Shawn Mendes, Justin Bieber'i Tahtından Edecek

Son yılların yıldızlaşan isimlerinden genç şarkıcı Shawn Mendes ile ilgili olarak eğlenceli bir içerik oluşturduk. Aynı zamanda Justin Bieber'in hayranı olan Mendes, son zamanlardaki çıkışıyla Bieber'i tahtından edecek gibi gözüküyor. 
Shawn Mendes, Justin Bieber'i Tahtından Edecek

Son dönemin parlayan yıldızı Kanadalı Shawn Mendes ile ilgili olarak eğlenceli bir içerik oluşturduk. Genç kızların hayranı Shawn Mendes yakından tanıyalım.

Tam ismi Shawn Peter Raul Mendes olan 19 yaşındaki Shawn Mendes, Portekiz asıllı bir baba ve İngiliz asıllı bir annenin çocukları olarak 8 Ağustos 1998 senesinde dünyaya geldi. Başkent Toronto’da doğan genç şarkıcı Vine uygulamasıyla popüler oldu.

Menajeri Andrew Gentler’in keşfettiği Mendes, 2015’te “Stitches” adlı single çıkararak dünyada oldukça fazla ses getirdi.

Shawn Mendes, Justin Bieber gibi Kanada doğumlu ve genç yaşta büyük bir ün kazandı.

shawn-odul-(2).gif


Genç kızların hayranı genç şarkıcının saçları dalgalı ve kahverengi. Göz rengi kahverengi. Ayakkabı numarası 45, boyu 1,85. İlk konserini 2013 yılında verdi. İlk albümü Handwritten’i ise 2015 yılı Nisan ayında çıkardı. 2014 yayınlanan “The Shawn Mendes” isimli EP, yarım saat içerisinde, iTunes’da 1 numara oldu. Müzik dünyasına girmeden önce aktör olmak istiyormuş. En çok çalışmak istediği kişiler arasında Ed Sheeran ve Justin Bieber var. Justin Bieber bir röportajında genç şarkıcı için, “Shawn’ın şarkılarını gözden geçirdim ve çok gururlandım! Kanada’dan başarılı bir kişi daha görmek beni çok memnun etti” dedi.   2016 senesinde dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes tarafından yayınlanan “30 yaş altı Müzik” listesine girdiğinde 17 yaşındaydı. Buz hokeyi ve futbol oynamaktan, kaykaya binmekten büyük zevk alıyor.

shawn-spor.gif


İngilizce, İspanyolca ve Fransızca olmak üzere toplamda 3 dil konuşuyor. Öğrenmeye çok açık olan genç şarkıcı Mendes, gitar çalmayı 13 yaşındayken Youtube üzerinden izlediği ders videolarıyla öğrendi. Buna ek olarak piyano çalabiliyor. 

Hanımlar Dikkat Shawn bir röportajında hayalindeki kızı şöyle tanımladı: "Komik kızları severim. Esprili, mizah duygusu olan kızları. Esmerleri severim ve dansçıları. Dansçılarda farklı bir şey var!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum