Sevgililer Gününde Neler Yapılabilir?

Sevgililer günü sevgilinizle romantik bir gün geçirebilmeniz için en özel gündür. Bu içeriğimizde sevgililer günü aktivitelerini sizler için derledik...
Sevgililer Gününde Neler Yapılabilir?

Sevgililer Gününde Yapılabilecek Romantizm Dolu Aktiviteler

Sevgililer Günü, özel bir gün olduğu için her şeyiyle önceden planlanmış ve diğer günlerden farklı bir gün olmalıdır. Eğer sevgiliniz ve siz planlı şeyler yapmayı sevmiyorsanız durum değişir. Bunu daha önceden konuşmuş ve buna göre bir ilişki sürdürmüşseniz o zaman yine buna göre bir sürpriz hazırlamanız gerekecektir. Bu içeriğimizde de sizler için sevgililer gününde yapılabilecek aktiviteleri derledik.

İşte sevgilinizle film gibi bir gün geçirmenizi sağlayacak aktiviteler;

Sevgililer Gününde Dışarıda Yapılabilecekler

Sevgililer günü, sevgiliniz ile birlikte romantik vakit geçirebileceğiniz günlerin başında gelir. İçeriğimizin bu kısmında sevgilinizle dışarı yapabileceğiniz aktiviteleri derledik.

1. Onu Şımartın

Sevgililer Gününde yapılabilecek aktiviteler

Eğer kadınsanız, sevgilinizin çok sevdiği şeyler yapabilirsiniz; bowling, bilardo veya langırt oynamak. Erkekseniz, sevgilinize bir spa ve masaj sürprizi yapabilirsiniz. Son derece centilmence olan bu hareketlerle birbirinizi şımartıp, sevdiğinizin gönlünü bir kez daha kazanmış olursunuz üstelik.

2. Mevsimler Hevesinizi Kaçırmasın

Sevgililer Gününde yapılabilecek aktiviteler

Kış pikniğine gidip hem çılgın bir gün geçirip hem de unutulmaz bir hatıra yaşayabilirsiniz. Karda kışta, inlerin cinlerin top oynadığı yerlerde baş başa yaptığınız bu pikniğin tadı damağınızda kalacaktır. Beki biraz üşüyeceksiniz ama inanın buna değer. Piknik çantanızı hazırlarken termosunuza çay almayı ihmal etmeyin.

3. Yeni Maceralara Yelken Açın

Sevgililer Gününde yapılabilecek aktiviteler

Maceracı bir çiftseniz yamaç paraşütü, atv, go kart gibi açık alan aktiviteleri deneyebilirsiniz. Buz pateni yapabilirsiniz. Hele ki bu ikinizin de ilk paten deneyimi ise tadından yenmez bir gün olacağına kesin gözüyle bakın.

4. El Ele Yürüyüşü Uzatın

Sevgililer Gününde yapılabilecek aktiviteler

14 Şubat günü sokaklarda, el ele ayaklarınıza kara sular inene kadar dolaşabilirsiniz. Bu uzun yürüyüşte birlikteliğinizi, ilk günden bu güne kadar yaşadıklarınızı birbirinize hatırlatıp, sevginiz hakkında sohbet edebilirsiniz.

5. Klasik Ama Etkili

Sevgililer Gününde yapılabilecek aktiviteler

Bulunduğunuz şehrin en güzel manzarasını izleyebileceğiniz bir yerde romantik bir akşam yemeği organize edebilirsiniz. En sevdiği çiçekler, en sevdiği yemekler eşliğinde en sevdiği içecek. Beraberinde iltifatları, güzel sözleri ve güler yüzü de unutmayın.

6. Hobi Atölyelerine Gidin

Sevgililer Gününde yapılabilecek aktiviteler

İnternetten yapacağınız minik bir araştırmayla günlük hobi atölyeleri bulabilirsiniz; yemek, pasta, çikolata, reçel, kurabiye yapımı vs. gibi. İkinizin de hoşuna gidecek bir tanesini seçip farklı bir gün ile beraber yeni bir şey de öğrenmiş olursunuz.

