Siemens KG55NVIF0N Buzdolabı Yorum ve Özellikleri

Siemens KG55NVIF0N alttan donduruculu buzdolabı hakkında merak edilenleri ve kullanıcı yorumlarını sizler için inceledik.
Siemens KG55NVIF0N Buzdolabı Yorum ve Özellikleri

Alttan donduruculu buzdolapları arasında hem fiyatıyla hem de performansıyla dikkat çeken Siemens KG55NVIF0N buzdolabı, 483 litrelik hacmiyle mutfaktaki tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. İç tasarımı sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan ürün dış tasarımıyla da dikkat çekmektedir. Hem uygun hem de kaliteli bir buzdolabı arayışındaysanız Siemens KG55NVIF0N modeline şans vermenizi tavsiye edebiliriz.

Siemens KG55NVIF0N Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim251 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi108 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi375 Litre
Kontrol PaneliMekanik
Ses Seviyesi40 dB
AB Yeni Enerji SınıfıF
Yıllık Enerji Tüketimi326 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
Siemens
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Siemens KG55NVIF0N İnceleme

4 ya da 5 kişilik ailelerin rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanan Siemens KG55NVIF0N buzdolabı, 483 litrelik hacmi ile tüm yiyeceklerinizi en sağlıklı ve güvenli şekilde muhafaza etmek için geliştirilmiştir. No-frost soğutma sistemine sahip olan ürün hem buzluk hem de soğutma alanında kusursuz bir ısı dengesi sağlar. Yiyeceklerin uzun süre bozulmadan ve sağlıklı şekilde saklanabilmesi için oldukça doğru bir tercih olacaktır.

İşte, uygun fiyatlı Siemens KG55NVIF0N ile ilgili tüm detaylar;

Siemens KG55NVIF0N Tasarım

Siemens KG55NVIF0N Tasarım

İç ve dış tasarımıyla kullanıcılardan tam not alan Siemens KG55NVIF0N buzdolabı, iç kısmında yer alan raf ve diğer aksesuarların özelleştirilebilmesinden dolayı kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Soğutucu alanında bulunan meyve sebze alanı, günlük kullanıma uygun raflar, yumurta ve içecek alanlarını dilediğiniz boyutlara göre ayarlayabilirsiniz. Bunun yanında, alt kısmında bulunan dondurucu alanının geniş hacmini en verimli şekilde kullanabilmek için ihtiyacınıza göre yerleştirme sağlayabilirsiniz.

Siemens KG55NVIF0N Kapasite

Derinlik (cm)80 Cm
Genişlik (cm)70 Cm
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt)108 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt)375 Litre
Toplam Hacim (Lt)483 Litre

Siemens KG55NVIF0N Kapasite

483 litre hacmi ile geniş bir kullanım alanı sunan Siemens KG55NVIF0N buzdolabı, aileler için ideal kapasiteye sahiptir. 108 litrelik dondurucu bölmesinin üst kısmında bulunan 375 litrelik soğutucu alanı, 4-5 kişilik ailelerin tüm ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılar. 186 x 80 x 70 cm boyutlara sahip olmasıyla standart buzdolabı alanlarına rahatlıkla uyum sağlar. 

Siemens KG55NVIF0N No-Frost Buzdolabı

Siemens KG55NVIF0N No-Frost Buzdolabı

Geniş iç hacminin yanında şık görüntüsüyle mutfağınızın havasını değiştiren Siemens KG55NVIF0N buzdolabı, kolay kullanım sunması için özel olarak tasarlanmıştır. Mutfakta ihtiyaç duyabileceğiniz tüm özellikleri barındıran ürünü uzun yıllar boyunca sağlıklı şekilde kullanabilirsiniz. Oldukça dayanıklı şekilde geliştirilmesinin yanında zarif ve şık görüntüsüyle de tüm beğenileri toplayacak bir buzdolabıdır.

Siemens KG55NVIF0N Elektrik Tüketimi

Siemens KG55NVIF0N Elektrik Tüketimi

Enerji tasarrufu yaparken aynı zamanda tüm görevlerini de eksiksiz şekilde yerine getirmesini istediğiniz bir buzdolabı arayışı içindeyseniz Siemens KG55NVIF0N tam size göre bir tercih olacak. Yıllık olarak 326 kWh enerji tüketimi yapan ürün, aynı boyutlardaki rakip ürünlere göre oldukça tasarruflu şekilde çalışır. Bakımları ve onarımları yapıldığı sürece uzun yıllar aynı enerji tasarrufunda kullanmanıza imkan sunar.

Siemens KG55NVIF0N Kullanımı

Siemens KG55NVIF0N Kullanımı

Kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına geliştirilen Siemens KG55NVIF0N buzdolabı, kullanım kolaylığı sağlamasından dolayı da çokça tercih edilmektedir. Dondurucu alanının altta olması ile hem daha rahat hem de daha kontrollü şekilde yerleştirme imkanı sağlanmıştır. Çift kapılı olması sayesinde soğutucu ya da dondurucu alanların ayrı ayrı kullanım imkanı mevcuttur. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda öncelikle Siemens KG55NVIF0N kullanma kılavuzunu incelemeniz önerilir. Daha ciddi sorunlar için Siemens KG55NVIF0N yetkili servisinden yardım isteyebilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Siemens RT
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Siemens KG55NVIF0N Yorumları

Siemens KG55NVIF0N Yorumları

? *** ***: Ürünü 1 senedir kullandığımız için gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki çok iyi bir ürün. Hiçbir sorun ile karşılaşmadık.2 kişilik bir aile için hacmi yeterli. Genişliği standart fakat derinliği fazla. Öneririm.

? *** ***: Tam bir fiyat performans ürünü. Hacmi üç veya dört kişilik bir aile için çok uygun, malzeme kalitesi çok yüksek ve dolap içindeki gözler, ayarlanabilir raflar çok güzel düşünülmüş, bağlantı yerleri çok özenle üretilmiş, temizliği kolay ve estetik bir dolap.

? *** ***: Ürün piyasaya göre uygun fiyatlıydı ve 2 günde kargo geldi.

? *** ***: Bence şahane. Bazı yorumlarda sesli çalışıyor diye okuyunca acaba demiştim. Ama çalışıp çalışmadığı bile anlaşılmıyor. İnşallah ömrü de uzun olur.

? *** ***: Mükemmel bir ürün.

? *** ***: Siemens kalitesini biliyordum ama bu kadar iyi bir ürün olacağını beklemiyordum. Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Fiyat performans ürünü arayanlar için çok ideal bir buzdolabı. Çok kullanışlı çok da sessiz çalışıyor. Tavsiye ederim.

? *** ***: İhtiyacı olanlar hiç tereddüt etmeden alabilir. Alalı 2 ay oldu çok memnunum herkese tavsiye ediyorum.

? *** ***: Teknik servisten kurulumuna kullanımına kadar her şey çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum çok da kullanışlı.

? *** ***: Piyasada bulunan çok pahalı dolaplara para vermenize gerek yok. Kusursuz çalışıyor. 4 kişilik bir aileyiz çok iyi yetiyor.

? *** ***: Kullanım için yeterli büyüklükte. Çok güzel duruyor mutfakta. Herkese tavsiye ediyorum.

? *** ***: Sessiz çalışıyor çok da iyi soğutuyor memnunum.

? *** ***: Çok iyi bir ürün ayrıca sorunsuz teslimat teşekkürler.

? *** ***: Elektrik tasarrufu sağlaması gerçekten doğru. Eski dolabımın çok yaktığını siemens kullanmaya başladıktan sonra fark ettim.

? *** ***: Beklediğimden çok daha sessiz ve tasarruflu bir buzdolabı. Çok memnunum tavsiye ediyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 İnceleme
Profilo BD3086WDFDN YorumlarVestel NF48001 Kullananlar
Bosch KGN86AID1N ÖzelliklerSharp SJ-EX820F-SL İnceleme
Grundig GSND 6384 S YorumlarSamsung RF85K90127F Kullananlar
LG GR-F802HLHU ÖzelliklerSiemens KG76NAIF0N Yorumlar

Siemens buzdolabı ayarı nasıl yapılır?

Siemens buzdolabı ayarlarını mevsimlere göre uygun şekilde yapmanız gerekir. Yaz mevsiminde hava daha sıcak olacağı için dolap ayarlarını yükselterek daha soğuk saklama sağlayabilirsiniz. Kış mevsiminde ise ayarları düşürerek hem daha stabil bir saklama sağlayıp hem de dolabın dinlenmesi için fırsat yaratmış olursunuz.

Kışın buzdolabı ayarı kaç olmalı Siemens?

Havalar soğuduğunda buzdolabı derecesini daha sıcak bir modda kullanarak hem enerji tasarrufu sağlayıp hem de yiyeceklerin daha sağlıklı şekilde saklanmasını sağlayabilirsiniz. Kışın ideal buzdolabı ayarı ise buzluk derecesi -18 olmakla birlikte soğutucu alan ısısı +4 derece olarak ayarlanmalıdır.

Siemens buzdolabı kaç derecede çalışmalı?

Siemens buzdolaplarında en verimli etkiyi alabilmeniz için geniş alan derecesi +4, dondurucu alan derecesi ise -18 derece olarak ayarlanması tavsiye edilmektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.