Sevgiliye Cuma Mesajları, Uzaktaki Sevgiliye Cuma Mesajları

Sevgiliye gönderebileceğiniz en güzel Cuma mesajlarını sizler için hazırladık. Bol dualı ve hayırlı cuma mesajları burada. İşte sevgiliye cuma mesajları.
Sevgiliye Cuma Mesajları, Uzaktaki Sevgiliye Cuma Mesajları

Sevgiliye Cuma Mesajları

Her cuma günü için rabbimizin ve senin aşkınla güçleniyor sevgilim. Hayırlı cumalar.

Sana bugün rabbimde dualar getirdim bir tanem. Cumamız hayırlı olsun.

Ey sevgili… Allah bizi her iki cihanda da ayırmasın. Cuma günümüz mübarek olsun.

Sevgisi, aşkı Cuma olanın eşine olan aşkından şüphe etmeyin. Hayırlı cumalar.

Kalpler, ancak ALLAH’I zikretmekle huzur bulur. Hayırlı cumalar bir tanem.

Sevgiliye Cuma Mesajları

Ey Rabbim! Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları görmeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et! Âmin. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! İlahi kudretin ve önü alınamaz merhametin ile beni ve sevdiklerimi kuşat. Bizlerin kalplerine aydınlık ver. Âmin. Hayırlı Cumalar.

Rabbim! Yuvalarımıza saadet ver, ömrümüze bereket ver, kazancımızı helalinden eyle! Rızana uygun şekilde yaşamayı nasip eyle. Âmin.

Allah'ım Bizi Yoklukla, Sıkıntıyla, Hastalıklarla, Sevdiklerimizle İmtihan Etme Hayırlı Cumalar

Sevgiliye Cuma Mesajları

Her yerde haddini bilen, gönül aynasını silen, mahşerde beraat edip yüzü gülen kullarından eyle bizleri. Âmin. Cumamız mübarek olsun.

Gününüz nurlu, nefesiniz huzur dolu, sağlıklı ve sıhhatli iman dolu, sabrınız bol şükrünüz daim olsun. Hayırlı nurlu Cumalar..

Ey Rabbimiz! Bizi İslam’dan ve Kur’an’dan ayırma. Bizi daima sırat-ı müstakimde tut. İslâm nurunu söndürmek isteyenlere fırsat verme. Bizim yüzümüzden insanları helak etme. AMİN Aşkım hayırlı cumalar

Sevgiliye Cuma Mesajları

Allah’ım! İlahi kudretin ve önü alınamaz merhametin ile beni ve sevdiklerimi kuşat. Bizlerin kalplerine aydınlık ver. Âmin. Hayırlı Cumalar.

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem. Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hep beraber olalım sevgilim.

Şeytandan yaradana sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın - Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Günahlarımın hepsini küçüğünü ve büyüğünü ilkini ve sonunu gizlisini ve aşikârını bağışla. (Hadis-i Şerif /Müslim) Hayırlı cumalar.

Sevgiliye En Güzel Cuma Mesajları

Sevgiliye Cuma Mesajları

Rasulullah (s.a.v): ‘Allah, birbirinin arkasından dua eden kullarıma kıyamam. Ikisini de affederim, diye buyurur.’ der. Duanın en güzel anında dualarında anılmak dileğiyle. Cumanız mübarek olsun.

Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısından ver bize Rabbim. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Ey Allah’ım! Sen bize tuba ağacının gölgesinde, kevser havuzunun başında, peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ile birlikte muhabbet etmeyi nasip eyle. Âmin! Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Senden bugünün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Âmin. Hayırlı cumalar dilerim.

Sevgiliye Cuma Mesajları

Her yerde haddini bilen, gönül aynasını silen, mahşerde beraat edip yüzü gülen kullarından eyle bizleri. Âmin. Hayırlı Cumalar bir tanem.

İki cihan saadetine kavuşmak, ancak ve yalnız dünya ve ahiretin efendisi olan Hz. Muhammed’e (s.a.v) tabii olmaya bağlıdır.

Bugün Ramazan’ın Cumasının hürmetine. La ilahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme. (Âmin)

La ilahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafa’dır sözüm, ihlas-i şerif ile yıkadım yüzüm. Ayet-el kürsü için sen kabul eyle sözüm. Allah’ım cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.

Mutluluk yakamıza yapışsın, huzur ayağımıza dolaşsın, sevinç ellerimize bulaşsın, güzellikler kirpiklerimizi ıslatsın İnşallah. Cuma günümüz hayırlı olsun aşkım.

Sevgiliye Cuma Mesajları

Asırlar boyu bizi bir arada tutan, kardeş kılan merhamet ve hoşgörüden ayrılmamak temennisiyle… Hayırlı cumalar. Mü’min kardeşinle münakaşa etme, Onun hoşuna gitmeyen şakalar yapma, ve ona yerine getiremeyeceğin bir söz verme. (Hz. Muhammed) Hayırlı cumalar.

Dün rüya, yarın hayaldir. Rüyayı mutlu hayali umutlu yapan bugündür. Bugün gönlünün umudu neyse yarın onu yaşaman dileğiyle. Hayırlı nurlu cumalar.

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın müminlerini bağışlaması dileğiyle cumanız mübarek olsun

Sevgiliye Cuma Mesajları

Rabbimiz! Bize katından rahmet gönder ve bize içinde bulunduğumuz durumdan bir çıkış yolu göster (Kehf 18/10) Amin Ya Rabbel’Alemin. Dualarımız kabul cumamız mübarek olsun.

Cuma rahmettir. Cuma berekettir. Cuma huzurdur. Hayırlı Cumalar... Aşkım...

Selamun Aleykum " Eğer Din, Ölümden önce bir işe yaramazsa, Ölümden sonra hiçbir işe yaramayacaktır " Hayırlı Cumalar!

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin.

Sevgiliye Resimli Cuma Mesajları

Sevgiliye Cuma Mesajları

Tüm din kardeşlerimin cuması kutlu olsun ALLAH herkese şifa versin en güzel gününüz gülümsemelerle bitsin iyi günler

Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısından ver bize Rabbim. Hayırlı Nurlu Cumalar Hayatım.

Allah için işleyiniz, Allah için görüşünüz, Allah için çalışınız. O vakit sizin ömrünüzün dakikaları, seneler hükmüne geçer. Hayırlı cumalar.

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı Cumalar dilerim Aşkım

Sevgiliye Cuma Mesajları

Kalbimiz imana, gönlümüz islama, dilimiz Kur’an’a, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Âmin. Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbim! Sen anne babalarımızı ve tüm inananları sonsuz rahmetinle bağışla ve cumamızı hayırlı, nurlu ve bereketli eyle, Amin! Selam ve dua ile hayırlı cumalar.

Ey Allah’ım! Senin rahmetini umuyorum. Beni göz açıp kapayıncaya kadar da olsa nefsimle baş başa bırakma. Halimi tümüyle düzelt, Senden başka İlah yoktur. Cumamız Mübarek olsun.

Allahım, bizi, dinde yalnız sana ihlasla ibadet eden haniflerden kıl! Yönümüzü Yanlış bildiklerimizden Hakka tevcih eyle! Hayırlı Cumalar.

Sevgiliye Cuma Mesajları

Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevla’m. Hayırlı Cuma'lar.

İnsan; Geçmişin Hasretçisi, Geleceğin Özlemcisi, Yaşadığı Anın Şikayetçisidir! ALLAH bizi şikâyet değil Şükredenlerden eylesin. (Âmin) Hayırlı Cumalar.

Mutluluk nedir sorusunun cevabı biriciğim en güzel cumalar senin olsun.

Allah’ım sen isyan ettirici fakirlikten, azdırıcı zenginlikten bizleri koru. Sen hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eyle! Hayırlı Cumalar.

Allah'ım bu mesajı okuyan kulunu; Ezanla uyanan, abdestle kendine gelen, namazla huzura varıp secde ile sana yaklaşan ve de dua ile kulluğunu anlayan hakiki mu'min olmayı nasip eyle. Âmin. Cumanız mübarek olsun.

Allah’ım, kin, kibir ve kim ne der’ hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Âmin. Hayırlı Cumalar Sevgilim.

Sevgiliye Cuma Mesajları

Bizim en büyük aşkımızdır Cuma. Cuma’sı aşk olanın, aşkı baki olsun.

Cuma namazından sonra, yedi defa ihlas ve muavvizeteyn okuyanı, Allahü Teâlâ, bir hafta, kazadan, beladan, kötü işlerden korur. [İ.Sünni]

Sevgiliye Cuma Mesajları

Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

Allah’tan bir dua gibi Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar…

Sevgiliye Cuma Mesajları

Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…

Şeytandan yaradana sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın ~ Hayırlı Cumalar.

Sevgiliye Cuma Mesajları

Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…

Sevgiliye Cuma Mesajları


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kadınlar için Söylenmiş Güzel SözlerSevgiliye İyi Geceler Mesajları
Güzellikle İlgili İltifatlarAşk Acısı ile İlgili Duygusal Sözler
Kalp Kırma İle İlgili SözlerSevgiliye Sevda ile İlgili Sözler
Resimli Aşk SözleriOzanlardan En Güzel Aşk Sözleri
Dudaklar ile İlgili İltifat Dolu SözlerSevgiliye Günaydın Mesajları
Sevgisizlik ile İlgili Söylenmiş SözlerSevgiliye Özel Sözler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.