Gözde Mukavelat Kimdir

Avrupa Yakası isimli dizi ile kamera karşısına geçen Gözde Mukavelat, 7 Eylül 1977’de İzmit’te dünyaya geldi.
Gözde Mukavelat Kimdir

Gözde Mukavelat Biyografisi

İzmit’te dünyaya gelen Gözde Mukavelat, kamera karşısına ilk kez Avrupa Yakası isimli dizi ile geçti. Ardından pek çok reklam, dizi ve filmde yer aldı. 2007’de Arka Sıradakiler isimli dizide canlandırdığı Büşra karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. 

2006’da Doktorlar isimli dizide Deniz karakterini canlandırdı. Dizi, bir hastanede yaşanan olayları ve doktor-hasta ilişkilerinin anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kutsi, Yasemin Ergene, Bekir Aksoy, Melike Güner ve Yağmur Atacan yer aldı. Daha sonra ise Arka Sıradakiler isimli dizide Büşra karakterini canlandırdı. Dizi, yeni atandığı okulda yenilikler yapmaya çalışan Kemal isimli bir öğretmenin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Bülent Emin Yarar, Sinem Öztürk, Bülent Çetinaslan, Fırat Çöloğlu ve Pelin Akil yer aldı.  

 

gozde-mukavelat3.jpg

2009’da ise Unutulmaz isimli dizide Nisa karakterini canlandırdı. Dizi, ablasının nişanlısına aşık olan Eda isimli bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Özlem Yılmaz, Serhan Yavaş, Buğra Gülsoy ve Melda Öztufan yer aldı. 2013’te ise Küçük Gelin isimli dizide Melek karakterini canlandırdı. Dizi, atandığı ilçede yıllar önce öldü sandığı kızıyla tanışan Melek’in yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Çağla Şimşek, Gözde Mukavelat, Orhan Şimşek ve Ufuk Şen yer aldı. 

Pek çok reklam filmi ile de ekranlarda yer alan Gözde Mukavelat 2015’te Acil Aşk Aranıyor isimli dizide yer aldı. Dizi aynı hastanede çalışan Nisan ve Sinan isimli iki doktorun birbirlerine karşı olan aşklarını ve komik didişmelerinin anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Rojda Demirer, Tamer Tıraşoğlu ve Gökhan Soylu yer aldı.  


Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Acil Aşk Aranıyor -2015
  • Küçük Gelin -2013
  • Çılgın Kanal -2009
  • Unutulmaz -2009
  • Arka Sıradakiler-2007
  • Yalancı Yarim -2006
  • Emret Komutanım: Şah Mat -2006
  • Doktorlar -2006
  • Avrupa Yakası -2004

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum