En İyisini En Ucuza Al: SERRA GROZZ Market Rize'de Açıldı!

Lokal markaları ön plana çıkararak bölge esnafına hayat veren ve en iyisini en hesaplı fiyata satın alma imkanı sunan Serragrozz Market Rize'de açıldı.
En İyisini En Ucuza Al: SERRA GROZZ Market Rize'de Açıldı!

SERRA GROZZ Market Rize'de Açıldı!

Bölgesel markalar yerel marketlerle yeniden hayat buluyor! Serragrozz Market Rize'de ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Her ailenin temel ihtiyaçlarını en ucuza satın almasına olanak sağlayan Serragrozz Market, aynı zamanda bölge üreticisinin ve yerel markalara öncülük ederek kaliteyi en ucuz fiyata vatandaşın ayağına getiriyor. 

Her daim vatandaşın cebini düşünen ve alım gücünü olabildiğince kolaylaştırmaya çalışan Serragrozz Market; meyve ve sebze, et, tavuk ve balık, süt ve kahvaltılık, temel gıda ve donuk yemekler, içecek ve atıştırmalık, deteryan ve temizlik, anne ve bebek ürünleri, kişisel bakım ve kozmetik, kırtasiye ve oyuncak, elektronik ve petshop başta olmak üzere binlerce farklı geniş ürün yelpazesine sahip. 

serragrozz-market.webp

Ayrıca Serragrozz Market evcil hayvan sahiplerini mutlu edecek Türkiye'nin en büyük online evcil hayvan ürünleri petshop sitesi "Petzzshop" hizmet veriyor. Petzzshop evcil hayvan sahipleri tarafından geniş ürün yelpazesi, ürün kalitesi, müşteri memnuniyeti ve evcil hayvanlara kattığı sevgiyle biliniyor. 

Vatandaşın bütçesini düşünen ve bölge ekonomisine hayat vermeyi planlayan Serragrozz Market'in sahiplerinden Mehmet Ali Köse "Yöremizin ürünlerini ön plana sunarak bölgemize hizmet vermek istiyoruz. Bölgemizde üretim yapan firmaların ürünlerine öncelikli olarak satmayı planlıyoruz." cümlelerine yer verirken, yörenin ürünlerini ön planda tutarak bölgeye hizmet vermek istediklerini amaçladıklarını dile getirdi. 

Sayın Köse konuşmalarına "Yenilikçi bir sistem ve sosyal bir yapı ile vatandaşa hizmet vermeyi planlıyoruz, ilerleyen süre zarfında sistemimizi e-ticaret aşamasına getireceğiz. Vatandaş web sitesi üzerinen online sipariş verebilecek, siparişler aynı gün içerisinde vatandaşın kapısına teslim edilecek." sözleriyle başta Rize halkı olmak üzere ilerleyen süre zarfında Karadeniz Bölgesi'ndeki vatandaşlara kaliteyi ayağına getirecekleri müjdesini verdi.

serragrozz-market-001.webp

Yunus İbuk' "Vatandaşımız gereğini söylüyor. Şuanda bu bizim açmış olduğumuz ikinci şubemiz. 1. şubede yakalamış olduğumuz trendi daha ileri götürerek daha disiplinli bir çalışma yürüteceğiz" sözleriyle birinci şubede yakaladıkları başarıyı daha ileri seviyeye taşıyacaklarını söyledi. 

Yerel Marketler Ulusal Marketlere Karşı!

serragrozz-market-002.webp

Son zamanlarda hemen her vatandaşın ağzında "zincir marketlerdeki fahiş fiyatlar" konuşuluyor. Özellikle pandemi döneminde gerek online gerekse fiziksel mağaza alışverişlerine olan talep giderek artış gösterirken zincir marketlerde uygulanan rekor fiyat politikası, vatandaşın tepkisinden geri kalamadı.

Hızla yükselen market fiyatları, vatandaşın alım gücünü zorlaştırırken masraflarını adeta iki katına katladı. Hal böyle olunca zincir marketler giderek büyüme gösterirken bakkal, kasap, manav vb. küçük esnaf ve yerel marketler saf dışı kaldı. Tüm bunların yerini sokak sokak dizilen büyük market zincirleri aldı. 

Uygulanan fahiş fiyatlara rağmen ayakta durmayı çalışan kasap, bakkal, manav ve diğer yerel marketler; şimdilerde vatandaşın gözdesi haline geliyor! Vatandaş hem istediği meyve ve sebzeyi uygun fiyata alabiliyor, hem de küçük esnaf yeniden canlanarak ekonomiye katkı sağlıyor. Birçok gence istihdam sağlayan, lokal markaları ön plana çıkararak bölge esnafına hayat veren ve en iyisini en hesaplı fiyata satın alma imkanı sunan Serragrozz Market Rize'de 2. şubesini açtı!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum