Serhan Yavaş Kimdir

Unutulmaz isimli dizide canlandırdığı Harun karakteri dikkatleri üzerine çeken Serhan Yavaş, 27 Mart 1972’de İstanbul’da dünyaya geldi.
Serhan Yavaş Kimdir

Serhan Yavaş Biyografisi

Marmara üniveritesi Spor Akademisi’nde eğitim aldı. Üniversite yıllarında tenis eğitmenliği yaptı. Bir dönem foto modellik ve mankenlik yaptı. 1999’da evlendi. Daha sonra ismi genç oyuncu İpek Karapınar ile anıldı. 
Profesyonel olarak ilk kez Örümcek isimli dizide Şekip karakterini canlandırdı. Dizi çocuk yaşta 2 kişinin tecavüzüne uğrayan Neslişah’ın tüm erkeklerden intikam almasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde iseNilüfer Kurt, İpek Tenolcay, Aykut Sözeri ve Betül Arım yer alıyor. 
Serhan Yavaş daha sonra Yemin isimli dizide rol aldı. Dizi iki kadın arasında kalmış bir adamın mücadelesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Tuba Ünsal ve Serhan Yavaş yer alıyor. Serhan Yavaş 2009’da Unutulmaz isimli dizide Harun karakterini canlandırdı. Dizi aynı adam aşık olan Melda ve Eda kardeşlerin hayatlarının değişmesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Serhan Yavaş, Sinem Öztufan ve Özlem Yılmaz yer alıyor. 

2013’te yayınlanmaya başlayan Adını Kalbime Yazdım isimli dizide Ömer karakterini canlandırdı. Dizi İstanbul’da eğitim gören aşiret ağası Ömer’in Mardin’e geri dönmesi ve Leyla ile tanışmasıyla başlıyor. Dizinin başrollerinde Serhan Yavaş, İpek Karapınar, Erkam Aydar, Meltem Miraloğlu yer alıyor. Diziden sonra  İpek Karapınar ve Serhan Yavaş ilişki yaşamaya başladılar.

 

Ödülleri 

  • 2010 - TelevizyonDizisi.com En İyiler Ödülleri- En İyi Erkek Oyuncu (Unutulmaz) 
  • 2009 - Kadir Has Üniversitesi 2009 Yılın En Has Erkek Oyuncusu 


Filmleri ve Dizileri 

  • 2013 - Adını Kalbime Yazdım (Ömer) (TV Dizisi) 
  • 2009 - 2010 - Unutulmaz (Harun Hakkı) (TV Dizisi)
  • 2008 - Yağmurdan Sonra (Nuri) (Sinema Filmi) 
  • 2007 - Yemin (Menderes) (TV Dizisi) 
  • 1998 - Örümcek (Şekip Komiser) (TV Dizisi) 
  • 1995 - Ester ve Sarah (Fransız dizisi)

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.