7. Medyumculuk Oynayın

Sevgililer Gününde yapılabilecek aktiviteler

İster evde ister dışarıda olun karşılıklı Türk Kahvesi içip birbirinize fal bakabilirsiniz. Sevgilinizin fincanını yorumlarken sık sık gözlerinin içine tatlı tatlı gülümseyerek bakın. Tabi ki bu fal falcının baktığına benzemesin, siz kendi duygularınızı ifade eden yorumlamalar yapın.

Sevgililer Gününde Evde Yapılabilecekler

Yaklaşan Sevgililer Günü öncesinde, bu özel günü evde romantik bir şekilde geçirmek isteyen çiftlerimiz için, sevgiliyle evde yapılabilecek aktiviteleri ve küçük sürprizleri sizin için derledik.

1. Romantik Bir Kahvaltı

Sevgililer Gününde yapılabilecek aktiviteler

Günün en önemli öğününü, hayatınızın en önemli kişisiyle, özel bir günde paylaşmak. Kulağa oldukça keyifli geliyor. Sevgilinize romantik bir kahvaltı hazırlayabilir, kahvaltı masasının üstünü güllerle ve dilediğiniz aksesuarlarla süsleyebilirsiniz.

2. Küçük Notlar ve Hediyelerle Romantik Bir Oyun

Sevgililer Gününde yapılabilecek aktiviteler

Evin bazı yerlerine hediye saklayarak küçük notlarla sevgilinizin onu bulmasını isteyebilirsiniz. İlk önce hediyeye ve yerine karar vermeniz gerekecek. Hediyeyi koyduğunuz yere göre, küçük kalpli veya renkli notlarla ipuçları verin. Sonra sevgilinin bu notları takip etmesini bir tebessüm içinde izleyebilirsiniz.

3. Beraber Özel Kokteyller Yapın

Sevgililer Gününde yapılabilecek aktiviteler

Evde sevgilinizle beraber, dilediğiniz kokteyli içerisine sevginizi de koyarak yapabilirsiniz. Kokteyl tarifleri de internette mevcut. Kokteyl yapmamız için illa ki pahalı ekipmanlara ihtiyaç yok, evdeki malzemelerle de kokteyl yapabilirsiniz.

4. Sevgilinin Sevdiği Şarkılardan Felekten Bir Gece

Sevgililer Gününde yapılabilecek aktiviteler

Romantik bir Sevgililer Günü istiyorsanız eğer, bu plan hem uygulanması çok kolay hem de çok keyifli olabilir. Sevgilinizin sevdiği şarkıları, şarkıcıları biliyor olmalısınız. Bu şarkıları bir liste haline getirdikten sonra çıkıp bir şişe kırmızı şarap alın. Güller ve fotoğraflar ile bu ortamı süsleyebilirsiniz. Sonra sevgilinizle şarap eşliğinde, akşama kadar bu şarkıları dinleyip dans edin.

5. Puzzle Yapın

Sevgililer Gününde yapılabilecek aktiviteler

Bu önerimiz biraz olsun farklılıkların dışına çıkmak için geliyor. Eğer çabuk sinirlenen, sabırsız bir insan değilseniz, sevgilinizle puzzle yapabilirsiniz. Hatta illa ki işin içine biraz olsun romantizm katacağım derseniz, ikinizin fotoğrafını puzzle yaptırın. Her bulduğunuz parça da birbirinizi öperek kutlayabilirsiniz.

6. Film İzleyin

Sevgililer Gününde yapılabilecek aktiviteler

14 Şubat’ta sevgilinizle evde romantik bir film izleyebilirsiniz. Son günlerin en ünlü filmi Altın Küre’de aldığı ödüller ve Oscar adaylıklarıyla ve tabii ki oyuncularıyla dikkat çeken Ryan Gosling ve Emma Stone’ın başrollerini paylaştığı La La Land harika bir fikir olabilir.

7. Beraber Akşam Yemeği Hazırlayın

Sevgililer Gününde yapılabilecek aktiviteler

14 Şubat’ta sevgilinizle evde güzel bir akşam yemeği hazırlayıp, romantik bir yemek yiyebilirsiniz. Bizim önerimiz aklınıza gelen ilk yemeği yapmayın.

Benzer İçerik Önerileri
14 Şubat Sevgililer Günü Hediye ÖnerileriEn Güzel Sevgililer Günü Sözleri ve Mesajları

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.