Serkan Orkun İnşaat İzmir Bahçeşehir Orkun Mia Bornova ve Fiyat Listesi

Orkun Mia Bornova, Serkan Orkun İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Serkan Orkun İnşaat İzmir Bahçeşehir Orkun Mia Bornova ve Fiyat Listesi

" Serkan Orkun İnşaat "ın İzmir’de inşa ettiği " Orkun Mia Bornova " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

Büyük bir alanda yükselen Orkun Mia Bornova projesinde 45 daire bulunuyor. Şehir merkezine ve çevreyoluna yakın konumda olması ayrıca Point Alışveriş merkezine ve otogara yürüme mesafesinde olması nedeniyle avantajlı bir konumdadır. Ulaşımı kolay, Rahat, Huzurlu ve modern bir yaşam sunacak olan projemiz İzmir'in en gözde semtlerinden Bornova'da inşa edilecektir...

Proje nezih bir aile ortamı sunuyor.

Orkun Mia Bornova projesinde 2+1  şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Orkun Mia Bornova Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Orkun Mia Bornova projesinde "  2+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 82 ve 97 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 585.000 TL " olarak belirlenmiş.


Orkun Mia Bornova Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Orkun Mia Bornova projesinde lansman öncesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. Ayrıca firma bünyesinde yüzde 25 peşinatla 36 ay taksit uygulanıyor. Bu ödeme koşuluna göre yüzde 10 oranında iskonto yapılıyor.


Orkun Mia Bornova İletişim

Tel: 0232 216 29 88

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.