Serra Arıtürk Kimdir? Serra Arıtürk Nereli ve Kaç Yaşında?

Şarkıları ve oynadığı dizilerle tanınan Serra Arıtürk, kimdir, kaç yaşında ve nereli? gibi sorularla araştırılıyor. İşte Serra Arıtürk hakkında bilgi.
Serra Arıtürk Kimdir? Serra Arıtürk Nereli ve Kaç Yaşında?

Kanal D'de yayınlanan Aşkın Tarifi isimli dizide başrol oyuncusu olan Serra Arıtürk, Türk oyuncuları arasında kim olduğu merak ediliyor. Bu içeriğimizde ise sizler için Serra Arıtürk'ün biyografisini hazırladık. İşte Serra Arıtürk kimdir ve Serra Arıtürk kaç yaşında? gibi soruların yanıtı. 


Serra Arıtürk Kimdir?

Serra Arıtürk Kimdir

22 Haziran 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Serra Arıtürk, çocukluk yaşlarından beri müziğe karşı ilgi duymaktaydı. Gitar eğitimi için özel olarak Hüsrev İsfendiyaroğlu’na giderek eğitim aldı. Daha sonra şarkılarda söylemeye başlayan Serra Artürk, Boğaziçi Caz Korusu isimli müzik grubuna katıldı. Özel Denizatı Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’ni kazanma başarısı gösterdi.

2019 yılında yayınladığı Kendimi Bilmeden isimli şarkısıyla yavaş yavaş ün kazanmaya başladı. Toplamda 4 tane şarkısı bulunan Serra Arıtürk, ilk kez oyunculuk yaptığı dizide başrol karakterine hayat vermektedir.


Serra Arıtürk Sevgilisi

Serra Arıtürk Sevgilisi

Bir süre ünlü Youtuber Berkcan Güven ile birlikte olan Serra Arıtürk'ün şimdilik biriyle birlikte olup olmadığı hakkında bir bilgi bulunmamaktadır. 1,68 metre boyunda olan genç oyuncu, yaptığı bir röportajda Amy Winehouse isimli şarkıcıyı takip ettiğini söylemiştir.


Sarra Arıtürk Kaç Yaşında?

Sarra Arıtürk Kaç Yaşında

1998 tarihinde İstanbul'da doğup büyüyen Serra Arıtürk, 23 yaşındadır. Kariyerinin daha başında bulunan başarılı oyuncu, İstanbul'un Kadıköy semtinde yaşamını sürdürmektedir. Aşkın Tarifi isimli dizide Naz Soyluer karakterini canlandıran Sarra Arıtürk, izleyicilerden beğeni toplamayı başarıyor.


Sarra Arıtürk Filmografi

Sarra Arıtürk Filmografi

  • 2019- Uykusuzlar Kulübü – Yarışma TV100
  • 2019- Genç Sahne – Ses Yarışması TRT-1
  • 2021- Aşkın Tarifi – Başrol Oyuncusu Kanal D

Sarra Arıtürk Şarkıları

  • Kendimi Bilmeden – 1,9 milyon
  • Olmazdın – 253 bin
  • Flying High – 319 bin
  • Kimse Yok – 307 bin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.