Seyyar Satıcı Bulduğu Parayı Sahibine Ulaştırdı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, seyyar satıcılık yapan Bülent Yurtseven, bankanın önünde bulduğu 16 bin lirayı polis aracılığıyla sahibine ulaştırdı.
Seyyar Satıcı Bulduğu Parayı Sahibine Ulaştırdı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde kendisine ait minibüsüyle mahallelerde seyyar satıcılık yapan Bülent Yurtseven, faturasını ödedikten sonra çıktığı bankanın önünde bir deste para buldu. Saydığı paranın 16 bin lira olduğunu öğrenen Yurtseven, polisi arayarak durumu bildirdi. Polis ekipleri, parasını kaybeden Mehmet Bozfırat'ın kendilerine başvurduğunu söyledi. Yapılan araştırma sonunda 16 bin lira sahibi olduğu anlaşılan Bozfırat'a  para teslim edildi. Bankanın önünde bulduğu parayı sahibine teslim eden Yurtseven, "Parayı gerçek sahibine teslim ettim. Boğazımdan haram para geçmediği için mutluyum" dedi.

Çalıştığı şirketin maaş ödemeleri için bankadan çektiği 16 bin lirayı kaybedince çok üzüldüğünü belirten Bozfırat, parayı bulan ve yeniden kendisine ulaşmasını sağlayan Bülent Yurtseven'e teşekkür etti.

 

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.