Siemens GS29VVWE0N İncelemesi - Özellikler ve Yorumları

Siemens GS29VVWE0N derin dondurucunun özelliklerini, yorumlarını, elektrik tüketimini ve performansını sizler için inceledik.
Siemens GS29VVWE0N İncelemesi - Özellikler ve Yorumları

Hayatımızın birçok alanında teknoloji ve yeniliklerle karşılaşıyoruz. Günümüzde evlerimizin olmazsa olmazlarından biri de derin dondurucular. Bu noktada Siemens'in iQ300 GS29VVWE0N derin dondurucusu sizler için inanılmaz bir kolaylık sağlar.

iQ300 GS29VVWE0N, geniş iç hacmi ile tüm yiyeceklerinizi kolayca depolayabilmenize yardımcı olur. Böylece yiyeceklerinizin saklanması ve dondurulması için yeterli alanı sunar. Ayrıca çok amaçlı raf sistemiyle de içerisindeki düzenlemeleri kendi isteğinize göre yapabilmeniz mümkün olur. Hazırsanız Siemens GS29VVWE0N ile ilgili detaylara birlikte göz atalım.

Siemens iQ300 GS29VVWE0N Özellikleri

Net Kapasite206 L
Dondurucu Hacmi206 L
Soğutucu Hacmi0 L
Ölçü1610 x 600 x 650 mm
Yıllık Enerji Tüketimi203 kWh
Enerji SınıfıE
TipSolo
Ses Seviyesi42 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Siemens
Dondurucu
Aradığın
Fiyatı Gör

Siemens iQ300 GS29VVWE0N

Siemens'in dondurucusu enerji tasarruflu teknolojisi ile daha az enerji tüketir. Bu özelliği ile hem çevreyi korur hem de tasarruf etmenize yardımcı olur. Ayrıca gürültüsüz çalışması da sessizliği sevenler için de ideal bir tercih oluşturur.

Siemens'in kalitesi ve güvenilirliği ile uzun yıllar boyunca size hizmet edecek olan bu ürün, yiyeceklerinizin tazeliğini korur. Böylece yiyeceklerinizi dilediğiniz zaman tüketmenize, tasarruf etmenize ve çevreyi korumanıza yardımcı olur.

Siemens GS29VVWE0N Teknik Özellikleri

  • 206 litre kapasite
  • Değiştirilebilir kapı yönü
  • bigBox çekmece desteği
  • multiAlarm sistemi
  • freshSense teknolojisi
  • superFreezing özelliği
  • 42 dB ses düzeyi
  • D sınıfı ses seviyesi

Siemens GS29VVWE0N Tasarım

Siemens GS29VVWE0N

Beyazın sadeliği ve dikey kapı kolunun şıklığıyla Siemens GS29VVWE0N derin dondurucu, mutfağınızın en işlevsel üyesi olmak için tasarlanmıştır. Kapı yönü değiştirilebilir olduğundan her mutfakta rahatlıkla kullanılabilir. MultiAlarm sistemi de yiyeceklerinizin her zaman güvende kalmasını sağlar. İç sıcaklık yükseldiğinde ya da kapılar açık kaldığında, multiAlarm sistemi size sesli ve görsel uyarılarla haberdar eder, böylece dondurucunuzun içindeki yiyeceklerin güvenliğini sağlar. Siemens GS29VVWE0N, fonksiyonelliği, şıklığı ve güvenliği bir arada sunarak mutfağınıza tam anlamıyla rahatlık getirir.

Siemens GS29VVWE0N Boyutları

Yükseklik1610 mm
Genişlik600 mm
Derinlik690 mm
Ağırlık58.3 kg

Siemens GS29VVWE0N; 1610 mm yüksekliği, 600 mm genişliği ve 690 mm derinliği ile büyük bir depolama alanı sunar. Aynı zamanda 58.3 kilogram hafifliğiyle de taşıması kolaydır. 

