Seray Kaya Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Huzur Sokağı isimli dizi ile geçen Seray Kaya, 4 Şubat 1991'de İstanbul'da dünyaya geldi.
Seray Kaya Kimdir

Seray Kaya Biyografisi

İstanbul'da dünyaya gelen Seray Kaya, lise eğitiminden sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Eğitimleri bittikten sonra kamera karşısına ilk kez Huzur Sokağı isimli dizide canlandırdığı Rezzan karakteri ile geçti. Seray Kaya günümüzde Evli ve Öfkeli isimli dizide yer almaktadır. 

serayka.jpg

2012'de Huzur Sokağı isimli dizide Rezzan karakterini canlandırdı. Dizi, farklı statülerde yaşan Feyza ve Bilal'in yaşadıklarını ve birbirlerine aşık olmalarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kutsi, Selin Demiratar, Sinem Öztürk, Yeşim Salkım, Güven Hokna ve Hakan Eratik yer aldı.2014'te ise Kocamın Ailesi isimli dizide Miray karakterini canlandırdı. Dizi, gerçek ailesi ile çok geç tanışan Tarık isimli bir adamın yaşadıklarını ve gerçek ailesine alışma sürecini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gökhan Alkan, Selen Seyven, Yeliz Kuvancı, Yeşim Salkım, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Erman Okay ve Cengiz Bozkurt yer aldı. 

 

2015'te ise Evli ve Öfkeli isimli dizide yer aldı. Dizi, çocuklukları aynı mahallede geçen 4 arkadaşın yıllar sonra kocaları tarafından aldatılmalarıyla bir araya gelmelerini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ayça Erturan, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ebru Cündübeyoğlu, Birce Akalay, Sarp Akkaya ve İlker Kızmaz yer aldı. 

 

Oyuncu şimdilerde Show TV ekranlarına gelen "Gülümse Yeter" adlı dizide Gül karakterine hayat vermektedir. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2012-Huzur Sokağı
  • 2014-Kocamın Ailesi
  • 2015-Evli ve Öfkeli
  • 2016- Gülümse Yeter

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.