Seyehat Ceketi Baubax

Baubax LLC firması dünyanın en iyi seyahat ceketini tanıttı.
Seyehat Ceketi Baubax

Teknolojide gelişmeler aynı zamanda giyim, kuşam ve kıyafet gibi temel ihtiyaçlarımızı da etkilemeye başlar hale geldi. Son olaran Baubax LLC firması kendi isimlerini verdiklerini dünyanın en iyi seyahat ceketini tanıttı.

“Bir kıyafet ne kadar özel olabilir ki?” sorusunun cevabı tam olarak bu cekette yatıyor. Baubax LLC firmasının kendi adını verdiğini seyahat ceketi görenlerden tam not aldı.

Baubax Seyahat Ceketi

Kadın ve erkekler için farklı tasarımlara sahip olan ceket 4 adet modelden oluşuyor. Ceketin neredeyse her yerinde farklı büyüklükte cepler bulunuyor ve böylece yanınızda taşıyacağınız herhangi bir şey sizi asla zorlamıyor.

Seyahat ceketi üzerinde akıllı telefon ve iPad için ayrı cep bulunduruyor. Aynı zaman teknolojik ürünlerinizin güç kaynakları için de bir adet küçük boyutta cep taşıyan ceket birçok eşyanız için de cepleriyle taşıma kolaylığı sağlıyor. Üzerinde sadece akıllı cihazlar için değil ayrıca güneş gözlüğü, pasaport ve kulaklık gibi eşyalarınız için de cep bulunduran seyahat ceketi görenlerden övgü dolu sözler alıyor.

Baubax Seyahat Ceketi

Ceket cepleri dışında birçok ihtiyacınızı da üzerinde barındırıyor. Yolculuk esnasında en sıkıntılı eylemlerden uyumayı, yaka kısmında taşıdığı şişme yastık sayesinde kolaylaştırıyor.  Aynı zamanda ceket üzerinde uyku gözlüğü bulunuyor ve böylece rahatça uyumanız sağlanıyor.

Oldukça sıcak tutan ceket soğuk yolculuklarda da sizi düşünüyor. Kol kısmında bulunan eldivenler sayesinde elleriniz hiç üşümüyor. Ayrıca anlık ihtiyaçlarınız için de fermuar kısmında stylus kalem taşıyor. Bu kalem hem akıllı telefonunuzda hem de kağıt üzerinde aktif olabiliyor.

Kickstarter adlı bağış sitesinde neredeyse 2 milyon dolar bağış yakalayan seyahat ceketini çoğu kişi destekliyor. Kasım ayında piyasaya çıkacak olan bu ceket için ise 119 dolar gibi bir bedel ödemeniz gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.