Siemens GS29VVWE0N Kapasite ve Hacim

Siemens GS29VVWE0N, 206 litre kapasitesi ile dondurulmuş gıdalarınızı muhafaza etmek için mükemmel depolama alanı oluşturur. Ayrıca derin dondurucu sıcaklık göstergesi, dondurucu uyarı fonksiyonu, kapı açık kaldığında uyarı sinyali, süper dondurma fonksiyonu ve arıza uyarı sinyali ile güvenlik noktasında da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

Dondurucu bölümünde bulunan bigBox, büyük gıda maddeleri için optimum depolama imkanı sunar. Böylece büyük alana ihtiyaç duyan gıdalarınızı rahatlıkla depolayabilir ve düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Bu dondurucu, gıdalarınızı uzun süre taze tutmak için tasarlandı. Sıcaklık kontrolü sayesinde, dondurulmuş gıdalarınızın tazeliği ve besin değerleri korunur. Kapı açık kaldığında veya arıza durumunda da size uyarı vererek, gıdalarınızın güvende kalmasını sağlar.

Siemens GS29VVWE0N

Siemens GS29VVWE0N Soğutucu ve Dondurucu Hacmi

Net Hacim206 L
Soğutucu Kapasitesi0 L
Dondurucu Kapasitesi206 L

Siemens GS29VVWE0N Elektrik Tüketimi

Siemens GS29VVWE0N, yıllık ortalama 203 kWh enerji tüketimi ile çevre dostu bir kullanım sunar. Enerji verimlilik sınıfı E olan bu dondurucu, düşük enerji tüketimi ile ön plana çıkar. Böylece hem doğaya hem de cüzdanınıza büyük bir katkı sağlar.

Ayrıca, 42 dB(A) ses seviyesi ile sessiz bir çalışma sunar. Ses seviyesi sınıfı D olan bu dondurucu, sessiz çalışması ile rahatsızlık vermez. Böylece mutfakta daha huzurlu bir ortam oluşturmanız da mümkün olur.

Siemens GS29VVWE0N

Siemens GS29VVWE0N Enerji Sınıfı

Enerji SınıfıE
Elektrik Tüketimi203 kWh

Siemens GS29VVWE0N derin dondurucu, E sınıfı enerji verimliliği ve sessiz çalışması ile öne çıkan bir cihazdır. Yıllık enerji tüketimi düşük olduğundan hem doğaya hem de cüzdanınıza katkı sağlar. Ayrıca sessiz çalışması ile de günlük işlerinizi yaparken sizi hiç rahatsız etmez.

Amazon
Fiyatını Gör
Siemens
Derin Dondurucu
Aradığın
Fiyatı Gör

Siemens GS29VVWE0N Yorumları

👤 *** ***: Siemens demek kalite demek hiç beni yanıltmadı.

👤 *** ***: Ürün kaliteli. Karlanma olmadı. Çok beğendim, severek kullanıyorum.

👤 *** ***: Ürün çok iyi. Karlanma yapmıyor, hemen de soğutuyor. Düşünenlere tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: firma ilgiliydi servis konusu dahil her konuda yardım etti bilgi verdiler.

👤 *** ***: Bu gün geldi kurulumu yaptık ne büyük ne de küçük çekirdek alie için ideal. Kullandıkca kalitesi belli olacak

👤 *** ***: Dondurucu çok hızlı donduruyor ve dondurma kalitesi harika. Ayrıca enerji tasarruflu olduğu için faturamızda da belirgin bir fark gördük.

👤 *** ***: Çok sessiz çalışıyor ve buzlanma sorunu yaşamadım. Ayrıca iç hacmi oldukça geniş, bu yüzden depolama alanı konusunda hiçbir sorunum kalmadı.

👤 *** ***: Kapak sıkıca kapatılmadığında içindeki ürünler donmuyor. Zaman zaman buzlanma sorunu yaşıyorum.

👤 *** ***: İç tasarımı biraz karmaşık ve zor kullanılıyor. Ayrıca kapak açıldığında içindeki tüm hava çıkıyor, bu nedenle sık sık kullanılması durumunda enerji tüketimi artıyor bence.

👤 *** ***: Hemen buzlanma yaptı içi de fazla geniş değil.

Editör Yorumu

Siemens GS29VVWE0N

Eğer kalabalık bir aileniz varsa ve sık sık büyük alışverişler yapıyorsanız Siemens GS29VVWE0N derin dondurucu tam size göre. 206 litrelik kapasitesi ile buzlukta depolayacağınız ürünler için endişelenmenize gerek yok. Sebze ve meyveleri stoklamak, hazır yemekleri dondurmak veya ev yapımı lezzetleri saklamak için büyük bir depolama alanına sahip olursunuz.

Ayrıca multiAlarm sistemi sayesinde iç sıcaklığın yükselmesi, kapıların açık kalması veya güç kaybı gibi durumlarda sizi uyararak yiyeceklerinizin bozulmasını engellersiniz. Süper dondurma fonksiyonu da yiyeceklerinizi hızlıca dondurarak besin değerlerinin korunmasına daha uzun süre taze kalmasına yardımcı olur.

GS29VVWE0N derin dondurucu, enerji verimlilik sınıfı E ve düşük enerji tüketimi ile ön plana çıkar. Böylece hem enerji faturanızı düşürür hem de çevreyi korur. Sessiz çalışması sayesinde mutfak sessizliğinde de uyumlu bir şekilde çalışır.

Siemens GS29VVWE0N derin dondurucu, geniş depolama alanı, pratik fonksiyonları ve enerji verimliliği ile mükemmel bir seçimdir. Yiyeceklerinizin tazeliğini ve besin değerlerini daha uzun süre korumak için daha fazla beklemenize hiç gerek yok.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Derin Dondurucu TavsiyesiSamsung RZ20BG3000WW Özellikleri
Bosch GSV33VWE0N YorumlarıBeko MultiMode İnceleme
Uğur UED 480 D/S KullananlarProfilo DF1033WEVV Özellikleri
Arçelik 2171 DY ÖzellikleriVestel SD30001 DUAL Yorum
Uğur UED 7266 İncelemeAltus AL 609 NF Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Siemens GS29VVWE0N hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte Siemens GS29VVWE0N hakkında sıkça sorulan sorular:

Siemens GS29VVWE0N derin dondurucunun enerji tüketimi nedir?

Bu dondurucunun yıllık ortalama enerji tüketimi 203 kWh/yıl'dir. Enerji verimlilik sınıfı E ile düşük enerji tüketimi sağlar. Bu sayede hem doğaya hem de cüzdanınıza dost bir seçenektir.

Siemens GS29VVWE0N derin dondurucu kaç litre kapasitelidir?

Siemens GS29VVWE0N derin dondurucu bölümü kapasitesi 206 litredir. Ayrıca, bigBox özelliği sayesinde büyük gıda maddeleri için optimum depolama imkanı sunar.

Siemens GS29VVWE0N derin dondurucunun multiAlarm sistemi ne işe yarar?

Siemens GS29VVWE0N multiAlarm sistemi, buzdolabınızın iç sıcaklığı çok fazla yükselirse, kapılar açık kalır ya da güç kaynağı kesilirse sesli ve görsel sinyaller yardımıyla sizi haberdar eder. Bu sayede, gıdalarınızın bozulması önlenir ve güvenli bir şekilde saklanması sağlanır.

Siemens GS29VVWE0N derin dondurucu kaç kg ağırlığındadır?

Siemens GS29VVWE0N ağırlığı 58,3 kg'dir. Bu sayede, taşınması kolaydır ve evinizdeki herhangi bir yere yerleştirebilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.