Sema Karabıyık Kimdir? & Hakkında Bilgi

1971 yılında Afyon'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Bu içeriğimizde Sema Karabıyık hakkında merak edilenleri derledik.
Sema Karabıyık Kimdir? & Hakkında Bilgi

Sema Karabıyık Biyografisi

2001 yılının sekizinci ayının on dördüncü gününde Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kurucu üye kurulundaki üyelerden biri olan Sema Karabıyık aynı zamanda yatırım uzmanı ve brokerdir.


Sema Karabıyık Kimdir, Nerelidir ve Kaç Yaşındadır?

Sema Karabıyık Afyonlu bir ailenin kızı olarak 1971 yılında Afyon ilinde dünyaya gözlerini açarak ailenin 4. ferdi olmuştur. Şu anda 47 yaşında olan Sema Karabıyık hiç evlilik yapmamış ancak hala taze bir gelin edasıyla nazik bir kadın olarak tanınmaktadır.


Sema Karabıyık Ailesi ve Özel Hayatı

Afyonlu ailenin bir kızı olan Sema Karabıyık, şu ana kadar hiç evlilik yapmamıştır ve çocuğu da yoktur. Kariyerini her şeyinin önüne koyan ve halka hizmet etmeyi hedefleyen Sema Karabıyık hakkında ancak gelecek yıllarda evlenme ihtimali olduğu yakınları tarafından anlatılmaktadır.


Sema Karabıyık Meslek Hayatı ve Siyaset

İlk, orta ve lise öğrenimlerini doğduğu şehir olan Afyon ilinde tamamlayan Sema Karabıyık, üniversite için ise İstanbul ilinde üniversite kazandığı için İstanbul'a taşınmıştır. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Sema Karabıyık, öğrencilik yıllarının başından itibaren finansa ilgili olduğunu anlatmaktadır. Finansa olan bu ilgisi sayesinde Sema Karabıyık, mezun olduğu bölümün işinden ziyade yatırım uzmanlığı, borsa danışmanlığı, analist, dealer ve trader gibi işleri benimsemiş ve yıllarca severek özel sektörde bu işleri yapmıştır. 2000 yılında birlikte iş yaptığı özel sektör şirketlerinden biriyle bağını komple koparttıktan sonra serbest olarak çalışmaya başlamıştır. 2001 yılında şimdiki Cumhurbaşkanı, o zaman Parti Başkanı olmaya aday olan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi kurucu üyeleri arasında yerini alan Sema Karabıyık o günden beri AK partiyi desteklemektedir.

Önerilen İçerik;

 Ak Parti Kurucu Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.