Serkay Tütüncü Kimdir

Serkay Türüncü, 2016 yılında TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor 2016 yarışmasında mücadele edecek.
Serkay Tütüncü Kimdir

Serkay Tütüncü’nün Biyografisi

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de dünyaya geldi. Küçük yaşlarda spora ilgi duymaya başladı ve henüz 17 yaşındayken amatör futbol kulüplerinde maçlara çıktı. 2007-2012 yılları arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor'da amatör liglerde mücadele etti.

Futbol oynadığı dönemlerde aynı zamanda üniversite sınavlarına dahil olan Serkay Tütüncü, lisans eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamladı. Üniversite dönemlerinde de futbol ile ilgilenmeye devam etti.

Serkay Tütüncü yakın zamanda Survivor 2016 yarışmasına katılacağını sosyal medya hesaplarından açıkladı.

2016 yılında TV8 ekranlarında başlayacak olan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yapacağı ‘’ Survivor 2016 ‘’ yarışmasına katılacak. Gönüllüler takımında yer alacağı belli olan Serkay Tütüncü’ye, yarışma esnasında kendi takımından Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, Gülnihal Candan, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk ve Zafer Mete eşlik edecek.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.