Semih Varol Kimdir?

Semih Varol 1996 yılında Bartın’da dünyaya gelmiştir. Varol sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan ve etkileşim oranı en yüksek olan sosyal medya fenomenlerinden biridir. 
Semih Varol Kimdir?

İlk olarak Twitter ile ünlü olan Semih Varol instagram, snapchat gibi diğer sosyal medya mecralarında da milyonlarca takipçiye sahiptir. 

Semih Varol 1996 yılında Bartın’da dünyaya gelmiş ailesinin İstanbul’a yerleşmesi sonucu İstanbul’da yaşamaya başlamıştır. Varol 1.92 boyundadır. Lise öğrenimini Küçükköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlayan Varol akabinde web tasarım programcılığı bölümünde okumuştur.

Sosyal medya mecralarına ilk olarak üniversite yıllarında üye olup paylaşımlar yapan Semih Varol kısa zamanda milyonlarca takipçiye ulaşan bir fenomen haline gelmiştir. 

semih varol kimdir

Semih Varol sosyal medyadaki hızlı yükselişini kendi deyimiyle şu şekilde anlatıyor, 'İnsanları eğlendirmeyi, mutlu etmeyi amaçlıyorum, sadece kendim oluyorum ve bu yüzden insanlar beni seviyor, takip ediyorlar.'

Semih Varol’u diğer sosyal medya fenomenlerinden ayıran en önemli özelliği ise paylaştığı içeriklerin etkileşim oranlarının standartların çok çok üzerinde olması. Bir çok fenomenin yüz binlerce takipçisi yokken dahi Semih Varol’un bazı paylaşımları yüz binlerce yorum alıyor. Buda Varol’un takipçilerinin kendisine olan ilgisini gösteriyor. 

semih varol kimidr

Twitter’da açtığı konularda yüzlerce defa Türkiye gündemine oturmayı başaran Varol, Twitter’da takipe takip sisteminin mucitidir.

Semih Varol’un ayrıca ‘’Başkası Olma Kendin Ol’’ isimli bir de kitabı vardır. 

Semih Varol Kim Milyoner Olmak İster, Mehmet Ali Erbil ile Çarkıfelek programlarına da yarışmacı olarak katılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.