Serious Men Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Netflix’in çıkardığı yeni filmlerden birisi olan Serious Men hakkında detaylı bir araştırma yaptık. Bu yazımızda sizlere Serious Men filminin konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte detaylar…
Serious Men Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Serious Men Filmi

2020 yılının son diliminde çıkan filmlerden birisi olan Serious Men bir Bollywood yapımıdır. Serious Men filmi gün geçtikçe izleyici sayısını arttırmaktadır. Bu inceleme film içeriğimizde sizin için bu yapım hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte Serious Men filminin konusu, izleyici yorumları, oyuncu kadrosu, film incelemesi ve detaylı bilgiler…

Serious Men Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Film 2 Ekim 2020 tarihinde izleyicilere sunulmuştur. Örnek bir Netflix-Hint yapımı olması sebebiyle Serious Men filmi çıktığı ilk günden itibaren izleyiciler tarafından sevilerek izlenmiştir.

serious men yayın tarihi


2. Olumlu geri dönüş alan Serious Men filmi son zamanlarda öne çıkan Netflix yapımlarından birisidir. Netflix yönetimi güzel izleyici yorumları alan bu yapımdan memnun olmuş gibi durmaktadır.

serious men netflix


3. Yapım Manu Joseph’in aynı adlı kitabından uyarlanmıştır. Filmin yazarlığını Niren Bhatt, Bhavesh Mandalia, Nikhil Nair ve daha önceden Mira yapımından tanıdığımız Abhijeet Khuman isimleri yapmıştır.

serious men oyuncuları


4. Filmin yönetmen koltuğunda yönettiği filmlerle akıllara kazınan Sudhir Mishra oturmaktadır. Sudhir Mishra daha önceden Inkaar, Kirchiyaan, Cinema is Everywhere ve Daas Dev yapımlarının da yer almıştır.

serious men yönetmeni


5. Film Mumbai'deki Teori ve Araştırma Enstitüsü'nde bir Brahmin gökbilimcisinin asistanı olarak çalışan orta yaşlı bir Dalit olan Ayyan Mani'yi anlatıyor.

serious men konusu


6. Ayyan Mani karısı ve oğluyla bir gecekondu mahallesinde yaşıyor. Hayattaki durumuna öfkelenen Ayyan, 10 yaşındaki oğlunun matematik dehası olduğuna dair yalan bir hikâye geliştirir. Daha sonra bu yalan kontrolden çıkar.

serious men dizisinin konusu


7. Komedi ve dram türünü kaliteli bir şekilde bir araya getiren nadir filmlerden birisi olan Serious Men IMDb’den aldığı 7,0’lık puanla kaliteli bir yapım olduğunu kanıtlamıştır. Ayrıca Serious Men filmi iyi kurgulanmış hikâyesi ve kaliteli oyunculukla izleyicileri tarafından beğenilen bir yapım olmuştur.

serious men imdb


Komedi Türündeki Serious Men Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Sudhir Mishra'nın yönettiği Hindistan yapımı uyarlama drama. Fena olmayan bir Netflix filmi. Çocuk oyuncu çok başarılı. K*** B.

? Korona zamanında iyi bir şey var. O da Salman, Sharukh, Varun Dhawan, kaplan Shroff gibi sahte oyuncuların aptal filmlerinden kurtulduk ve gerçek filmler çekmeye başladık. S**** S.

Shahrukh Last Line hakkında herkesten heyecan duyuldu, ama siz bunu duydunuz mu "Sunlight hai to kya hua, tu apne talent se chamakna". Dostum, bu aynı zamanda gerçekten motive edici ve ilham verici bir şey. Teşekkürler Netflix ve Nawaz Sir. R*** B.

Dürüst olmak gerekirse, altyazılar Nawaz’ın diyaloglarının hakkını vermiyor. İngilizcede de aynı anlama geliyor ama söylediği şekilde. Altta yatan alay, azarlamanın ipucusu ve kayıtsız tavır. Kelimelere yepyeni bir anlam katıyor, ruhunuzda hissedebiliyorsunuz. Ah! Nawaz'ın bir muamma olmasına şaşmamalı. J*** M.

Harika bir film, çok beklenmedik bir hikâye ve ne de bir son. Tüm aktörlerin, özellikle de annelerin oyunculuğu noktadaydı. Bunun bir zorunluluk olduğunu söyleyebilirim. Nawaz elde ettiği tüm başarıyı hak ediyor! V*** S.

Beyler, bu fragmanı izliyorsanız. Bu filmi izlemeniz gerekip gerekmediğini düşünürseniz lütfen izleyin derim. Çok iyi. Pişman olmayacaksınız. Bu kadar eşsiz bir senaryo görmedim. M*** P.

Bu filmi izledim. İnanılmaz bir deneyim oldu. Çocuk filmin gerçek yıldızı. Özellikle de doruğa doğru duygusal açıdan rahatsız edici bir sahnedeki performansı. Boğazımda bir yumru oluşturuyor. Nawazuddin de bu filmde en iyi performanslarından birini vermiştir. P*** S.

Netflix'te bunu izledim. Filmin ebeveynlerine, topluma, arkadaşlarına meydan okuyan bir şekilde mesajını herkese aktaracak derin bir mesajı var. Ancak Almanca versiyonu diyaloğun teslim tonunu haklı çıkarmaz. Bu filmi sevdim. D*** S.


Serious Men Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Dram ve komedi türlerini kaliteli bir şekilde bir arada işleyen Serious Men filminin başrolünde yer alan oyuncuları sizin için inceledik. İşte Serious Men filminin oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bazı bilgiler.


Nawazuddin Siddiqui - Ayyan Mani

Sinema kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Nawazuddin Siddiqui bir Hintli aktördür. Daha önceden Kutsal Oyunlar, Manto, Babumoshai Bandookbaaz, Raees ve Raat Akeli Hai yapımlarında oynayan Nawazuddin Siddiqui bu film sayesinde uluslararası bir tanınırlığa sahip olmuştur. Nawazuddin Siddiqui bu filmde bir gecekonduda yaşayan bir baba olan Ayyan Mani karakterini canlandırmaktadır.

serious men ayyan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.