Şeyma Subaşı’nın Sevgilisi Gudio Senia Eski Aşkını Unutamadı

Şeyma Subaşı’nın yeni sevgilisi Guido Senia bir süre  önce Türkiye’ye gelmiş ve çift çok güzel zaman geçirmişti. Tüm bunlara rağmen Senia’nın eski sevgilisini unutamadığı ortaya çıktı. Ünlü DJ, Instagram hesabından fotoğrafları bir türlü kaldırmadı.
Şeyma Subaşı’nın Sevgilisi Gudio Senia Eski Aşkını Unutamadı

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sadece kısa süre sonra Şeyma Subaşı bir kişi ile görüntülenmiş ve bu haber magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı


Meksika’nın Tulum sahillerinden gelen fotoğrafta Şeyma Subaşı yanındaki kişiye sarılıyor ve güzel zaman geçirdikleri görülüyordu.

Şeyma Subaşı Guido Senia


Bu kişinin DJ Guido Senia olduğu ortaya çıktı. Sürekli birlikte olan çift Senia’nın konserleri için geziyor.

Şeyma Subaşı Guido Senia


Geçtiğimiz günlerde Guido Senia, Şeyma Subaşı için Türkiye’ye geldi. Tarihi yerleri gezen Senia ve Subaşı çifti aynı zamanda Türk mutfağının da keyfini çıkarttı.

Şeyma Subaşı Guido Senia


Türkiye’de ilk kez magazincilerin görüntülediği çift, kendi Instagram hesaplarından da ilk kez birbirlerini paylaştı.

Şeyma Subaşı Guido Senia


Bugün ise Guido Senia hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Ünlü DJ’in eski sevgilisini unutamadığı söylentileri bir anda yayıldı.

Guido Senia eski sevgilisi


Bu söylentilerin ortaya çıkmasının nedeni olarak ise, Guido Senia’nın eski sevgilisiyle olan fotoğrafları silmemesi gösterildi.

Guido Senia


Şeyma Subaşı’nın takipçileri Guido Senia’nın profiline giderek fotoğrafların yorum kısmına bu fotoğrafları silmesi gerektiğini ifade etti.

Guido Senia


Bu fotoğrafların bir o kadar samimi olması da dikkatlerden kaçmadı. Fotoğraflarda Senia’nın eski sevgilisi ile yarı çıplak olduğu görüntüler de mevcut.

Guido Senia ve Eski Sevgilisi Mariacarla Boscono


Guido Seni Fotoğrafı Yorumlara Kapattı

Eski sevgilisiyle olan fotoğraflara birçok yorum gelmeye başlayınca Guido Senia daha fazla dayanamadı ve fotoğrafları yoruma kapattı. Birçok kişi bu duruma tepki gösterdi.

Guido Senia ve Eski Sevgilisi Mariacarla Boscono

NeOldu.com / Magazin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum