alışkanlığını gün yüzüne çıkarmıyor.


5. Mesut Özil

mesut-ozil-002.jpg

Avrupa’nın en iyi futbolcuları arasında yer alan Özil, şimdiler de içtiği kesin mi bilinmez ama, önceden sigara içerken objektiflere epey yer aldı.


6. Dimitar Berbatov

berbatov.jpg

Bir zamanlar Avrupa’nın peşinde koştuğu forvet, içtiği sigarayı hiçbir zaman gizlemedi.


6. Wayne Rooney

rooney.jpg

Yıllardır Manchester United’ın formasını giyen Wayne Rooney, ağzından sigarayı eksik etmeyen başarılı bir futbolcu olarak kariyerine devam ediyor.


7. Fabio Coentrao

fabio-coantrao.jpg

Başarılı oyuncu Coentrao, objektiflere pek yakalanmasa da sigara içtiği herkes tarafından biliniyor.


8. Buffon

buffon.jpg

Juventus’un altın eldiveni tatil sırasında elinde sigarayla kameralara yakalandıktan sonra bir daha sigarayla aynı karede yer almadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.