Sergen Yalçın Sözleri | Sergen Yalçın'ın Efsane Sözleri

Sergen Yalçın'ın Türk futboluna kazanın en iyi sözlerini içeriğimizde derledik. Beşiktaş aşıkları için Sergen Yalçın'ın söylediği en efsane sözler;
Sergen Yalçın Sözleri | Sergen Yalçın'ın Efsane Sözleri

Sergen Yalçın Efsane Sözleri

Sergen Yalçın'ın söylediği en güzel sözleri Beşiktaş taraftarları için araştırdık. En efsane Sergen Yalçın sözlerini yazımızda bulabilirsiniz. Ayrıca Sergen Yalçın'ın komik sözlerini de içeriğimizde derledik.

Sergen Yalçın'ın söylediği hafızalara kazınan en güzel 5 sözü;

1.  Barcelona’da hocalık yapmak çok kolay. Orada hoca olsam kulübede sigaramı yakıp keyif yapardım.

2. Sergen: O topta ön direğe koşu yapmak saçma. Ersin Düzen: Ya ön direkte topla buluşursa? Sergen: Ne yapacak topla buluşup, yemeği mi çıkacak?

3. Yönetici: Sergen sen Salı, Çarşamba, Perşembe günleri bir yerlerdeymişsin diye bir haber aldık doğru mu bu? Sergen: Doğru ama eksik. Yönetici: Nasıl yani? Sergen: Cuma da oradaydım.

4. Ankaragücü maçının ardından… Muhabir: Sergen bugün performansın iyi değildi ne diyeceksin? Sergen: O zaman haftaya yerime oynarsın derim.

5. Hakan Ünsal, Sergen Yalçın'ın yanında oturmaktadır. Sergen: Sol bek futbolda hiç önemli mevki değil.

Sergen Yalçın Unutulmaz Sözleri

İkinci saati geride kalan bir maç sonu programından… Güntekin Onay: Şimdi de reklama gidelim. Sergen: Bence artık eve gidelim

Muhabir: Sergen, yeni transferler için neler söyleyeceksin? Sergen: Gökhan genç çocuk, önünde daha çok yıllar var. Bobo…Bobo’nun da adı güzel.

Ercan Taner: Sergen, Tabata Beşiktaş’a ne verebilir? Sergen: Gaziantep’ten gelirken 1 kilo baklava getirebilir.

Beşiktaş frikik kazanır, topun başına Ahmet Dursun ve Sergen gelir… Ahmet: Ne yapacağız abi? Sergen: Ne yapacağızı mı var Ahmet, sen çekileceksin ben vurucam.

Beşiktaş’la Türkiye Kupası’nı kazandıkları sene, seremoni öncesi... İbrahim Üzülmez: Sergen, kupayı ben kaldırıcam. Sergen: Bir dergi seni Türkiye’nin en çirkin futbolcusu seçmiş, kaldıramazsın. Not: Kupayı Sergen Yalçın kaldırdı.

Muhabir: Sergen Tigana senin için ondaki futbol zekası bende de Platini’de de yok demiş. Sergen: Hocam doğru söylemiş.

Batuhan Ferrari’siyle İstanbul’a 35 dakikada gittiğini söyleyince... Sergen: Valla Batuhan, bu kadarını ben bile yapmadım.

Sergen Yalçın Sözleri

Muhabir: Sergen 10-12 yaş arasındaki çocuklar İddaa oynuyor, ne diyeceksin? Sergen: Almanya’dan uzak dursunlar, çok sürpriz oluyor.

Muhabir: Bülent Korkmaz da 33 yaşında ama hala ekstra çalışıyor bu durum seni rahatsız etmiyor mu? Sergen: Bülent yeteneksiz; antrenman yapmazsa oynayamaz, ben yetenekliyim o yüzden antrenman yapmama gerek yok.

Sergen Yalçın, profesyonel futbolcuların disiplinsiz hareketleri üzerine bir örnek verir; Sergen: Mesela beni zamanında Bayern München istemişti. Adamlar bir araştırdı... Almadılar.

Vedat Okyar: "Sergen koşmadığın için çok eleştiriliyorsun, ne diyorsun bu konuda?" Sergen Yalçın: "Ya Vedat abi, ben koşunca yoruluyorum, bunu kimseye anlatamıyorum bir türlü."

Sergen’in gol attığı bir maç sonrası... Muhabir: Sergen hiç bir golünü kız arkadaşına hediye ettiğin oldu mu? Sergen: Aynı golü iki kıza hediye ettiğim bile oldu.

Sergen Yalçın: "Hagi mi, Alex mi sorusu da bence çok farklı. İkisi de koşmuyor diyorlar Hagi, Alex ve ben... Kim daha çok koşuyordu mesela? Hagi mesela hiç koşmuyordu. 3. sırada, en az o. En çok koşan da bendim, Koşmuyor diyorlardır ama yüzde yüz bendim. Koşmayan Sergen bir şehir efsanesidir. Bu kadar gol, asist koşmadan yapılır mı? Belli seviyede koşacaksın. Koşmadan futbol oynanmaz. Hep koşmuyor diyorlar hayatım boyunca sıyrılamam ben bundan. Büyük yeteneksin ama harcadın diyorlar.''

"Melo gibi yeteneksiz adam yaratmak kolay. Ver bana 10 tane çocuk, topa vurmayı bilsinler. Yaratmazsan gel istediğini söyle"

Sergen Yalçın: "Yıldırım Demirören, TFF'den sonra UEFA'ya başkan olabilir. Orası düzgün gidiyor çünkü..."

Son zamanlarda yapılan transferler maalesef Türkiye'de bütçenin biraz yukarı çıkmasını sağladı. Özellikle Eto gibi transferlerin ülke için çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum (24 Temmuz)

Sergen Yalçın Sözleri

Sergen Yalçın: "Webo ile Drogba'yı kıyaslayanların akıl sağlığından şüphe duyarım. Webo, Drogba'yı yolda görse imzalı fotoğrafını ister"

Sergen Yalçın: ''Oğuzhan iyi bir oyuncu ama abartıyoruz çok büyütüyoruz büyüttüğümüz kadar değil. Sadece iyi oyuncu büyük maçlarda da ortada yok. Büyük maçlarda etkili olması lazım. Şampiyonlar Ligi gibi. Bizim kafamızdaki gibi yıldız bir oyuncu değil.''

"Ben bu Aleksander Hleb'i halı sahada bile oynatmam"

NTVSpor’da Ercan Taner ile birlikte yaptıkları programdan… Ercan Taner: Sergen, Tabata Beşiktaş’a ne verebilir? Sergen: Gaziantep’den gelirken 1 kilo baklava getirebilir.

Tümer Metin’in yine penaltı kaçırdığı bir maç esnasında yedek kulübesine gider… Sergen: Abi bu takımın penaltıcısı kim? Kulübe: Pancu Sergen: Eee o zaman niye bu a.cık kullanıyor?

"60 70 Milyon euroluk transfer yapıyorsun, hala sağ tarafta Sabri sol tarafta Hakan Balta oynuyorsun."

"Trabzonspor, bu kadroyla 25 sene yan yana oynasın, yine de şampiyon olamaz"

"Tarık Çamdal ile Bruma ikilisine ilk yarıda not versen, 10 üzerinden 0 verirsin, bak 1 vermezsin diyorum. "

Bu seneki transferler için: "Türkiye'ye gelen futbolcuların açık söyleyeyim çok yıldız olduğunu düşünmüyorum. Normal seviyedeki futbolcular"

Sergen Yalçın Sözleri

"Alex ile Diego'yu karşılaştırıyorlar. Alex, Diego'nun düşündüğünü ondan 3 dakika önce düşünür."

Muhabir: "Sergen, Uruguay'la hazırlık maçımız hakkında ne düşünüyorsun?" Sergen: "Uruguay kim ya Avrupa'da ne başarısı var?"

"Hamit şu anda Galatasaray'ın ilk 11'inde oynayabilecek bir oyuncu değil. Sırf Hamit'i izleyin çıldırırsınız."

Fenerbahçe’nin Sivasspor yenilgisi sonrası… Sergen: Aykut Kocaman’ı bisikletime bir tur bindirmem; adama Fenerbahçe’yi emanet etmişler.

"Beşiktaş stoper, kaleci bulamadı, sağ bek nasıl bulamadı? Ben sana sabaha kadar 40 tane sağ bek bulayım."

Türkiye'de şu anda büyük oyuncu yok. En iyisi de bence Bruma. Çok etkili. Başka oyuncu sorarsanız; Lens de faydalı, Volkan Şen de, Mehmet Topal öyle. Talisca'yı beğeniyorum

"Mustafa Denizli ve Fatih Terim, Türkiye’nin en iyi hocalarıdır. Genel olarak bakıldığında Lucescu gerçekten çok iyiydi."

Muhabir: Sergen, Tigana senin için 4 kilo versin Real Madrid’e transfer edeyim demiş, ne diyorsun? Sergen: 4 kilo versem jokey olurum diyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Galatasaray SözleriBeşiktaş Besteleri
Fenerbahçe MarşlarıTrabzonspor Sloganları
Motive Eden Spor SözleriMilli Takım Türkiye Marşları
Unutulmaz Sporcu SözleriCristiano Ronaldo'nun Sözleri
Efsane Fatih Terim SözleriFitness ile İlgili Sözler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum