Selen Domaç Kimdir

2016 yılında ATV ekranlarında yayınlanan ‘’ Yeter ‘’ isimli dizide rol alan dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Selen Domaç, 18 Kasım 1981 yılında İstanbul’da doğdu.
Selen Domaç Kimdir

Selen Domaç’ın Biyografisi

Selen Domaç, klasik eğitimini tamamladıktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Eğitim hayatına aynı üniversitede devam etti ve yüksek lisansını tamamladı. Okulun tiyatro bölümünde eğitmen olarak gören alan Selen Domaç, Diksiyon dersleri verdi.

Akademik kariyerinin ardından oyunculuğa da yönelen Selen Domaç, başta devlet tiyatrosu olmak üzere birçok özel tiyatroda da oyunculuk performansını sergiledi.

2006 yılında çeşitli kişi ve kurumlara etkili konuşma, iletişim, sunum teknikleri, beden dili, takım çalışması eğitimleri verdi.

Selen Domaç, 2012 yılında Acayip Hikayeler isimli dizide rol alırken, 2015 yılında ise Serçe Sarayı isimli dizide boy gösterdi.

Selen Domaç, 2016 yılında ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Yurdaer Okur ve Pelin Karahan’ın oynadığı ‘’ Yeter ‘’ isimli dizide rol aldı.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.