Serdar Yarar Kimdir? & Hakkında Bilgi

Serdar Yarar 2019 yerel seçimlerinde Kırıkkale İl Belediye Başkanı Adayı seçildi. Bu içeriğimizde Serdar Yarar hakkında bilinmesi gerekenleri bir araya getirdik.
Serdar Yarar Kimdir? & Hakkında Bilgi

Serdar Yarar Biyografisi

Ülke genelinde yapılacak yerel seçimler için tüm siyasi partiler adaylarını belirledi. Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezi seçim komisyonu adayları belirledi ve Milliyetçi Hareket Partisi başkanı Devlet Bahçeli'nin onayına sundu. Adaylarının belirlenmesinin ardından Serdar Yaman Kırıkkale çarşı camide ikindi namazı sonrası kalabalık bir grup ile Kırıkkale belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.

serdar-yarar-biyografisi.jpg


Serdar Yarar Kimdir?

Serdar Yarar 1981 yılında Kırıkkale'de doğdu. İlkokulu, ortaokulu ve liseyi Kırıkkale'de bitirdi. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi kamu yönetiminde yaptı. Serdar Yarar evli ve 2 çocuk babasıdır. Askerliğini Kars'ta yapmıştır. Kendi kurduğu şirket ile ticari hayatı başlamıştır. Ticari hayatını sürekli geliştiren ve doğduğu kent olan Kırıkkale'ye istihdam sağlayan Serdar Yarar yatırımlarına devam etmektedir. Başarılı bir iş adamı olan Serdar Yaman milliyetçi hareket partisinde aktif olarak görev yapmaya devam etmektedir.

serdar-yarar-kim.jpg


Milliyetçi Hareket Partisindeki Görevleri

2005 yılında Milliyetçi Hareket Partisi il ikinci başkanlığını yürüttü. 2008 yılında Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı görevini yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi’nde çeşitli zamanlarda farklı görevlerde bulunmuştur. Partide gençlik yıllarından beri hizmet vermeye devam etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi dışında hiç bir parti ile çalışmamıştır. Ülkü ocaklarında çalışmanın gururunu yaşadığını ifade eden Serdar Yarar halktan destek istedi.


İş Hayatı

Serdar Yarar iş hayatına yine doğduğu ve büyüdüğü il olan Kırıkkale'de başladı. 2003 yılında ticaret hayatına atılan Serdar Yarar şirketini genişleterek Ankara ve Kırıkkale olmak üzere farklı illerde yaklaşık bin kişiye istihdam sağlamaktadır. İnsan kaynakları sektöründe iş hayatına devam eden Serdar Yarar halen kurduğu şirketin genel müdürü ve yönetim kurulu başkanıdır. Yatırımlarını Kırıkkale'ye yaptığını ve şehrin gelişmesi için önemli adımlar atacağını belirten Serdar Yarar Kırıkkale halkından destek istedi.  Çok kutsal bir göreve aday olduğunu ve önceliğinin ülkesi olduğunu belirtti. Hayatı boyunca partiden hiç ayrılmadığını seçimi kazansa da kaybetse de Kırıkkale halkı için çalışmaya devam edeceğini söyledi. Belediye başkanı olması halinde Kırıkkale'yi daha yaşanır bir hale getirmek için bir takım projeleri hayata geçirmeyi planladığını açıkladı.

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.