Sevgilinizin Sizi Öpme Tarzı Duygularını Yansıtıyor

Öpüşme, sevgililer arasında belirli zaman sonra yaşanan hissel bir davranıştır. Bu davranış farklı çiftlerde farklı şekillerde ortaya çıkabiliyor. Bunun nedeni ise duygular... Peki sevgiliniz sizi nasıl öpüyor?
Sevgilinizin Sizi Öpme Tarzı Duygularını Yansıtıyor

Öpüşmek, farklı cinsler arasındaki ilişkinin olgunlaşmaya başladığı dönemlerde yaşanan bir birleşmedir. Bu duygusal kavram aslında ilişkinin romantikliği ve sevgilinizin size olan hisleri hakkında da bazı tüyolar veriyor. İlişki uzmanları partnerinizin öpüşme anındaki tavırlarının size olan duygularını açığa çıkardığını ifade ediyor. Nasıl mı?


1. Sevgiliniz Boynunuza Yöneliyorsa!

kendini-kaybediyorsa.jpg

Eğer öpüşmeye başladıktan kısa süre sonra sevgiliniz boynunuzu öpmeye başlıyorsa, bu durum onun size olan duygularının karmaşık olduğunun habercisidir. Bu durum bir duygu karmaşası olabileceği gibi size olan güven duygusunun güçsüz olmasından da kaynaklanabilir.


2. Gözleri Açıksa!

Aşk dolu bir öpüşme esnasında çiftlerin gözlerinin istemdışı bir şekilde kapandığını bilmeyen yoktur. Yalnız sevgilinizden şüphe duyuyorsanız, öpüşme anınızda onun gözlerini takip edebilirsiniz. Eğer öpüşme esnasında gözleri zaman zaman açıksa bu durum onun özgüven eksikliğinden ileri geliyor ya da başka şeyler düşünüyor. Bahsettiğimiz partnerle romantik bir ilişki yaşamanız düşük bir ihtimal.

gozleri-aciksa.jpg


3. Esniyorsa!

Sevgiliniz öpüşmenin akabinde esnemeye başlıyorsa, bu sizden yavaş yavaş soğuduğuna işaret ediyor. Bunu yorgunluk veya bitkinlik olarak algılamayın.

esniyorsa.jpg


4. Kendini Kaybediyorsa!

Öpüşme esnasında partneriniz kendinden geçiyor, kalp atışları hızlanıyor ve adeta kendini size teslim ediyorsa, bu belirtiler size hala tutkuyla bağlı olduğunu gösterir.

kendini-kaybediyorsa.jpg


5. Öpüşürken Canı Yanıyorsa!

Öpüşürken ufak ısırmalardan hoşlanıyor olabilirsiniz fakat bu onunda zevk alacağı anlamına gelmez. Üstelik erkekler kadınlara göre canının yanması konusunda daha zayıf olabiliyor.

opusurken isirmak.jpg


6. "Ya Giit" Diyorsa

Eğer sevgilinizle öpüşürken bir anda sizden soğuyorsa ve öpüşmek istemediğini belirtiyorsa, ya hazır değildir ya da sizi istemiyordur.

opusmek-istememek.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum