Serkan Çayoğlu Kimdir

Kiraz Mevsimi isimli gençlik dizisi ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, 31 Mayıs 1987’de Almanya’da dünyaya geldi.
Serkan Çayoğlu Kimdir

Serkan Çayoğlu Biyografisi

Eğitimlerin Almanya’da alan genç oyuncu üniversitede ekonomi okudu. Öğrencilik yıllarında modellik yapan Serkan Çayoğlu, oyuncu olmak için Türkiye’ye geldi ve oyunculuk için eğitimlerini almaya başladı. Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi’nde Dolunay Soysert ve Ümit Çırak’tan oyunculuk dersleri almıştır. Kamera karşısına ilk kez Kuzey Güney isimli dizi ile geçmiştir.
Genç kızların yeni gözdesi Serkan Çayoğlu, dönemin en ünlü dizilerinden Kuzey-Güney’in son bölümünde ilk kez göründü. Dizide Zeynep Çiçek isimli karakterin İtalya’dan gelen arkadaşını canlandıran Serkan Çayoğlu, daha sonra Hande Yener’in klibinde oynadı.
2014’te yayın hayatına başlayan Zeytin tepesi isimli dizide Burak Altaylı isimli karakteri canlandırdı. Aynı yıl başrolü oynadığı Kiraz Mevsimi isimli dizi ile geniş kitlelerce tanınmaya başladı. Dizi çocukluk aşkının ortağına aşık olan Öykü ve bu aşka karşılık veren Ayaz’ın hikayesinin anlatıyor. Dizide başrolleri, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya paylaşıyor. 

 

Rol Aldığı Dizi ve Filmler

  • 2014- Kiraz Mevsimi
  • 2014- Zeytin Tepesi
  • 2012- Kuzey Güney

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.