Selfit Collagen Hyaluronic Acid Yorumları - Ne İşe Yarar?

Selfit Collagen & Hyaluronic Acid kullanıcı yorumları nedir? Selfit Collagen ne işe yarar? İçeriğinde ne var? Nasıl Kullanılır?
Selfit Collagen Hyaluronic Acid  Yorumları - Ne İşe Yarar?

Uzun süre kullanılabilecek balık kaynaklı bir kolajen arayanlar bu içeriği sizler için hazırladık. Cildinizin ışıl ışıl ve canlı görünmesini sağlayacak Selfit Collagen & Hyaluronic Acid, Eczacıbaşı onaylı tablet formunda tasarlanan bir kolajen takviyesidir. Nispeten uygun fiyatlı olması ve balık kaynaklı kolajenden üretilmesi nedeniyle birçok kullanıcı tarafından deneyimlenmiştir. Bu içerikte Selfit Collagen & Hyaluronic Acid’in özelliklerini, içeriğini ve kullanıcı yorumlarını inceledik.

Selfit Collagen & Hyaluronic Acid Özellikleri

FormTablet
Miktar60 adet
Kolajen KaynağıBalık
Tavsiye Edilen Günlük Kullanım Miktarı1 adet
Amazon
Fiyatını Gör
Selfit
Kolajen
Aradığın
Fiyatı Gör

Selfit Collagen & Hyaluronic Acid İnceleme

Selfit Collagen

ARTILAREKSİLER
Pratik Tüketim
C Vitamini Desteği

Selfit Collagen & Hyaluronic Acid Ne İşe Yarar?

Selfit Collagen & Hyaluronic Acid Tip 1 balık kaynaklı kolajen desteği sunar. Kemik yapısını korurken cildinize daha dolgun ve ışıltılı bir görünüm kazandırır. İçeriğindeki C vitamini normal kolajen oluşumunu sağlar ve bağışıklığı güçlendirmeyi hedefler. Saç ve tırnakları güçlendirerek kusursuz görünümünüzün anahtar noktasını oluşturur.

Selfit Collagen & Hyaluronic İçerik Listesi

İçindekilerMiktar
Hidrolize Kolajen750 mg
Hidrolize Elastin47.87 mg
Hyaluronik Asit150 mg
Vitamin C100 mg

Tatlandırıcı, renklendirici, koruyucu madde içermeyen Selfit Collagen & Hyaluronic Acid, glütensiz yapısıyla birçok kullanıcıya hitap etmeyi başarır. İçeriğinde bulunan 150 mg Hyaluronik Asit, cildinizin nemlendirilmesini ve canlı görünmesini sağlar. İçerikte yer alan 100 mg C vitaminini sayesinde hem doğal kolajen oluşumunu desteklenir hem de bağışıklık sistemi korunur. Tip 1 balık kolajeni 2.000 Dalton ağırlığında ve kaynaklı olup cilde dolgunluk ve parlaklık katar.  

Selfit Collagen & Hyaluronic Acid Nasıl Kullanılır?

Selfit Collagen & Hyaluronic Acid  30 adet tablet formuyla yetişkinler için üretilmiş bir kolajen desteğidir. 11 yaşından küçük çocukların kullanımına uygun değildir. Herhangi bir hastalığın tedavisi için ilaç olarak kullanılamaz. Tavsiye edilen tüketim günde bir defa, yemekten sonra olacak şekildedir.

Amazon
Fiyatını Gör
Eczacıbaşı
Kolajen
Aradığın
Fiyatı Gör

Selfit Collagen Kullanıcı Yorumları

Selfit Collagen & Hyaluronic Acid, Eczacıbaşı güvencesiyle sunulan ve nispeten uygun fiyatlı olan bir kolajen takviyesidir. Kullanıcıların sıklıkla deneyimlediği bu ürünle ilgili olumlu ya da olumsuz deneyimlerini sizler için inceledik.

İşte Selfit Collagen & Hyaluronic Acid ile ilgili kullanıcı yorumları:

👤 *** ***:  hafta oldu daha dinç uyanıyorum ve uyku ihtiyacım azaldı⚫ kirpiklerim ve minik saçlarım çıktı ama aynı zamanda biotin hapı kullanıyorum hangi ürünü etkisi bilemeyeceğim. 2. kutuyu açtıktan yaklaşık birbuçuk hafta sonra hapların üzerinde minik minik benekler çıktı. kullanıma engel olmadığını söylediler, emin olamıyorum. ürünün bendeki en belirgin etkisi cildimin nemlenmesi oldu sanırım birde tırnaklarım epey güçlendi (biotin de kullanıyorum) edit: ilk 3 Ay i tamamladım saçlarım sanırım daha canlı ve sağlıklı beyaz saç çıkmıyor

👤 *** ***: Üçüncü kutuyu aldım,saçlarım ve tırnaklarım aşırı güçlendi! cildim parlıyor resmen çok memnun kaldım🤍

👤 *** ***: Muhteşem cidden, annem için aldım dördüncü günden sonra gözle görülür şekilde cildinde bir ışıldı ve fark kattı biz yanında yaşına uygun kırışıklık önleyici bir kremde kullanmaya başladı onunla birleşince bir haftada fark yarattı cidden herkese tavsiye ediyorum

👤 *** ***:  haftadır kullanıyorum yüzümde bir aydınlanma oldu, yanaklarım pembelesti, annem cilt bakımı mı yaptırdın diye sordu, saçlarım da ışıldadı, son zamanlar canımı sıkıyordu, saçlarım için almıştım açıkçası...Saçlarımda ve yüzümde olumlu etkisini gördüm, 1 hafta için çok iyi sonuç, ilaç biraz büyük ve kokusu iyi değil fakat etkileri güzel.

👤 *** ***: Ürünü 2 aydır kullanıyorum, cildimde gözle görülür bir değişiklik olmasada saçlarımda inanılmaz bir iyileşmeye neden oldu. Özellikle saç ile ilgili problem yaşayanlar kesinlikle kullanmalı

👤 *** ***: Kendim araştırarak bulduğum bir marka ve piyasadakilere göre çok daha uygun fiyatlı. Biz indirim dönemlerinde alıp stok yaptık genelde size de tavsiye ederim. Annem için almıştım, 5. Kutumuza geçtik ve çok memnunuz. İlk üç aylık kullanımdan sonra fark ciddi anlamda gözle görülür derecedeydi. Biz çok memnunuz, kullanmaya devam edeceğiz

👤 *** ***: 26. Günümdeyim yeni yeni farkını anlamaya başladım. Tırnaklarımda kırılmalar azaldı cildime parlaklık gelmeye başladı. Saçlarım için henüz bir sonuç alamadım ama zamanla olacaktır. Artık sürekli alacağım.

👤 *** ***: Sakın kullanmayın!!! İnstagramdan birinden görüp aldım anneminde benim de yüzümüzde sivilceler çıktı kapardı yüzümüz 1 haftalık kullanımda! Böyle bi hata yapıp internetten aldığım icin çok pismanım... doktor tavsiyesi ile eczaneden alın, diğer türlü sonuçları çok üzücü oluyor

👤 *** ***: Nasıl berbat ve insan sağlığıyla oynayan bir ürün anlatıyorum okuyun mağdur olmayın benim gibi!!!2 gün kullandım kullanmaz olaydım nefesimde,tırnaklarımda berbat bi' koku oluşturdu kokladığım her şeyde iğrenç bir koku duyuyorum şaka gibi.Felaket bi' halsizlik,mide bulanması,baş dönmesi,ishal ve mahmurluk yaptı.Gerçekten şok içindeyim doktora danışılmadan alınmamalı 2 gün kullanmama rağmen böyle olduysam düzenli kullansam ne olurdu düşünmek bile istemiyorum

👤 *** ***: Ürünü kullandıgım günden beri midemde yanma hissediyorum daha öncede başka markanın collageni ni kullandım ama bu gercekten beni cok kotu yaptı bardaga koydum erimedi bile kaynar suda bence alınmaması gereken bir ürün ben çöpe attım alırken iyi araştırın

👤 *** ***: 3. Kutuyu kullanıyorum. Ürünü cildimi nemlendirsin, cildim daha saglıklı görünsün diye kullanmaya devam ettim. Fakat maalesef cildim için hiçbir iyi etkisi olmadığı gibi yüzümden, kullandıgım 3 ay boyunca sivilce eksik olmadı. Bundan kaynaklanmıyordur diye düşündüm fakat uzun bir süre dikkat ettim kesinlikle sebep olan bu. 

👤 *** ***: Üründe çok ağır bir koku mevcut kullanılamayacak şekilde. Şikayetimi belirttiğim halde telafi edilmedi. Yılllardır collajen takviyesi kullanıyorum ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım.

İlginizi Çekebilir
En İyi Kolajen TavsiyeleriCollagen Life Pro Kullananlar
Doppelherz Kontrol System Kollagen YorumlarıSupra Multi Collagen Complex Kullananlar
Suda Collagen KullananlarDAY2DAY Collagen Beauty Yorumları
Voonka Collegen KullananlarKiperin Collagen Kullananlar
Solgar Collagen Yorumları Hud Collagen Kullananlar

Selfit Collagen & Hyaluronic Acid etkisi nedir?

Normal kolajen oluşumunu ve bağışıklığı sistemini destekler. Cilde dolgunluk ve parlaklık katarak görünümünüzü güzelleştirir. İçeriğindeki balık kaynaklı kolajen sayesinde kemik yapısını güçlendirir. Hyaluronik asit desteğiyle cildinizi nemlendirerek cilt kuruluğunun önüne geçer. 

Selfit Collagen & Hyaluronic Acid nasıl?

Selfit Collagen & Hyaluronic Acid koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcı içermeyen glütensiz bir formda hazırlanmıştır. Kullanıcıların genel olarak beğendiği bu kolajen takviyesi, bazı kullanıcılarda sivilcelenmeye yol açtığı için beğenilmemiştir. İçerikte bulunan herhangi bir maddeye alerjisi olanların doktoruna danışarak kullanabileceği bir kolajen takviyesi olabilir. 

Selfit kolajen ne işe yarar?

Selfit Collagen, bağ dokularını ve vücut bütünlüğünü koruyarak vücudunuzun daha dinç ve sağlıklı olmasına yardımcı olur. Vücudunuzun daha sağlam olmasını sağlayan bu kolajen, aynı zamanda cildinizin kırışık görünmesine engel olarak yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır.

Selfit Collagen ne kadar süre kullanılmalı?

Selfit Collagen & Hyaluronic Acid içeriğinde yer alan 60 adet tablet formuyla üretilmiş bir kolajen takviyesidir. Kolajen takviyeleri ilaç özelliği taşımadıkları için kullanımda da herhangi bir sınırlama yoktur. Ağrı ve sorunların giderilmesi için kullanılabilecek bir ürün değil, takviye edici gıdadır.

Selfit collagen hangi tip?

Selfit Collagen & Hyaluronic Acid içeriğinde balık kaynaklı kolajen bulunan bir takviye edici gıdadır. Gücünü balık kaynaklarından alan bu ürün, cildinizin dolgun, parlak, canlı görünmesine yardımcı olurken nemlendirici özelliği sayesinde kuruluk hissine de engel olur.

Eczacıbaşı kolajen nasıl kullanılır?

Selfit Collagen, 60 adet tablet forma sahiptir. Kullanım için tavsiye edilen miktar günde bir defa olacak şekilde tek bir tablettir. 11 yaşının altındaki çocuklara uygun olmayan bu kolajen, yetişkin kullanımı için tasarlanmıştır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.